Recenzje książki "Żar Australii"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy będąc dziećmi, lubiliście bajki? A bajkę o dziewczynie, która zgubiła szklany pantofelek? A co byście powiedzieli na Kopciuszka, który świetnie gotuje i pragnie wydać książkę kucharską? Brzmi smakowicie prawda? Zapraszam Was więc na kilka słów o bardzo ciekawym debiucie bardzo pozytywnie zakręconej autorki. Patrycja to młoda, piękna polka, ... {} Recenzja książki Żar Australii

Żar Australii

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patrycja to wrażliwa i samotna kobieta. Jej życie nigdy nie było usłaną różami, a bolesne wydarzenia z przeszłości na stałe zapisały w niej rany. Uciekała do Australii, aby zacząć od nowa. Pracuje jako sprzątaczka i przygotowuje dom dla.. dla Maxa. Max to przystojny i czarujący milioner, który dzięki pieniądzom może mieć wszystko. Jednak mimo to ... {} Recenzja książki Żar Australii

Zaskakująco dobry debiut

13.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Żar Australii" to debiutancka książka polskiej autorki o jakże tajemniczym pseudonimie Alexa Lavenda, która swoją premierę miała pod koniec października. Patrycja to dwudziestojednoletnia dziewczyna, polka, od kilku lat mieszkająca z ciotką i jej mężem w Australii. Pracuje jako sprzątaczka i uczy się w najlepszej szkole dla kucharzy, a w przyszł... {} Recenzja książki Żar Australii

Żar Australii

27.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię czytać debiuty, w szczególności te udane :) I taki właśnie jest "Żar Australii". Autorka przenosi nas do słonecznej Australii, ale czy uda nam się poznać klimat tego miejsca? No coś tu akurat nie do końca wyszło. Nie udało mi się przenieść do odległego miejsca, nie poznałam go. 🙊 Patrycję życie nigdy nie oszczędzało. Choć jest młoda, to już... {} Recenzja książki Żar Australii

Żar Australii

24.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Żar Australii" to książka, po którą sięgnęłam pod wpływem impulsu. Do tego kilka pochlebnych recenzji sprawiło, że skusiłam się na nią. Jej główną bohaterką jest Patrycja, młoda kobieta od kilku lat mieszkająca w Australii. Tu mieszka, uczy się i pracuje jako sprzątaczka oraz gotuje w restauracji. Pewnego dnia wpada (i to dosłownie) na syna swoje... {} Recenzja książki Żar Australii

"Żar Australii"

19.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Miłość to ból. Miłość to wyczerpująca tęsknota. Nie chcę już ani jednego, ani drugiego. Za bardzo boli”. Patrycja to młoda dziewczyna nigdy nie miała łatwo, gdy była małą dziewczynką zmarła jej mama. Od tego czasu wszystko zaczęło się sypać. Ojciec nie radząc sobie ze śmiercią żony i samotnością, popada w nałóg alkoholizmu. Patrycja pozosta... {} Recenzja książki Żar Australii

Żar Australii

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Żar Australii to debiut Alexy Lavenda znanej blogerki. Czy udany? Z pewnością okładka przyciąga wzrok, a i opis zapowiada przyjemną przygodę do gorącej Australii i to nie tylko ze względu na panującą aurę. Autorka zaprasza nas do świata Patrycji i Maxa, których dzieli w zasadzie wszystko, a połączyła fascynacja i uczucie, z którym nie potrafią ... {} Recenzja książki Żar Australii

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 6

Żar Australii

27.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę przeczytałam wczoraj, ale nie wiedziałam jak się zabrać za jej opisanie. Mam strasznie mieszane uczucia co do niej. Jest z jednej strony jest świetna, z drugie ma sporo rzeczy, które mi w niej przeszkadzają. Głównie sprawy od strony technicznej. Książka ma fantastyczną fabułę. To nie jest zwykły romans. Miłośnicy scen seksu będą trochę za... {} Recenzja książki Żar Australii

@Lalka1@Lalka1 {}× 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl