Recenzje książki "Przysięga"

Dodaj swoją recenzję

Przysięga

19.03.2022

"Z tym człowiekiem można było wszystko bagatelizować. On bawił się prawem i przepisami. Miał swoje własne zasady, które były ponad jakimikolwiek innymi regułami. Był mężczyzną, który robił wszystko z rozmachem". Felicja po odzyskaniu pamięci staje przed najtrudniejszym zadaniem jakim jest odzyskanie męża. Jednak nie zdaje sobie sprawy, że będzie t... Recenzja książki Przysięga

Przysięga. Grzechy Mafii

17.01.2022

Hej! Z jaką książką rozpoczęliście nowy tydzień? U mnie jest to najnowsza powieść Kingi Litkowiec"Bracia Di Caro". 😊 Jeśli znana jest Wam twórczość @winnickamagdalena_autor to wiecie, że za dwa dni odbędzie się premiera nowej książki autorki"Tirona. Grzechy krwi", ale żeby ją przeczytać musiałam w końcu nadrobić"Przysięgę. Grzechy Mafii", którą ... Recenzja książki Przysięga

Finał porywającej trylogii

23.08.2021

Felicja odzyskuje pamięć, a wraz z nią chce odzyskać męża. Okazuje się jednak, że współorganizacja jego ucieczki z więzienia to za mało; Alex jest przekonany, że wolność zawdzięcza Michaelowi. Znika bez śladu, ale Felicja nie daje za wygraną. Wie, że nosi jego dziecko, wie, że pragnie tylko jego, że nie chce spędzić życia z nikim innym. Przez chwi... Recenzja książki Przysięga

#194 "Przysięga. Grzechy mafii" Magdalena Winnicka

14.07.2021

"I gwarantuję ci, że nie ma znaczenia, czy ktoś jest biedny, bogaty, wpływowy czy nie, każdy ma coś lub kogoś, dla kogo zrobiłby wszystko." Felicja odzyskuje pamięć, a wraz z nią chce odzyskać męża. Okazuje się jednak, że współorganizacja jego ucieczki z więzienia to za mało; Alex jest przekonany, że wolność zawdzięcza Michaelowi i zika bez śladu... Recenzja książki Przysięga

Przysięga. Grzechy mafii

9.07.2021

Felicja odzyskuje pamięć i chce wrócić do męża, który ląduje w więzieniu. Jednak sprawy zaczynają się komplikować, bo Alexowi zostanie postawiony nie tylko zarzut jazdy pod wpływem alkoholu, ale również zabójstwa dwóch osób. Główna bohaterka ze wszystkich sił stara się uwolnić męża, zwłaszcza że chce się z nim podzielić nowiną, iż zostaną rodzicam... Recenzja książki Przysięga

Najlepsza z całej trójki

8.07.2021

Alex wydał dyspozycje, by traktować cię jak wroga numer jeden. Przysięga to trzecia część cyklu "Grzechy mafii", porywająca opowieść w świecie mafijnym o Felicji i Alexandrze. W tej części dziewczyna odzyskała pamięć i chce wynagrodzić ukochanemu, jak go traktowała przez ten czas. Jednak los znów płata im figla, Alexander trafia do więzienia za po... Recenzja książki Przysięga

Wciągająca

3.07.2021

Przeczytałam ostatni tom serii „Grzechy mafii” i jestem rozbita, że tak szybko skończyłam tę przygodę z bohaterami, którzy skradli moje serce. Cała trylogia jest fantastyczna, gra na uczuciach czytelnika, wzrusza i dostarcza ogrom emocji. W trzeciej części strasznie przeżywałam problemy jakie mieli Aleks i Felicja, ich brak porozumienia między sob... Recenzja książki Przysięga

Fela wraca do gry ;)

30.06.2021

Ogromne gratulacje dla autorki, w przypadku tej serii sprawdza się powiedzenie "trzeba wiedzieć kiedy ze seny zejść" i moglibyście odebrać to z mojej strony jako przytyk do autorki, ale nic bardziej mylnego. Tym stwierdzeniem chcę przekazać Pani Magdalenie wielki szacun, za co ? otóż za to, że seria Grzechy mafii kończy się w odpowiednim momencie,... Recenzja książki Przysięga

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl