Recenzje książki "To, co bliskie sercu"

Dodaj swoją recenzję

Przebacz, zapomnij i (o)żyj!

18.12.2020

"To co bliskie sercu" Katherine Center to zachwycająca książka, która dodaje otuchy i pozwala uwierzyć, że najgorsze nawet rany ludzkiej duszy mogą się zabliźnić. Autorka nie daje się zwieść dominującym trendom literackim, by zapewnić sobie rzesze czytelników. Nie ucieka w mroczny świat kryminału czy thillera i nie szokuje czytelnika spektakularny... Recenzja książki To, co bliskie sercu

"To, co bliskie sercu" - Katherine Center

3.12.2020

Witam kochani! Dziś przychodzę do was z recenzją książki pt. "To, co bliskie sercu". Znalazłam ją przypadkiem, ale przeczytałam opis i bardzo mi się spodobała. Książka opowiada historię Cassie. Pracuje w straży pożarnej w Austin i jako jedna z nielicznych kobiet w remizie uczestniczyła już w wielu akcjach. Jest bardzo odważną kobietą lecz z okazy... Recenzja książki To, co bliskie sercu

Naprawdę warta ...

28.10.2020

Ostatnio dość często zdarza mi się sięgać po powieści o tematyce miłosnej. Są one z reguły lekkie, przyjemne w odbiorze oraz miła odskocznią od tego co na co dzień czytam – czyli kryminałów. Ta powieść jest, według opisu na tyle powieści, idealną pozycją dla miłośników książek takich autorów jak Jojo Moyes, Jodi Picoult czy Nicholasa Sparksa. Ale ... Recenzja książki To, co bliskie sercu

To, co bliskie sercu

3.08.2020

Cassie to młoda dziewczyna, mieszkająca w jednym z teksańskich miast. Na co dzień pracuje w straży pożarnej. Pewnego dnia dostaje telefon od matki, który wywraca jej życie do góry nogami. Jej matka jest chora, nie widzi i prosi dziewczynę o to, by przyjechała jej pomóc. Początkowo Cassie jest przeciwna, lecz w końcu przenosi się do niej i znajduje... Recenzja książki To, co bliskie sercu

Urocza opowieść

26.07.2020

To co bliskie sercu to kolejna urocza historia, która łączy sobie wątki obyczajowe i miłosne. Katherine Center zaprasza nas do męskiego świata, w którym kobiety muszą wykazać się nie lada odwagą. Dodatkowo pokazuje różnice społeczne, które w dalszym ciągu są w stanach odczuwalne, zwłaszcza wśród starszego pokolenia. Autorka w uroczy, z dużym wycz... Recenzja książki To, co bliskie sercu

"To, co bliskie sercu"

26.07.2020

Nazwisko Katherine Center niejednokrotnie wpadło mi w oko podczas poszukiwań książek, które mogłyby mi się spodobać. Nigdy jednak nie miałam okazji, aby przeczytać cokolwiek jej autorstwa, kiedy więc nadarzyła się okazja wkroczenia w świat straży pożarnej, który od jakiegoś czasu mnie fascynuje, nie czekałam na to, aby przeszła mi bokiem. Od jakie... Recenzja książki To, co bliskie sercu

Katherine Center i jej kolejna świetna powieść obyczajowa!

21.07.2020

Katherine Center pisze książki, po które sięga się dla odprężenia, przyjemności i w zasadzie z pewnością, że zakończą się happy endem. Czy to nie jest nudne? W tej książce poznajemy Cassie, dziewczynę, która pracuje w straży pożarnej. Jest to idealny przykład tego, że nie płeć, a zaangażowanie w wykonywane zadania ma znaczenie. Wiedzie sp... Recenzja książki To, co bliskie sercu

Polecam

18.07.2020

„To, co bliskie sercu” Katherine Center to powieść obyczajowa. Akcja dzieje się w Ameryce. Główna bohaterka to Cassie mieszka ze swoim ojcem, jej matka postanowiła się wyprowadzić i spróbować innego życia z innym mężczyzną. Dziewczyna jest strażakiem, słynie ze swojej odwagi i prężnie działa w wielu akcjach ratowniczych. Pewnego dnia telefon od ma... Recenzja książki To, co bliskie sercu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl