Recenzje książki "Toksyczna przyjaźń"

Dodaj swoją recenzję

Przyjaźń jak zima i lato, wschód i zachód ...

25.09.2021

Tematyka przyjaźni na stronicach powieści wielokrotnie była poruszana przez różnych autorów. Z różnymi jej odcieniami mieliśmy okazję się zetknąć. Z przyjaźnią zarówno między kobietami, jak i mężczyznami. A czym nas autorka raczyła zaskoczyć w powieści Toksyczna przyjaźń? Nierozłączne przyjaciółki, Izzy i Becca. Tak różne, ale zawsze razem. Papuż... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna przyjaźń

24.09.2021

Izzy i Bec przyjaźnią się od lat, jednak teraz, gdy Izzy postanawia powrócić do pracy, z której odeszła po urodzeniu dziecka, a Bec właśnie przyjęła zaręczyny swojego wieloletniego chłopaka, coś zaczyna się w ich relacji psuć. A może właściwsze byłoby powiedzieć, że ta relacja od początku była toksyczna, a teraz dawne żale i pretensje dochodzą do ... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

@Anmar@Anmar × 5

Toksyczna przyjaźń

21.09.2021

"Powinnam być w szoku, a jednak tylko krążę wokół ciebie, uważając, żeby nie wdepnąć w krew, zachowując się tak, jakbym próbowała zrozumieć, co się stało. Chociaż przecież wiem." "Toksyczna przyjaźń" to w mojej ocenie udany debiut pani Polly Phillips. Thriller psychologiczny, którego akcja rozgrywa się w małym kręgu bohaterów, ma zadatki na wysok... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna przyjaźń

21.09.2021

Polly Phillips "Toksyczna przyjaźń", Izzy i Rebeca dwie przyjaciółki od lat, od miłości do nienawiści dzieli mały krok. Związane ze sobą od lat szkolnych, w życiu codziennym różnią się mocno. Izzy - piękna i bogata, żona i matka, wiedzie spełnione życie. Bec jest całkowitym jej przeciwieństwem. Dziennikarka w wydawnictwie, która nigdy nie otrzy... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Czasami mam ochotę ją zamordować

15.09.2021

Toksyczna przyjaźń, zazdrość i morderstwo Tej jesieni zanurzam się w mroczne thrillery psychologiczne. I chociaż, jak zwykle, czasu na czytanie mam niewiele, to staram się go wykorzystać jak najlepiej, wybierając obiecujące lektury. Postanowiłam postawić na nowość od wydawnictwa MUZA – „Toksyczną przyjaźń” Polly Phillips. I nie czuję się zaw... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

@Zaneta@Zaneta × 3

Fatalna przyjaciółka

15.09.2021

Już za tydzień będzie miała swoją premierę pewna intrygująca i mocno nieprzewidywalna historia, w której nic nie jest takie, jakim się z pozoru wydaje. "Toksyczna przyjaźń" Polly Phillips to połączenie powieści psychologiczno - obyczajowej z elementami thrillera. Dzięki takiemu zabiegowi od samego początku możemy ekscytować się zdarzeniami i z wyp... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Tak cię traktują, jak na to pozwalasz

7.09.2021

– Mężczyźni nie rozumieją kobiet. – Masz rację, ale to chyba bardzo dobrze, bo patrz – kobiety się rozumieją i się nienawidzą. Stary żart (czy na pewno żart?), który przypomniał mi się już na początku lektury. Przyjaźń to taka miłość, ale bez relacji seksualnych. Czy opisany w książce związek jest przyjaźnią? Podobno, jak się kogoś kocha, t... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

@Meszuge@Meszuge × 6

Kobiety tak różne, jak północ i południe

6.09.2021

Książka z pogranicza kryminału, thrillera i obyczajowości. To powieść kalejdoskop. Autorka skacze po emocjach czytelnika i nie omieszka bawić się jego umysłem raz go zwodząc, raz prowadząc prostą drogą, która usypia czujność. Czyli, jakby to powiedział mól książkowy - jest to coś, co stanowi magnes. Takie mi się nasuwają spostrzeżenia tuż po skońc... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl