Recenzje książki "Tak cię straciłam"

Dodaj swoją recenzję

Tak Cię straciłam

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia rozpoczyna się od listu Susan Webster, w którym prosi o zwolnienie warunkowe z zakładu zamkniętego. Kobieta odsiaduje wyrok za zamordowanie swojego trzymiesięcznego synka Dylana. Jej prośba zostaje pozytywnie rozpatrzona. Susan wychodzi z zakładu, zmienia nazwisko i adres zamieszkania. Pogodziła się z tym co zrobiła, a teraz chce po pro... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

Tak cię straciłam

27.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tak cię straciłam Autor: Jenny Blackhurst Tłumaczenie: Maria Olejniczak-Skarsgard Gatunek: Thriller Wydawnictwo: Albatros Data premiery: kwiecień 2019 Czym jest miłość matki do dziecka ? Ile jesteśmy w stanie zrobić dla swoich dzieci ? Czy potrafilibyśmy zabić ? Lepiej pamiętać czy zapomnieć ? Bohaterka tej książki - Susan , po wyjściu ze szpita... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

Strata.

21.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Strata dziecka jest niewyobrażalną tragedią . Wiele skrajnych emocji budzi fakt gdy dziecko zabija własna matka.. Susan spędziła rok w areszcie a później 3 lata w szpitalu psychiatrycznym. Taki wyrok otrzymała po tym jak udusiła swojego synka. Nie mogła sobie tego wybaczyć, nawet nie pamiętała tego co się wtedy wydarzyło.. Nie pamiętała czy chcia... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

Jenny Blackhurst "Tak cię straciłam"

11.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka opowiada o dawnej Susan Webster, a obecnej Emmie Cartwirght. Kobieta zmienia tożsamość po wyjściu z więzienia, w którym odsiedziała wyrok za zabójstwo swojego trzymiesięcznego syna. Ale po wyjściu i serii zdarzeń zaczyna wątpić czy na pewno zrobiła to o co wszyscy ją oskarżyli. Mamy tu zagadkę, mroczną przeszłość bohaterki i morders... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

{}× 1

NIEPEWNOŚĆ

5.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nazywam się Emma Cartwright. Nic wam to jednak nie powie. Cztery lata temu nazywałam się Susan Webster. Zabiłam swojego trzymiesięcznego syna." Kiedy wszyscy: mąż, lekarze, policja - mówią ci, że było tak, a nie inaczej, w końcu zaczynasz im wierzyć. Ale skoro nic nie pamiętam, to skąd mogę mieć pewność, że to, co mi powiedzieli, było prawdą?... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

@anetakul92@anetakul92 {}× 2

Tak Cię straciłam

15.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po trzech latach spędzonych w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym, za zabójstwo własnego Syna - trzymiesięcznego Dylana, Susan odzyskuje wolność i rozpoczyna życie pod nową tożsamością. Pogrążona w depresyjnym stanie kobieta zupełnie nic nie pamięta. Za wszelką cenę próbuje wyjaśnić, czy to wszystko co wmawiają jej bliscy jest prawdą. Na tym eta... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

Tak cię straciłam 10/10

14.04.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Obiecałam sobie czytać więcej thrillerów tak więc dzisiaj parę słów o "Tak cię straciłam" Jenny Blackhurst. Książka, która jeszcze pachnie nowością, świeżutka kwietniowa premiera jaki i również dość nowa autorka, która wie co pisze i o czym. Po prostu ma kobieta pojęcie. Krótki opis dla was : Susan zostaje oskarżona o zabójstwo własnego dziecka. T... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

A co Ty byś zrobił dla swojego dziecka?

{} WYBÓR REDAKCJI
15.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Tak cię straciłam” to debiutancki thriller Jenny Blackhurst, i jak na debiut muszę przyznać, całkiem niezły. Nie rewelacyjny, nie arcydzieło, ale przyzwoicie napisana historia. "Nazywam się Emma Cartwright. Nic wam to jednak nie powie. Cztery lata temu nazywałam się Susan Webster. Zabiłam swojego trzymiesięcznego syna." Zaintrygował Was poc... {} Recenzja książki Tak cię straciłam

@Nina@Nina {}× 18
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl