Recenzje książki "Wróć, jeśli pamiętasz"

Dodaj swoją recenzję

Zakochany rockman w hipokrytce...

7.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nienawidź mnie. Zniszcz mnie. Unicestwij. Stwórz mnie. Stwórz mnie. Czemu, czemu, czemu nie stworzysz mnie na nowo?” Ponoć w życiu nic nie dzieje się bez przyczyny. Bywają momenty, kiedy masz wszystko, ale los okrutnie ci to odbiera. Od tragicznego wypadku, w którym zginęli rodzice i braciszek Mii, a ona sama zdecydowała się pozostać wśród żywyc... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

Wróć, jeśli pamiętasz...

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem przedstawiam Wam recenzję kolejnych przygód Mii pt. "Wróć, jeśli pamiętasz" autorstwa Gayle Forman. Jak wiecie, główna bohaterka w poprzedniej części miała wypadek samochodowy, w którym zginęła cała jej rodzina. Tylko ona przeżyła. Po tych wydarzeniach drogi dziewczyny i jej ówczesnego chłopaka Adama się rozeszły. Bohaterka odeszła od n... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

Wróć

27.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po udanej lekturze pierwszego tomu, od razu sięgnęłam do dalszych losów Mii i Adama... niestety, nieco się zawiodłam. Tym razem książkę czytamy z perspektywy Adama. Chłopak nie radzi sobie z rozstaniem z ukochaną, a z jego wspomnień stopniowo poznajemy okoliczności rozpadu ich związku. Wszystko sprowadza się do kulminacyjnego wieczoru, kiedy boh... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

Ostatnie pożegnanie?

2.03.2015

LUDZKA-SOKOWIROWKA.BLOGSPOT.COM Popularność „Zostań, jeśli kochasz” prawdopodobnie zaskoczyła samo wydawnictwo. Gdy kilka lat temu bowiem pozycja Gayle Forman trafiła do księgarni, nie wywołała aż takiego odzewu, chociaż prezentowała się naprawdę zacnie wśród innych przedstawicieli książki młodzieżowej. Aż kilka miesięcy temu wystartowała cała mac... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

@Mai@Mai {}

Gayle Forman: Wróć, jeśli pamiętasz

24.02.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio dość dużo o tej serii było na blogu. Była recenzja filmu i pierwszej części, już wiecie o jaki cykl mi chodzi? O dwie książki napisane przez Gayle Forman. Ostatnio miałam okazję przeczytać "Wróć, jeśli pamiętasz" i wiecie co? Zaskoczyła mnie ta powieść, przynajmniej w pewnym sensie, bo końca się domyśliłam, ale byłam zdziwiona kilkoma aspe... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

Wróć, jeśli pamiętasz

20.02.2015

Wypadek, w którym uczestniczyła Mia i który odebrał jej całą najbliższą rodzinę, odcisnął się piętnem nie tylko na dziewczynie, ale również na jej chłopaku, Adamie. Niektóre rany goją się zbyt wolno. Drogi zakochanych rozchodzą się. Mia studiuje na Juilliard i zdobywa sławę jako obiecująca wiolonczelistka. Adam i jego zespół Shooting Star wspinają ... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

„Mogę cię stracić w taki sposób, jeśli nie stracę cię dzisiaj. Pozwolę ci odejść. Jeśli zosta...

11.02.2015
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mogę cię stracić w taki sposób, jeśli nie stracę cię dzisiaj. Pozwolę ci odejść. Jeśli zostaniesz." Kiedy Adam składał Mii tę przysięgę, gdy ta leżała w szpitalnym łóżku po wypadku, w którym zginęła cała jej rodzina, nie zdawał sobie sprawy, jak bardzo odbije się ona na jego późniejszym życiu. Mia przeżyła, lecz odeszła z życia Adama. Bez słowa. ... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

Trzy lata później...

10.02.2015

„Wróć, jeśli pamiętasz” to kontynuacja bestsellerowego „Zostań, jeśli kochasz”, powieści autorstwa Gayle Forman, która urzekła mnóstwo czytelników. Mnóstwo, ale mnie nie do końca. Do tej pory nie wiem dlaczego, ale nie byłam w stanie zżyć się z Mią i jej rozterkami. Może to kwestia tego, że dziewczyna niezbyt przypadła mi do gustu? Może dlatego, że... {} Recenzja książki Wróć, jeśli pamiętasz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl