Recenzje książki "To, co bliskie sercu"

Dodaj swoją recenzję

Przebacz, zapomnij i (o)żyj!

18.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"To co bliskie sercu" Katherine Center to zachwycająca książka, która dodaje otuchy i pozwala uwierzyć, że najgorsze nawet rany ludzkiej duszy mogą się zabliźnić. Autorka nie daje się zwieść dominującym trendom literackim, by zapewnić sobie rzesze czytelników. Nie ucieka w mroczny świat kryminału czy thillera i nie szokuje czytelnika spektakularny... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@edytre@edytre {}

"To, co bliskie sercu" - Katherine Center

3.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam kochani! Dziś przychodzę do was z recenzją książki pt. "To, co bliskie sercu". Znalazłam ją przypadkiem, ale przeczytałam opis i bardzo mi się spodobała. Książka opowiada historię Cassie. Pracuje w straży pożarnej w Austin i jako jedna z nielicznych kobiet w remizie uczestniczyła już w wielu akcjach. Jest bardzo odważną kobietą lecz z okazy... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Naprawdę warta ...

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio dość często zdarza mi się sięgać po powieści o tematyce miłosnej. Są one z reguły lekkie, przyjemne w odbiorze oraz miła odskocznią od tego co na co dzień czytam – czyli kryminałów. Ta powieść jest, według opisu na tyle powieści, idealną pozycją dla miłośników książek takich autorów jak Jojo Moyes, Jodi Picoult czy Nicholasa Sparksa. Ale ... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

To, co bliskie sercu

3.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cassie to młoda dziewczyna, mieszkająca w jednym z teksańskich miast. Na co dzień pracuje w straży pożarnej. Pewnego dnia dostaje telefon od matki, który wywraca jej życie do góry nogami. Jej matka jest chora, nie widzi i prosi dziewczynę o to, by przyjechała jej pomóc. Początkowo Cassie jest przeciwna, lecz w końcu przenosi się do niej i znajduje... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Urocza opowieść

26.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To co bliskie sercu to kolejna urocza historia, która łączy sobie wątki obyczajowe i miłosne. Katherine Center zaprasza nas do męskiego świata, w którym kobiety muszą wykazać się nie lada odwagą. Dodatkowo pokazuje różnice społeczne, które w dalszym ciągu są w stanach odczuwalne, zwłaszcza wśród starszego pokolenia. Autorka w uroczy, z dużym wycz... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

@Patriseria@Patriseria {}× 2

"To, co bliskie sercu"

26.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nazwisko Katherine Center niejednokrotnie wpadło mi w oko podczas poszukiwań książek, które mogłyby mi się spodobać. Nigdy jednak nie miałam okazji, aby przeczytać cokolwiek jej autorstwa, kiedy więc nadarzyła się okazja wkroczenia w świat straży pożarnej, który od jakiegoś czasu mnie fascynuje, nie czekałam na to, aby przeszła mi bokiem. Od jakie... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Katherine Center i jej kolejna świetna powieść obyczajowa!

21.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katherine Center pisze książki, po które sięga się dla odprężenia, przyjemności i w zasadzie z pewnością, że zakończą się happy endem. Czy to nie jest nudne? W tej książce poznajemy Cassie, dziewczynę, która pracuje w straży pożarnej. Jest to idealny przykład tego, że nie płeć, a zaangażowanie w wykonywane zadania ma znaczenie. Wiedzie sp... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

Polecam

18.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„To, co bliskie sercu” Katherine Center to powieść obyczajowa. Akcja dzieje się w Ameryce. Główna bohaterka to Cassie mieszka ze swoim ojcem, jej matka postanowiła się wyprowadzić i spróbować innego życia z innym mężczyzną. Dziewczyna jest strażakiem, słynie ze swojej odwagi i prężnie działa w wielu akcjach ratowniczych. Pewnego dnia telefon od ma... {} Recenzja książki To, co bliskie sercu

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe