Recenzje książki "Tylko jeden dzień"

Dodaj swoją recenzję

O tym, co daje szczęście w życiu

18.04.2022

Klara to typowa kobieta sukcesu. Jako trzydziestoletnia pani prezes firmy, którą założyła ze swoim byłym już mężem, zatraciła się w pracy. Brak ustabilizowanego życia prywatnego uważa za osobisty sukces i ścieżkę, którą z pewnością chce podążać. Niestety pewnego dnia dokonuje niepokojącego odkrycia- z firmowego konta w niewyjaśnionych okoliczności... Recenzja książki Tylko jeden dzień

@alien125@alien125 × 1

Pouczająca powieść

5.04.2022

Dzisiaj chcę wam wspomnieć o książce, która mnie zaskoczyła w bardzo pozytywny sposób. Jest to debiut autorki, ale w ogóle tego nie odczułam. Świetna i wciągająca historia zachwyca, powodując że zaczynamy się zastanawiać nad sensem naszego życia, czy przeżywamy go tak jak naprawdę byśmy chcieli i czy nie marnujemy go goniąc za pieniądzem i karierą... Recenzja książki Tylko jeden dzień

@Izzi.79@Izzi.79 × 3

Mieć czy być

3.04.2022

"Tylko jeden dzień" to bardzo dobry debiut literacki Karoliny Kaszub. Klara ma trzydzieści lat, a w świecie biznesu osiągnęła już wszystko. Odbiło się to na jej życiu prywatnym i małżeństwie, które skończyło się rozwodem. Gdy jej firma wpada w kłopoty finansowe, zdesperowana kobieta gotowa jest na wszystko, nawet na udział w tajemniczym projekcie... Recenzja książki Tylko jeden dzień

Tylko jeden dzień

3.04.2022

Kochani wolicie książki lekkie i relaksujące, czy raczej takie co wywołują silne emocje? „Była ciekawa, co się kryło za jego uprzejmym uśmiechem, maską myśliciela i za drzwiami jego prywatnej kwatery. Czy zachowywał się jak aztecki szaman również wtedy, gdy nikt na niego nie patrzył” „Tylko jeden dzień” autorstwa Karolina Kaszub. Ta książ... Recenzja książki Tylko jeden dzień

Zawsze tylko jeden dzień

1.04.2022

Klara spełnia się w roli współwłaścicielki prężnie działającej firmy technologicznej Clever Soft. Wraz z mężem, Jarosławem, zbudowali biznes od zera. On wniósł swój geniusz matematyczny, ona - pasję i zaangażowanie. Kobieta nie oszczędza się, pracując po kilkanaście godzin dziennie. Firma jest jej życiem. Pewnego dnia dowiaduje się, że ktoś wyprow... Recenzja książki Tylko jeden dzień

@angell15@angell15 × 1

Jeden dzień do szczęścia

28.03.2022

 „Życie nie ma żadnego sensu. A przynajmniej dopóki mu go nie nadasz.” W dzisiejszym świecie jesteśmy tak bardzo przywiązani do technologii, że trudno sobie wyobrazić funkcjonowanie bez Internetu, komórki czy mediów społecznościowych. Podobnie dzieje się u bohaterki książki „Tylko jeden dzień”, która w pogoni za sukcesem, zatraciła siebie. ... Recenzja książki Tylko jeden dzień

@Mirka@Mirka × 8

Book Coffee Cake

23.03.2022

Główną bohaterką książki jest Pani Prezes jednej z Polskich firm technologicznych. Dla Klary jedyną istotną rzeczą w życiu jest praca. Dla niej poświęciła wszystko, nawet małżeństwo. Każdego dnia daje z siebie sto procent aby udowodnić, że zasługuje na swoją pozycję. Gdy w jej firmie nagle pojawiają się kłopoty finansowe, kobieta musi postawić wsz... Recenzja książki Tylko jeden dzień

Wybór celu w życiu

17.03.2022

Książka z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl.„Tylko jeden dzień” to debiut książkowy Karoliny Kaszub, piszącej wcześniej w mediach romanso-erotyki pod pseudonimem Natalia Wajs. Premiera książki miała miejsce 15 marca. Jest to debiut udany więc pewnie będą następne książki. Powieść ta, to jak stwierdza autorka owoc osobistych poszukiwań celu w ż... Recenzja książki Tylko jeden dzień

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl