Recenzje książki "Valeria w lustrze"

Dodaj swoją recenzję

Valeria #2

17.12.2021

Druga część perypetii życiowych bohaterek, które poznaliśmy w poprzednim tomie. Valeria, Lola, Carmen i Nerea, każda z nich stoi na życiowym zakręcie. Chociaż różnią się od siebie czasem jak dzień i noc, nie zawsze się ze sobą zgadzają to, kiedy zajdzie taka potrzeba, ogromnie się wspierają. Valeria wydaje drugą książkę, widmo rozwodu wisi w powie... Recenzja książki Valeria w lustrze

Valeria - szalona hiszpanka.

8.04.2021

Hej, hej! Dzisiaj mam dla Was kilka słów o książce, która spowoduje u Was salwy śmiechu! Ciekawi? Zapraszam dalej! "Valeria w lustrze" to drugi tom przygód szalonej i zabawnej Hiszpanki. Tak, trzeba czytać w kolejności, bo jest to ścisła kontynuacja więc ostrzegam przed spojlerami, mogą się zdarzyć! Tytułowa bohaterka ma na głowie dosłowni... Recenzja książki Valeria w lustrze

"Seksu w wielkim mieście" ciąg dalszy.

22.03.2021

Kiedy sięgałam po książkę "W butach Valerii", nie miałam pojęcia, że to pierwsza część serii, nie wiedziałam też, że to książka z kategorii romansów, dowiedziałam się właściwie pisząc tę recenzję. Byłam przekonana, że to jednak pozycja z tych obyczajowych z bardzo dobrze ulokowanymi elementami romantycznymi. Wspominałam również, że odczuwam ogromn... Recenzja książki Valeria w lustrze

Valeria w lustrze

18.02.2021

Valeria właśnie opublikowała swoją pierwszą książkę i obawia się reakcji najbliższych. Dodatkowo rozwodzi się z Adriánem, a nie jest to dla nich łatwe po wielu wspólnych latach. Dodatkowo w życiu Val pojawił się Victor, który rozpala żądze kobiety, sprawił, że życie stało się piękniejsze, niestety pozostają obawy, czy ten związek ma przyszłość. Mo... Recenzja książki Valeria w lustrze

Kobiety

17.02.2021

Pierwsza część przygód Valerii i jej przyjaciółek niezwykle przypadła mi do gustu. Cztery kobiety, z których każda wiedzie swoje życie, jest inna, niemniej jednak dziewczyny zawsze mogą na siebie liczyć i wzajemnie się wspierają. Bardzo ciekawiły mnie losy dziewczyn, z głównym naciskiem na Valerie, której życie wywróciło się do góry nogami. Losy... Recenzja książki Valeria w lustrze

@Gosia@Gosia × 1

Miłość, trudne wybory, przyjaźń, która jest nierozerwalna

16.02.2021

Valeria jest w emocjonalnym kołowrotku. Właśnie opublikowała swoją powieść i boi się krytyki. Rozwodzi się z Adrianem i nie jest to łatwe. Jednocześnie nie wie, czy chce wejść w związek z Victorem. I podczas gdy Valeria boi się, płacze, cieszy się, marzy i krzyczy, pędząc na życiowym rollercoasterze, jej przyjaciółki również nie mogą narzekać na n... Recenzja książki Valeria w lustrze

Bardzo sympatyczna powieść :)

15.02.2021

Sięgając po Valerię nie miałam ani zielonego ani bladego pojęcia, że ta powieść jest kontynuacją i drugim tomem całej serii o naszej bohaterce. Nie wiele o niej wiedziałam, a mimo to nie odczułam braku informacji jeśli chodzi o pierwszą część. Żeby nie było uważam to za ogromny plus, bo nie musiałam na siłę szukać informacji o tym kto z kim, gdzie... Recenzja książki Valeria w lustrze

Miłość istnieje, tylko czasem ukrywa się zbyt dokładnie.

15.02.2021

Jak wygląda świat trzydziestolatek poszukujących odpowiedniego partnera na życie? Czy zabawa i luźne podejście do związków im wystarczy do szczęścia? Świat się zmienia i kobiety również, ale koniec w końcu i tak każda marzy o prawdziwej miłości. Poznajemy historię czterech przyjaciółek mieszkających w gorącym Madrycie. Valeria opublikowała swoj... Recenzja książki Valeria w lustrze

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl