Recenzje książki "Wszystkie moje sekrety"

Dodaj swoją recenzję

Sekrety

11.07.2022

Często ktoś potrafi nas skrzywdzić, skrzywdzić do tego stopnia, że pragniemy zemsty. Jednak wielokrotnie, gdy ochłoniemy, przemyślimy sytuację na spokojnie, to zdajemy sobie sprawę, że tak naprawdę nie warto, że lepiej odpuścić i nie marnować czasu i życia na nienawiść. Niemniej jednak nie zawsze tak jest. Zdarza się, że nienawiść i chęć zemsty pr... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

@Gosia@Gosia × 3

Zemsta wcale nie jest słodka

8.07.2022

Pierwsza powieść Wielkopolanki Weroniki Czaplarskiej okazała się miłym zaskoczeniem i po raz kolejny utwierdziła mnie w przekonaniu, że po debiuty warto sięgać. "Wszystkie moje sekrety" to opowieść o stracie, samotności, zdradzie i zemście, która czasem może przesłonić to, co w życiu naprawdę ważne i wartościowe. Wraz z Mary Grey przybywamy do ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Wszystkie moje sekrety

7.07.2022

Kto w polskiej branży pisarskiej miał według Was najbardziej udany debiut?❤️ Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta @nakanapie.pl za co bardzo dziękuję❤️ Skusiła mnie obietnica niezwykle życiowej, wzruszającej i prawdziwej książki. Skusiła mnie też okładka, nie będę kłamać. Ale częściowo skusiło mnie to, że jest to debiutancka książka auto... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Recenzja

7.07.2022

❤️‍🩹Po przeczytaniu książki "Wszystkie moje sekrety" już zawsze z uśmiechem będę wspominać Greenmory, które znajduje się na szkockiej wyspie Mull. Mieszkańcy tego miasteczka ujęli mnie za serce bezinteresowną pomocą i optymizmem, w mieście w którym ciągle pada deszcz. ❤️‍🩹W tej historii poznacie tajemniczą Mary Grey, która pojawiła się w deszczowy... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

"Wszystkie moje sekrety" Weronika Czaplarska

3.07.2022

Z pewnością każdy z Was ma jakieś swoje sekrety. Jedne są mniejsze, drugie większe. Jedne nie niosą za sobą żadnych konsekwencji, drugie już mogą mieć bardzo duży wpływ na nasze dalsze życie. A co skrywa tytuł książki "Wszystkie moje sekrety" Weroniki Czaplarskiej? Zapraszam na recenzję! Pewnego dnia na szkockiej wyspie Mull, w małym miasteczku, ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Zemsta nie zawsze jest słodka.

2.07.2022

"Pragnienie zemsty może sprawić, że ominie cię coś naprawdę pięknego." Myślę, że niemal każdy miał lub ma albo kiedyś będzie miał ochotę na zemstę na kimś za złe traktowanie. Jednak jak pokazuje życie, zemsta nie jest tak skutecznym lekarstwem na spokój duszy i na wyrównanie rachunków jakby się mogło wydawać. Mówi się, że zemsta jest słodka, ale ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

@maciejek7@maciejek7 × 25

Wszystkie moje sekrety

1.07.2022

"- Wiesz, że to w dużej mierze zależy od ciebie, prawda? To ty decydujesz, czy dajesz się komuś poznać, czy nie. Prychnął pod nosem, nie zaszczycając mnie nawet najkrótszym spojrzeniem. - Ale co, jeśli nie pojawi się nikt, kogo uznam za godnego zaufania na tyle, żeby mnie całkowicie poznał? Jeśli ktoś zna cię tak dobrze, że ma wszystko, czego po... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Malownicze Greenmory

30.06.2022

„Wszystkie moje sekrety” to debiut młodej autorki Weroniki Czaplarskiej. Aż trudno uwierzyć, że dwudziestodwuletnia dziewczyna napisała taką dojrzałą powieść. Ciekawa jestem czy miejscem akcji swojej, jak do tej pory jedynej powieści, uczyniła Szkocję ze względu na to, że tam była, czy z sentymentu. Niestety nie znalazłam takiej informacji. ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl