Recenzje książki "Zapomniałem dodać"

Dodaj swoją recenzję

Zapomniałem dodać

5.08.2021

Joseph Rye to znany, ceniony dziennikarz. Wiedzie beztroskie życie imprezowicza, alkohol, seks bez zobowiązań. Czerpie z życia garściami. Joseph zaprzyjaźnia się z fanką, z którą nawiązał korespondencję listowną, jaki wpływ na niego będzie miała owa kobieta? Życie Jo nagle zacznie się drastycznie zmieniać, przychodzi fala nieszczęść . Wydarzy ... Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać - recenzja

20.04.2021

Bałam się sięgnąć po tę książkę, bałam się, że się na niej zawiodę. Z reguły nie czytam takich powieści. Jednak postanowiłam dać jej szansę. Czy było warto? Życie Josepha jest beztroskie i pozbawione problemów. Jest prowadzącym programu w telewizji, żyje w luksusach, wolny czas przeznacza na rozrywkę i zabawę. Nie przejmuje się niczym, myśli wyłą... Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać

15.04.2021

Moją uwagę zwróciła tajemnicza okładka i elegancki intrygujący tytuł. To też moje pierwsze spotkanie z autorką. Byłam bardzo ciekawa historii mężczyzny opisanej oczami kobiety. Czy kobieta potrafi myśleć jak mężczyzna wgłębić się w jego psychikę, być po tej drugiej stronie, żeby przekazać prawdziwą historię? Myślę, że my kobiety mamy dużo łatwiej ... Recenzja książki Zapomniałem dodać

"Zapomniałem dodać" M. M. Macko - opinia

14.02.2021

Joseph Rye jest przystojny, utalentowany, bogaty i prowadzi bujne życie towarzyskie. Nie spogląda w głąb siebie, nie zastawia się nad sensem życia (ani swojego, ani niczyjego innego), ma łatkę playboya, co bynajmniej mu nie przeszkadza. Chociaż prowadzi popularny program o zmianach, on sam zdaje się w nie w ogóle nie wierzyć. Pewnego dnia przychod... Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać

10.02.2021

Joseph jest dość znanym dziennikarzem lubiącym dobrą zabawę i kobiety. Wraz z przyjaciółką Emily prowadzi program o zmianach, jednak sam zmieniać się nie zamierza. Dobrze mu tak jak jest i nawet słowa Emily, która ciągle próbuje mu pokazać, że z jego zachowania nic dobrego nie wynika, nie za bardzo go przekonują. Nadchodzi jednak dzień, który okaż... Recenzja książki Zapomniałem dodać

Uważajcie na barmanów!

30.01.2021

Ta książka to było totalne zaskoczenie. Przeczytałam opis jeszcze raz, ale nic nie wskazywało na to, że cud o którym mowa, naprawdę będzie cudem. Takim, wiecie... BOSKIM cudem. Opowieść jednak jest tak sympatyczna, jak młody ksiądz z gitarą, za którą nawet pełne buty dzieciaki pójdą na pielgrzymkę, bo "on jest spoko". No to poszłam. Joseph Rye je... Recenzja książki Zapomniałem dodać

Warto przeczytać!

29.01.2021

Nieczęsto sięgam po powieści debiutantów. Tym razem zaciekawiły mnie dwie rzeczy: intrygujący tytuł i osobowość autorki, którą mogłem, co prawda jedynie zdalnie, poznać. Do lektury powieści Zapomniałem dodać podszedłem bez jakiegoś szczególnego nastawienia. Bazując na opisie okładkowym, spodziewałem się kolejnej powieści obyczajowej, a pierwsze je... Recenzja książki Zapomniałem dodać

@janmuz48@janmuz48 × 1

Refleksje o życiu

29.01.2021

Znacie ten moment, gdy zaczynacie czuć, że wasze życie nie toczy się takim torem, jakim byście chcieli? Że czujecie brak spełnienia? Że wszystko zmienia się o 180 stopni i nie wiecie co dalej robić? Ta książka pokaże wam, że nie jesteście w tym jedyni. Joseph wygląda na szczęśliwego człowieka, jest znanym dziennikarzem, jego życie polega na zab... Recenzja książki Zapomniałem dodać

@julcias01@julcias01 × 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl