Recenzje książki "Wszystkie moje sekrety"

Dodaj swoją recenzję

ciekawa

11.08.2022

Mary Grey miała swoje powody, aby wyjechać i zaszyć się małym, sennym miasteczku. Jednak dlaczego to zrobiła, miało zostać jej tajemnicą. Kobieta budzi zainteresowanie w mieszkańcach, jest poza sezonem, a wtedy nikt się tam nie pojawia. Jednak Mary dość szybko zyskuje sympatię, choć początkowo niechętnie, daje się wciągnąć w życie mieszkańców. Poz... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Czy zemsta to zawsze dobre rozwiązanie?

8.08.2022

Literatura obyczajowa czy romans to coś po co naprawdę mało kiedy decyduje się sięgnąć, a kiedy już to zrobię to powieści te są przeze mnie dość szczegółowo wybierane oraz selekcjonowane. Tak samo było z tą powieścią. Fakt, jestem w stanie to przyznać, że zarówno opis książki jak i sama jej okładka z lekka mnie urzekły, szukałam czegoś lżejszego n... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Udany debiut!

1.08.2022

Na samym początku muszę przyznać, że rzadko sięgam po książki obyczajowe. „Wszystkie moje sekrety” przekonały mnie do siebie niebanalnym opisem i zapowiedzią nutki tajemnicy wkomponowanej w całą fabułę. Ale od początku. Przenosimy się do Szkocji, na wyspę Mull. Już tutaj warto wspomnieć, że sceneria jest tak plastycznie opisana, że nawet kt... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

@kat.czyta@kat.czyta × 1

Opowieść o pewnej zemście

22.07.2022

 „Pragnienie zemsty może sprawić, że ominie cię coś naprawdę pięknego” Powyższe zdanie znajdujące się na okładce książki „Wszystkie moje sekrety” oddaje sens tego, co dzieje się na jej kartach. Bohaterka tej historii przekonała się o tym, że nie zawsze zemsta daje słodkie owoce. Mary Gray po raz pierwszy od wielu lat zrezygnowała z wyjazdu n... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

@Mirka@Mirka × 6

"Wszystkie moje sekrety", Weronika Czaplarska

15.07.2022

"Wszystkie moje sekrety" Weroniki Czaplarskiej to rewelacyjny debiut, który pochłonął mnie w ostatnich dniach. Otaczająca aura (chwilowe załamanie pogody, przejmujący wiatr i deszcz) dodatkowo potęgowały targające mną uczucia. Miałam ochotę zatopić się w lekturze tej powieści i zniknąć dla świata. "Nie byłam ani trochę zaskoczona pogodą. Wyglądał... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Bolesna prawda lepsza niż najgorsze kłamstwo?

12.07.2022

“Gdy wszystko jest skazane na zniszczenie, chcę tylko, żebyś wiedziała, kim jestem”. Czy sekrety mogą zmienić wszystko? Bolesna prawda może okazać się lepsza niż najgorsze kłamstwo? “Wszystkie moje sekrety” to debiutancka powieść Weroniki Czaplarskiej. Sam opis książki jest bardzo intrygujący i sprawił, że miałam ochotę przeczytać ją od razu. D... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

Sekrety

11.07.2022

Często ktoś potrafi nas skrzywdzić, skrzywdzić do tego stopnia, że pragniemy zemsty. Jednak wielokrotnie, gdy ochłoniemy, przemyślimy sytuację na spokojnie, to zdajemy sobie sprawę, że tak naprawdę nie warto, że lepiej odpuścić i nie marnować czasu i życia na nienawiść. Niemniej jednak nie zawsze tak jest. Zdarza się, że nienawiść i chęć zemsty pr... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

@Gosia@Gosia × 3

Zemsta wcale nie jest słodka

8.07.2022

Pierwsza powieść Wielkopolanki Weroniki Czaplarskiej okazała się miłym zaskoczeniem i po raz kolejny utwierdziła mnie w przekonaniu, że po debiuty warto sięgać. "Wszystkie moje sekrety" to opowieść o stracie, samotności, zdradzie i zemście, która czasem może przesłonić to, co w życiu naprawdę ważne i wartościowe. Wraz z Mary Grey przybywamy do ... Recenzja książki Wszystkie moje sekrety

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl