Recenzje książki "Zawsze tylko Ty"

Dodaj swoją recenzję

O tym jak studencka czapla chciała złapać dwie sroki za ogon

16.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To, co urzekło mnie najpierw w tej książce to piękna okładka. Powieść "Zawsze tylko ty" to debiut Pauliny Bondaruk. To powieść obyczajowa z lekkim romansem w tle. Alicja to studentka psychologii, młoda i skromna dziewczyna, która przeprowadza się do wynajętego mieszkania. Miłością jej życia jest Kamil, bogaty i inteligentny chłopak. Pół roku ... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

#159 "Zawsze tylko ty" Paulina Bondaruk

30.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Hej, nie płacz, nie warto, ludzie się zmieniają i to jest normalne, zwłaszcza w związku, i potem sztuką jest utrzymać tę samą relację i zaakceptować te zmiany, nieważne, jakie one będą." Alicja, młoda studentka psychologii, od czterech lat jest zaręczona z Kamilem. Dziewczyna coraz częściej zaczyna jednak dostrzegać, że w ich związku coś ... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

Niemoralna miłość?

17.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główną bohaterką książki jest Alicja, która od jakiegoś czasu nie umie dogadać się ze swoim narzeczonym. Pewnego dnia poznaje Pawła, który tak jak ona interesuje się psychologią i dołącza do paczki znajomych dziewczyny. Co stanie się ze związkiem Alicji? Czy uda się go naprawić? Czy kobieta może ufać komukolwiek? Sam pomysł na historię podoba ... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

@julcias01@julcias01 {}× 2

"Zawsze tylko ty"

5.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Już zawsze będziesz w moim życiu tylko ty”. Alicja to młoda, energiczna studentka psychologii. Od kilku lat spotyka się z Kamilem, niedawno się zaręczyli, planują wspólną przyszłość. Od jakiegoś czasu w ich związek zaczęło się wkradać coś złego. Alicja czuje, że Kamil się od niej oddala, jest dla niej opryskliwy, bywa niemiły, ma dla niej co... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

Dylematy zauroczenia...

4.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zawsze tylko Ty" debiutancka powieść Pauliny Bondaruk. Alicja to miła i wesoła studentka, która w ostatnim czasie nie może narzekać na nudę w swoim życiu. Niedawno wyprowadziła się z rodzinnego domu do swoich czterech kątów, a na dodatek od paru miesięcy jest narzeczoną Kamila, z którym powoli planuje ślub. Gdy na jej drodze staje Paweł, nowy ko... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

Zawsze tylko Ty

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alicja i Paweł poznają się na studiach. On młody mężczyzna mieszkający z rodzicami (chociaż ma własną część domu, to jednak to nadal jeden dom), po nieudanym związku. Ona mieszka sama w wynajętym mieszkaniu, jest zaręczona z Kamilem, chłopakiem, z którym jest od paru lat. Paweł od razu zwrócił uwagę na Alicję, wiedział, że jest zaręczona, jednak t... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

Różne rozumienie miłości

19.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Zawsze tylko Ty" urzekło mnie piękną okładką i ciekawym opisem. To spowodowało, że postanowiłam dać szansę temu debiutowi. Dziękuję za egzemplarz, który otrzymałam z Klubu Recenzenta na portalu Nakanapie.pl. Alicja od czterech lat jest zaręczona z Kamilem. Po czasie zaczyna dostrzegać w swoim związku kolejne rysy, który wpływają na całokształt... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

@werka751@werka751 {}× 3

czy można przez 400 stron pisać o jednej decyzji? można

16.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Studentka Alicja, jest zaręczona w takim już troszkę przechodzonym związku, gdzie fascynacja i namiętność wyparowała. Od października przenosi się do nowej grupy na studiach i tak poznaje Pawła. Dziwnym trafem oczywiście mieszkają blisko siebie i Paweł zaczyna codziennie podwozić ją na zajęcia. Alicji schlebia zainteresowanie nowego kolegi, jest n... {} Recenzja książki Zawsze tylko Ty

@jelonka11@jelonka11 {}× 6
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl