Recenzje książki "Toksyczna przyjaźń"

Dodaj swoją recenzję

Toksyczna przyjaźń

30.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Doświadczyliście w swoim życiu toksycznej relacji? Zapewne tak, jak ja wielokrotnie czy to w gronie znajomych, czy rodziny takie rzeczy miały miejsce.Dlatego moja rada to: najszybciej odciąć się od takich ludzi! ~Izzy i Bec od wielu lat są wielkimi przyjaciółkami lecz w dorosłym życiu ich przyjaźń wystawiona jest na wielką próbę przez co zbyt częs... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna relacja

9.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyjaźń to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu. Istotna w relacjach zarówno damskich, jak i męskich. Każdy z nas pragnie mieć przy sobie osobę, która nas wspiera i rozumie, która będzie się z nami śmiała, ale i będzie przy nas w tych gorszych chwilach, ocierając nasze łzy. Czy jednak zawsze tak jest? Debiutancka książka Polly Phillips ukazuje ... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna przyjaźń

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Toksyczna przyjaźń - Polly Phillips Izzy i Bec to przyjaciółki od dziecka. Teraz jako dorosłe kobiety nie potrafią się dogadać i nie wszystko jest tak jak wcześniej. Niby się przyjaźnią, wiedzą wszystko o sobie, ale coraz bardziej widać jak jedna od drugiej się różni. Izzy jest kobietą, która jest bogata, ma przystojnego męża, a do tego jest pięk... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Mieszanka gatunków, ale całkiem niezła

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwsza połowa tej książki utrzymana w stylu powieści obyczajowej ciekawiła mnie od samego początku. Dwie przyjaciółki. Różni je wszystko. Jedna ma pieniądze, urodę, przystojnego męża, duży dom i cudowne dziecko. Druga natomiast niewielkie mieszkanie, pracę w gazecie i narzeczonego, który wydaje się tym z kim spędzi resztę swojego życia. Bec po w... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

"Toksyczna przyjaźń"

8.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Z bliska jej twarz jest idealna, lecz zimna jak lód. Nie do wiary, że dopiero teraz to zauważyłam". Izzy i Becca od zawsze były nierozłączne, przyjaźniły się, wspierały. Już jako dorosłe kobiety, coraz częściej zaczynają ze sobą rywalizować. W dalszym ciągu twierdzą, że ich przyjaźń jest prawdziwa i silna, jednak coraz częściej nie zgadzają się ... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Czy faktycznie taka toksyczna ta przyajźń?

5.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Toksyczna przyjaźń” Polly Phillips to kolejna powieść kryminalna, która jest równocześnie debiutem tego roku. Co prawda tych debiutów w tym roku było już kilkanaście, jedne bardziej interesujące a inne mniej. Czy w tym przypadku będzie to udana powieść ? Interesująca? Jak myślicie? Izzy i Beck od lat nierozłączne, jako dorosłe kobiety przestają... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

My best friend's murder

2.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Idealnie byłoby otaczać się jedynie wartościowymi ludźmi, którzy wnoszą wiele dobrego do życia. Niestety zdarza się, że przez wiele lat tkwimy w trudnych relacjach czy związkach, a naszą energię pochłaniają wampiry energetyczne. Często nie zdajemy sobie sprawy, że związki czy pozorne przyjaźnie noszą ślady toksycznych. Izzy i Becca od lat są ni... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

@justyna_@justyna_ {}× 2

Frenemy

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy z nas chce mieć przyjaciół; może nawet nie całą grupę, lecz choć tę jedną osobę, która zawsze będzie przy nas. Która pomoże, gdy nagle cały świat zacznie walić się nam na głowę. W przyjaźni jest jak w miłości- można trafić na kogoś na całe życie, ale i na osobę, która pod fałszywym uśmiechem i radością z naszych sukcesów będzie ukrywać prawd... {} Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl