Recenzje książki "Spragnieni by żyć"

Dodaj swoją recenzję

Spragnieni, by żyć

5.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Spragnieni, by żyć" jest pierwszym tomem cykluSpragnieni. Jak to bywa przy ulubionych autorach, oczekiwania zwykle są bardzo duże. I takie też pokładałam w tej książce. Nic a nic się nie zawiodłam. Powiem więcej: jestem zachwycona tą historią. To, czego możecie się spodziewać, to ogromne emocje. Gdyby nie to, że musiałam w kulminacyjnych momenta... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

@iza.81@iza.81 {}× 3

Spragnieni, by żyć

20.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją książki @annaszafranskaauthor "Spragnieni, by żyć" 👫 Alicja jest w klasie maturalnej, ma do podjęcia trudne decyzje dotyczące przyszłości. Pierwszą z nich jest wybór kierunku studiów. Skrycie marzy o polonistyce, ale wie, że złoży papiery na prawo. W końcu tego chce jej ojciec. Takie same zamiary miał w stosun... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

Spragnieni by żyć

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alicja, Kuba i Eryk to troje przyjaciół, których rozdziela jedno tragiczne wydarzenie. Po kilku latach ich relacje zaczynają się ponownie układać. Między Alą i Kuba rodzi się uczucie. Na drodze do szczęścia natrafią jednak na wiele przeciwności. Czy będą potrafili sobie z nimi poradzić? . "Spragnieni by żyć" - ten tytuł pasuje idealnie. Jest to pr... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

Historia, która zostaje w pamięci na dłużej...

9.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Skończyłam czytać książkę Anny Szafrańskiej, po której nie spodziewałam się aż tylu emocji i wzruszeń! Jestem nią oczarowana i przyznam szczerze, że ogromnie wzruszyła mnie historia przedstawiona w powieści "Spragnieni by żyć" Anny Szafrańskiej. "Spragnieni by żyć" to piękna, wzruszająca historia nastolatki Alicji, która kończy ostatnią klasę lic... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

Emocjonalny Romans

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia opowiada o Alicji, której rodzina została skreślona przez społeczeństwo w mieście. Jej rodzice oddalają się od niej, ponieważ problemy, które ich dosięgają, są ogromne. Dziewczyna już od pewnego czasu musi zajmować się domem sama,mimo iż goni ją matura. Ojciec bardzo chce, by zdała ją jak najlepiej, ponieważ jego marzeniem, które córka ma... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

@su.wiktoriaa@su.wiktoriaa {}× 2

"Spragnieni by żyć"

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Byłam spragniona wolności. Spragniona życia”. Alicja mieszka w małym miasteczku, gdzie wszyscy, wszystko o sobie wiedzą, a wyrocznią jest ksiądz. Niedługo ma przystąpić do matury, jest pilną uczennicą, ma z wyboru ojca zdawać na prawo. Alicja to niesamowita dziewczyna, którą życie dosłownie przeciągnęło po bruku. Wykluczona ze społeczeństwa... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

Spragnieni

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🎉RECENZJA🎉 Autor : @Link Wydawnictwo: @Link Jeżeli nie wierzysz że można płakać przy książce to ta historia Cię do tego przekona. Każdy kto zna styl autorki wie że pisania jest on przepiękny, życiowy, i pełny uczuć. I tym razem książka wzruszyła mnie do łez. Ala która po śmierci brata zostaje sama z rodzicami dla których już nic więcej się nie... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

Spragnieni by żyć

26.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię młodzieżówki, które mają opowiedzieć jakąś ważną historię. Czytuję je jako odstresowanie, by pochłonąć je w całości, choć uwielbiają wyciskać ze mnie łzy. Z Anną Szafrańską spotkałam się pierwszy raz i dostarczyła mi wszystkiego, czego oczekuję po tym gatunku! Co prawda potknięcia autorki były wyraźne, ale nie odstraszały.  Historia o... {} Recenzja książki Spragnieni by żyć

@mewaczyta@mewaczyta {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl