Recenzje książki "To, co bliskie sercu"

Dodaj swoją recenzję

Książka oczaruje Cię, zawartą w sobie historią! ♥️

20.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie mów za dużo. Pamiętaj, że gdy kobieta sądzi, że dzieli się spostrzeżeniami, mężczyzna uważa, że ona marudzi”. ~ Katherine Center * * * „To, co bliskie sercu” to opowieść, przy której pierwszy raz spotkałam się z twórczością Katherine. Główna bohaterka to silna, niezależna kobieta, która według mnie pracuje w najbardziej niebezpiecznym zaw... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Lekka opowieść o ważnych sprawach

18.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jestem totalnie zauroczona tą książką! Po samym opisie myślałam, że będzie to taki typowy romans, cała historia będzie kręciła się wokół dwójki zakochanych i właściwie tyle. Nie spodziewałam się, że ta książka okaże się tak wartościowa, chociaż prawdopodobnie powinnam to przewidzieć ze względu na to, jaka była pierwsza książka tej autorki. "To... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Bo miłość nie istnieje i już !

16.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od teraz wiem jedno, mianowicie jak tylko ktoś wymieni nazwisko Katherine Center będę mówiła - biorę w ciemno. Moje drugie spotkanie z autorką i drugi raz zrobiła mi to samo - sprawiła, że czytałam z zapartym tchem, a na sam koniec dostałam jeszcze coś, milion myśli o tym co jest ważne w naszym życiu, o sile przebaczenia z którą ja również kiedy... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@Ewelina229@Ewelina229 {}× 7

"To, co bliskie sercu"

15.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To moja pierwsza książka tej autorki i na pewno nie ostatnia. To piękna historia o miłości, przebaczeniu, odwadze i cierpieniu. Poznajemy naszą bohaterkę Cassie jako bardzo ambitną kobietę w męskim świecie. Nie ,nie jest to żaden manifest feminizmu, choć stereotypowe postrzeganie kobiet w tzw. męskim zawodzie oczywiście ma tutaj znaczenie. P... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@kat.czyta@kat.czyta {}× 1

Słodko gorzka ulotność.

9.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień szesnastych urodzin miał być dla Cassie najważniejszym dniem. Niestety jak to w życiu często bywa, było zupełnie odwrotnie. Opuszcza ją matka, która pozostawia swoją rodzinę dla innego życia. Sytuacja w jakiej się później znajduje bohaterka, zamyka dziewczynę w szczelnym pancerzu i nie okazuje żadnych uczuć. Skupia się na swojej karierze str... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@Bookmaania@Bookmaania {}× 5

Cudowna

9.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł : To, co bliskie sercu Autor : Katherine Center Wydawnictwo : Muza Przełożyła na język polski : Aniela Gawlicka Premiera była : 3 czerwca 2020 Tytuł oryginału : Things You Save in a Fire ⭐ Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu @nakanapie.pl za co bardzo bardzo dziękuję 🥰. O książce : Cassie, jako najmłodsza osoba, a zarazem pierwsza ... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Siła jest kobietą

8.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Denerwują mnie bohaterki książek takich jak 365 dni, czy bohaterki książek KN Haner lub KA Figaro - kobiety bez charakteru, słabe, bez własnego zdania, uległe, całkowicie zależne od mężczyzn. W literaturze kobiecej brakuje kobiet wyrazistych, jednak Katherine Center łamie ten impas – wprowadza bohaterkę o niezwykle silnym charakterze, która wie cz... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

To, co bliskie sercu

7.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To, co bliskie sercu"K.Center to wspaniała,ciepła i wzruszająca powieść .Opowiada o odwadze,miłości i przebaczeniu.Z pewnością wzbudzi sympatię wielbicieli takich autorów,jak Jojo Moyes,Nicholas Sparks i Emily Griffin.Powieść została wyróżniona w finale plebiscytu Goodreads Choice Awards na najlepszą książkę roku 2019 w kategorii Romans. Jodi Pico... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@kasiarz1983@kasiarz1983 {}× 1
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe