Recenzje książki "Zapomniałem dodać"

Dodaj swoją recenzję

Zapomniałem dodać

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joseph Rye to znany, ceniony dziennikarz. Wiedzie beztroskie życie imprezowicza, alkohol, seks bez zobowiązań. Czerpie z życia garściami. Joseph zaprzyjaźnia się z fanką, z którą nawiązał korespondencję listowną, jaki wpływ na niego będzie miała owa kobieta? Życie Jo nagle zacznie się drastycznie zmieniać, przychodzi fala nieszczęść . Wydarzy ... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać - recenzja

20.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bałam się sięgnąć po tę książkę, bałam się, że się na niej zawiodę. Z reguły nie czytam takich powieści. Jednak postanowiłam dać jej szansę. Czy było warto? Życie Josepha jest beztroskie i pozbawione problemów. Jest prowadzącym programu w telewizji, żyje w luksusach, wolny czas przeznacza na rozrywkę i zabawę. Nie przejmuje się niczym, myśli wyłą... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moją uwagę zwróciła tajemnicza okładka i elegancki intrygujący tytuł. To też moje pierwsze spotkanie z autorką. Byłam bardzo ciekawa historii mężczyzny opisanej oczami kobiety. Czy kobieta potrafi myśleć jak mężczyzna wgłębić się w jego psychikę, być po tej drugiej stronie, żeby przekazać prawdziwą historię? Myślę, że my kobiety mamy dużo łatwiej ... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

"Zapomniałem dodać" M. M. Macko - opinia

14.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joseph Rye jest przystojny, utalentowany, bogaty i prowadzi bujne życie towarzyskie. Nie spogląda w głąb siebie, nie zastawia się nad sensem życia (ani swojego, ani niczyjego innego), ma łatkę playboya, co bynajmniej mu nie przeszkadza. Chociaż prowadzi popularny program o zmianach, on sam zdaje się w nie w ogóle nie wierzyć. Pewnego dnia przychod... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

Zapomniałem dodać

10.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joseph jest dość znanym dziennikarzem lubiącym dobrą zabawę i kobiety. Wraz z przyjaciółką Emily prowadzi program o zmianach, jednak sam zmieniać się nie zamierza. Dobrze mu tak jak jest i nawet słowa Emily, która ciągle próbuje mu pokazać, że z jego zachowania nic dobrego nie wynika, nie za bardzo go przekonują. Nadchodzi jednak dzień, który okaż... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

Uważajcie na barmanów!

30.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka to było totalne zaskoczenie. Przeczytałam opis jeszcze raz, ale nic nie wskazywało na to, że cud o którym mowa, naprawdę będzie cudem. Takim, wiecie... BOSKIM cudem. Opowieść jednak jest tak sympatyczna, jak młody ksiądz z gitarą, za którą nawet pełne buty dzieciaki pójdą na pielgrzymkę, bo "on jest spoko". No to poszłam. Joseph Rye je... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

@mysilicielka@mysilicielka {}× 2

Warto przeczytać!

29.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nieczęsto sięgam po powieści debiutantów. Tym razem zaciekawiły mnie dwie rzeczy: intrygujący tytuł i osobowość autorki, którą mogłem, co prawda jedynie zdalnie, poznać. Do lektury powieści Zapomniałem dodać podszedłem bez jakiegoś szczególnego nastawienia. Bazując na opisie okładkowym, spodziewałem się kolejnej powieści obyczajowej, a pierwsze je... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

@janmuz48@janmuz48 {}× 1

Refleksje o życiu

29.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie ten moment, gdy zaczynacie czuć, że wasze życie nie toczy się takim torem, jakim byście chcieli? Że czujecie brak spełnienia? Że wszystko zmienia się o 180 stopni i nie wiecie co dalej robić? Ta książka pokaże wam, że nie jesteście w tym jedyni. Joseph wygląda na szczęśliwego człowieka, jest znanym dziennikarzem, jego życie polega na zab... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

@julcias01@julcias01 {}× 5
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl