Recenzje książki "Tuż za ścianą"

Dodaj swoją recenzję

⭐RECENZJA⭐

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Lowland Way jest bardzo życzliwą ulicą. Sąsiedzi sąsiadom nie utrudniają życia, umawiają się na różne rzeczy, dla dzieci organizują w niedzielę wspólne zabawy. Jest miło, cicho i beztrosko... do czasu, aż wprowadzają się nowi lokatorzy. Cały luksus znika jak po pęknięciu bańki mydlanej. Nowi sąsiedzi mają w nosie wszystkie zasady, umow... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 2

Tuż za ścianą

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uciążliwi sąsiedzi to jest prawdziwy problem. Skutecznie mogą zatruć życie. Przekonali się o tym mieszkańcy Lowland Way. Od momentu wprowadzenia się nowych sąsiadów spokojną do tej pory ulicę zaczyna opanowywać chaos i dezorganizacja. Zbyt głośna muzyka i niekończący się remont powoli wyprowadzają wszystkich z równowagi. Do czego posuną się starzy... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

Funta cierpliwości poproszę !

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie specjalnie często zdarza się mieszkać z kimś po sąsiedzku i nigdy się z nim, chociażby nie posprzeczać na jakiś mniej lub bardziej ważny temat. Każdy z nas jest inny i każdy ma prawo do swojego zdania i swoich poglądów, prawda ? 😉. Dojrzali emocjonalnie ludzie, próbują sprawę rozwiązać, często posiłkując się czymś takim jak kompromis, a i nie ... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

Czy znasz swoich sąsiadów?

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka! Znacie swoich sąsiadów? Bo tak szczerze powiedziawszy ja swoich nie znam 🙈🤣 Przynajmniej jeszcze 😅 Dziś przychodzę do was z opinią książki, którą czytałam prawie przez cały luty, ale udało mi się w końcu ją przeczytać. Znacie twórczoś Louise Candlish? Autorka jest znana z książki "Na progu zła", której jeszcze nie czytałam, ale czeka w ko... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

Zabić sąsiada.

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dotychczas ich ekskluzywna dzielnica była oazą spokoju dla każdego- cisza, spokój, niedzielne plenerowe zabawy dla ich pociech. Każdy dogadywał się z każdym, mógł zawsze poprosić o pomoc. Jeżeli między mieszkańcami były jakieś niesnaski, to najczęściej po prostu starano się je jak najszybciej rozwiązać. Sielanka. Do czasu, aż pojawił się spadkobie... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

@fankath135@fankath135 {}× 1

A ty co byś zrobił z uciążliwym sąsiadem?

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie sięgać po thrillery psychologiczne? Ja uwielbiam. A jeszcze gdy w grę wchodzą takie zahaczające o normalne dla nas, zwykłe sprawy. No bo kto z nas nie ma sąsiadów? A jak już ma dość uciążliwych tych sąsiadów to w ogóle zrozumie bohaterów najnowszej powieści Louise Candlish „Tuż za ścianą”. Ja po tę powieść sięgnęłam z czystej ciekawości, p... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda...

12.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tak sobie myślę, że każdy z nas chociaż raz w życiu miał do czynienia z upierdliwym sąsiadem. Takim, który tylko robi na złość bądź niepotrzebnie się czepia. Aczkolwiek mamy też drugą stronę medalu, gdyż na swojej drodze możemy spotkać także przyjaznych i pomocnych sąsiadów. Bardzo mocno życzyłabym każdemu człowiekowi, żeby jednak trafił na tych b... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

Tuż za ścianą progu zła

10.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Jak dobrze mieć sąsiada, Jak dobrze mieć sąsiada, On wiosną się uśmiechnie, Jesienią zagada, A zimą ci pomoże Przy węglu i przy koksie I sama nie wiesz, kiedy Ułoży wam rok się.” Powyższy tekst pochodzący z piosenki zespołu Alibabki staje się coraz mniej aktualny. A to, że krzywo zaparkował, a że na trawę wjechał, a pies za głośno szcze... {} Recenzja książki Tuż za ścianą

@justyna_@justyna_ {}× 4
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl