Recenzje książki "Wszystkie moje sekrety"

Dodaj swoją recenzję

Book Coffee Cake

12.06.2022

Lubicie debiuty? Przyznam szczerze, że początkowo podchodziłam do nich z dużym dystansem. Zawsze wolałam wybierać dobrze znane mi autorki, które potrafiły mnie zaskoczyć. Dziś moje podejście zmieniło się o sto osiemdziesiąt stopni, ponieważ już od dłuższego czasu jestem zafiksowana w poznawanie nowych autorów i to co kryje się za ich debiutami. Ni... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Wszystkie moje sekrety

10.06.2022

✒Recenzja✒ Wszystkie moje sekrety @weronika.czaplarska.autorka wydawnictwo_novaeres "Był jak Ziemia, a ja jak Księżyc-zawsze krążyłam wokół niego, lecz nigdy nie mogłam go dotknąć." "Niektórzy ludzie po prostu nie znikają z serca, nieważne jak bardzo się zmienili. Zagrzewają tam miejsce i nie mają w planach, żeby odejść." "Któregoś dnia oddam ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Oby więcej takich debiutów!

3.06.2022

Greenmory - fikcyjne miasteczko, do którego Autorka zabiera czytelnika, gdy ten zatapia się w Jej debiutanckiej książce. Chociaż nie znajdziecie go na mapie Szkocji, na pewno chcielibyście, żeby takie istniało. Zakładam, że faktycznie tak jest, ale każdy może znać je pod inną nazwą. Każdy może czuć się szczęśliwie w innym miejscu. Każdy ma miejsce... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Fantastyczny debiut literacki

30.05.2022

Wszystkie moje sekrety - Weronika Czaplarska Mary Grey pojawia się w małym i sennym szkockimi miasteczku. Ma jeden plan, tajemnicę, której nie chce nikomu ujawnić. Przyjechała właśnie tu,w konkretnym celu. Coraz bardziej, z każdym dniem wczuwa się w tą małą społeczność, poznając mieszkańców oraz ich kulturę. Jako Angielka zupełnie różni się od Sz... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

"Wszystkie moje sekrety" - Weronika Czaplarska

28.05.2022

"Wszystkie moje sekrety" - Weronika Czaplarska. Wszystkie moje sekrety to debiut młodej pisarki – Weroniki Czaplarskiej. Do debiutów zawsze podchodzę z przymrużeniem oka, bo rzadko się z nimi lubię, ale tutaj poprzeczka została podniesiona wysoko! Historia książki toczy się w małym miasteczku w Szkocji - Greenmory - gdzie niespodziewanie zjawia ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Genialna! <3

23.05.2022

Lubię wracać do książek, które bardzo mi się podobają. Ale ostatnio ciężko jest mi czytać kolejny raz tę samą książkę, choć nie wiem jakbym bardzo chciała. Jednak z książką Weroniki zapoznałam się ostatnio po raz trzeci. Wyobraźcie więc sobie jaka musi być cudna! Zapraszam na recenzję! Mary to młoda dziewczyna, która wyjeżdża z Londynu do... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Niepowtarzalna powieść!

22.05.2022

„Wszystkie moje sekrety” to debiutancka powieść Weroniki Czaplarskiej, która doskonale wie, jak oczarować czytelnika słowem. Gdy zaczęłam czytać prolog, od razu przywitały mnie piękne, wręcz poetyckie porównania, a na dodatek fragment piosenki mojego ulubionego zespołu Arctic Monkeys! Każdą kolejną stronę tej powieści pochłaniałam z wielką przyjem... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Recenzja patronacka

16.05.2022

*RECENZJA PATRONACKA* . „Był jak Ziemia, a ja jak Księżyc – zawsze krążyłam wokół niego, lecz nigdy nie mogłam go dotknąć. Uciekał z mojego pola widzenia zanim zdążyłam mrugnąć, choć z drugiej strony wiedziałam, że tak po prostu działał wszechświat.” „Niektórzy ludzie po prostu nie znikają z serca, nieważne jak bardzo się zmienili. Zagrzewają tam ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl