Recenzje książki "Zimna sprawa"

Dodaj swoją recenzję

Sekta i rytualne pochówki.

27.07.2022

Na początku muszę przyznać, że jest to moje pierwsze spotkanie z twórczością Katarzyny Bondy. Może się to wydawać niektórym nieco dziwne, gdyż czytam mnóstwo kryminałów, ale jakoś do tej pory nie trafiła mi się okazja do tej lektury... Po przeczytaniu tej książki mam nieco mieszane uczucia. Niby fabuła była była dobra, zagadka kryminalna dość intr... Recenzja książki Zimna sprawa

@maciejek7@maciejek7 × 26

Zimna Sprawa

10.07.2022

Przychodzę do was dziś trochę żeby się pochwalić ☺ Dzięki Wydawnictwu Muza i autorce Katarzynie Bondzie miałam przyjemność przeczytać najnowszą książkę autorki "Zimna sprawa" To najdziwniejsze i najbardziej przerażające śledztwo, w jakim Hubert Meyer brał udział W podziemiach zabytkowej willi na poznańskim Sołaczu policja odkrywa zwłoki kobiety ... Recenzja książki Zimna sprawa

Szalone tempo akcji

26.06.2022

Z twórczością autorki miałam do czynienia tylko raz przy lekturze"Okularnika", miałam wrażenie, że akcja rozwijała się tam dość wolno. Postanowiłam że po latach sprawdzić ja teraz wygląda twórczość pani Kasi o dostałam coś zupełnie innego. "Zimna sprawa" jest wyjątkowo dynamicznym kryminałem. Od pierwszych stron trafiamy w wir akcji, koszmarne zn... Recenzja książki Zimna sprawa

Zwłoki, sekty, artefakty …

16.06.2022

Klara wraca do rodzinnego domu, żeby poukładać swoje sprawy związane ze spadkiem. W jej obecnej sytuacji ten dobytek wydaje się być wybawieniem. Po kilku latach małżeństwa rozwodzi się i liczy, że pieniądze, które zostaną jej po sprzedaży willi na poznańskim Sołaczu, pozwolą opłacić nie tylko rachunki adwokata, ale wieść spokojne życie z siedmio... Recenzja książki Zimna sprawa

"Zimna sprawa"

14.06.2022

18 maj 2022r miała premierę niesamowita książka, świetny kryminał. Autorka trzymała mnie w niepewności a każda kolejna strona coraz bardziej wciągała, aby się dowiedzieć co będzie dalej... Czytając traciłam zaufanie do wszystkich i każdego podejrzewałam. Główny bohater psycholog śledczy - Hubert Meyer nie potrafi dojść do siebie po strzelaninie w... Recenzja książki Zimna sprawa

Zimna sprawa

14.06.2022

To już siódmy tom o psychologu śledczym Hubercie Meyerze. Tym razem po tym, co się stało pod koniec ostatniej części z tej serii, nasz główny bohater postanawia uciec w pracę. Jeden z detektywów prosi właśnie Huberta o pomoc w sprawie z Poznania, gdzie zostały odnalezione cztery ciała, kobietę i trójkę dzieci, w domu, którego mieszkańcy od wielu l... Recenzja książki Zimna sprawa

Recenzja

8.06.2022

Za każdym razem kiedy czytam kolejną część z Hubertem Meyerem pisze wam, że ta historia jest najlepsza!😆 Tym razem też się powtórzę , te śledztwo wyszło naprawdę wow. I jestem w 100% zakochana w piórze autorki. Hubert Meyer razem z aspirantem Grzegorzem Kaczmarkiem będą rozwiązywać bardzo skomplikowaną zagadkę. W zabytkowej willi policja odkrywa... Recenzja książki Zimna sprawa

Hubert Meyer poraz kolejny na tropie.

27.05.2022

Cold case – niewyjaśniony przypadek morderstwa. W Polsce w takiej sytuacji w aktach sprawy pojawia się adnotacja: sprawa niewyjaśniona-zakończona. Jak już powszechnie wiadomo seria od Katarzyny Bondy, gdzie głównym bohaterem jest profiler Hubert Meyer jest jedną z moich ulubionych. Po raz kolejny się nie zawiodłam, wybierając audiobooka, w którym... Recenzja książki Zimna sprawa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl