Recenzje książki "To, co bliskie sercu"

Dodaj swoją recenzję

" To, co bliskie sercu "

18.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

. „Reakcja na zło tego świata nie powinien być strach przed miłością, lecz coś dokładnie przeciwnego” - to cytat, który sobie zaznaczyłam i który strasznie mi się spodobał i jest strasznie idealny dla tej książki! .—————————————————— . . Przede wszystkim trzeba zaznaczyć, ze książka to nie tylko książka o miłości - owszem jest ona przepełniona ... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

"To, co bliskie sercu"

16.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Dobrze wiem, dlaczego kobiety nie mówią głośno o swoich krzywdach. Wystarczająco ciężko jest im iść dalej przez życie i się nie załamać”. Poruszająca historia, której akcja toczy się swoim rytmem i daje duże emocje. Fabuła zaskakuje, pokazuje różne sposoby radzenia sobie z trudnym przeżyciami z dzieciństwa – poruszające retrospekcje. Pomi... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

ogromnie mi się podobała!

8.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To co bliskie sercu" naprawdę bardzo, bardzo mi się podobało! To taka słodko-gorzka książka. Gdybym miała określić jednym słowem, o czym ona jest, powiedziałabym, że o przebaczeniu. Przebaczeniu komuś, ale też przebaczeniu sobie. Na szczęście mogę pozwolić sobie na użycie więcej niż jednego słowa ;) Powiem Wam więc, że to wszystko okraszone jest ... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@Angel@Angel {}

To, co bliskie sercu

29.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To, co bliskie sercu" jest książką która do głębi skradła moje serce. Czytając ją robiło mi się ciepło na sercu, momentami uroniłam łzy, przeżywałam szok i niedowierzanie, a czasem śmiałam się do rozpuku. Ta książka stała się moją ulubioną! Cassie Hanwell wiedzie spokojne życie. Pracuje w straży pożarnej. (Prawda, że to dość nietypowy i mało spo... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Miłość, odwagą, wybaczanie

25.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka! Kto już jest po lekturze najnowszej książki Katheriny Center "To, co bliskie sercu" od wydawnictwa Muza? Premiera miała miejsce 3 czerwca, a ja właśnie dziś ją skończyłam czytać, cóż to była za historia. Cassie jest młodą i odważną kobietą, która pracuje w straży pożarnej w Austin. Na co dzień zmaga się z żywiołem oraz chętnie pomaga inny... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Historia warta poznania

21.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Owszem, na świecie jest mnóstwo niewyobrażalnego cierpienia. Ale nie będzie dobrze, jeśli z tego powodu nie pozwolimy sobie na nadzieję, miłość, odczuwanie rozkoszy. Przeciwnie, należy cieszyć się każdą drogocenną sekundą tych uczuć, kiedy na nas spłyną". Cassie pracuje w Straży Pożarnej, jest również instruktorką samoobrony, wolontariuszką, przy... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

To, co bliskie sercu

21.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cassie jest silną, niezależną i samowystarczalną kobietą, pracuje w straży pożarnej, jest jedyną strażaczką w gronie męskim. Dziewczynie natomiast to nie przeszkadza dobrze dogaduje się z kolegami z pracy. Kobieta nie od początku marzyła o zawodzie strażaka, natomiast prace dostała przypadkiem i zaczęła jej się ta praca podobać, a nawet pokochała ... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@evela_reads@evela_reads {}× 2

Potraficie wybaczyć osobie, która Was zraniła?

21.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Tego wieczoru, gdy jako najmłodsza osoba – a zarazem pierwsza kobieta – w dziejach straży pożarnej miałam w Austin w Teksasie zdobyłam nagrodę za odwagę, mój partner z zastępu zaprosił mnie na randkę. Na randkę. Podczas ceremonii w Sali bankietowej, W czasie kolacji. Partner z zastępu. Oto my: cała zmiana B z jednostki numer jedenaście, w mundur... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe