Recenzje książki "Zimowe serca"

Dodaj swoją recenzję

Zimowe serca - książka (nie)świąteczna

16.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z czym kojarzą wam się świąteczne książki ? Mi z totalnie zimowym klimatem, furą śniegu i światełek wokół. Gorąca czekolada lejąca się do kubków, zapach choinki, cynamonu a w tle dżwięk dzwoneczków i kolęd. Sięgając po te książkę myślałam właśnie o takiej historii... tu jednak zamiast białego puszku mamy śnieżycę i to taką, która postępuje z dnia ... {} Recenzja książki Zimowe serca

@emilusienka5@emilusienka5 {}× 1

Nie oceniaj książki po okładce

30.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś mam dla Was recenzję książki w klimacie zimowym, którą postanowiłam przeczytać w tym roku jako pierwszą. Mam na myśli "Zimowe serca" Anny Wolf. Książka od pierwszej strony przypadła mi do gustu. Czytało ją się bardzo lekko i przyjemnie. Dodatkowo bardzo polubiłam przedstawionych tutaj bohaterów, bo jest kolejnym plusem powieści. Ale zacznijmy... {} Recenzja książki Zimowe serca

Zimowe serca, czyli romans nie-romantyczny

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia znajomości Tary i Ericka opiera się na zbiegach okoliczności i przypadkowych spotkaniach. A potem wszystko toczy się błyskawicznie i po kilku tygodniach znajomości mamy już nie młody, świeży związek a stare małżeństwo. Chemii w tym związku brak, zero magii, zero napięcia, zero lekkego flirtu. Nic. Pisarka bardzo szybko oferowuje nam przes... {} Recenzja książki Zimowe serca

@Anmar@Anmar {}× 7

Zimowe serce

10.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zimowe serce” to zimowo-świąteczna opowieść od Anny Wolf która pokazuje nam swoje drugie obliczę. I jak zawsze jej opowieść chwyta za serce. Przenosimy się w magiczny czas białych świąt, gdzie cuda się jednak zdarzają, ale trzeba być przygotowanym na wszystko. Tara jakiś czas temu postanowiła zawalczyć o siebie i córki. Podjęła ważną decyzję i... {} Recenzja książki Zimowe serca

Zimowe serca

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Szczęścia ponoć nie da się zmierzyć lub zważyć, ale da się je poczuć." Może i "Zimowe serca" nie wyróżniają się niczym szczególnym od innych tego typu książek, ale ja spędziłam z nią kilka przyjemnych chwil. Anna Wolf znana jest z erotyków i wątków mafijnych. Tu z kolei oddała w ręce czytelników coś zgoła odmiennego. Powieść utrzymana jest w zim... {} Recenzja książki Zimowe serca

@iza.81@iza.81 {}× 4

Zimowe serca

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Zimowe serca” Autor: Anna Wolf Wydawnictwo: NieZwykłe Data wydania: 18 listopada 2020 Ilość stron: 203 strony Cena: 34,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩✩✩ Erick Walker nie wierzy w cuda. A jednak pewnego zimowego dnia tuż przed Bożym Narodzeniem zdarzyło się coś niezwykłego. Nieznajoma uratowała Ericka, kiedy jego samochód zsunął się ze skarp... {} Recenzja książki Zimowe serca

i znów Anna Wolf

28.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznaję się bez bicia, wybierając książkę, zazwyczaj zwracam uwagę na okładkę (wiem, wiem nie oceniaj książki po okładce), tytuł i opis. Autor to zazwyczaj drugoplanowa sprawa. Bywa tak, że dopiero po jakimś czasie patrzę a ja już przeczytałam tyyyleee książek jakiejś autorki. I tak jest w przypadku Anny Wolf. Zaskakuje mnie to tym bardziej, że ... {} Recenzja książki Zimowe serca

Najsłabsza książka świąteczna jaką czytałam..

27.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mnie się udało w wigilię dokończyć książkę Anny Wolf "Zimowe serca". To moje drugie spotkanie z autorką, czy było udane? Tara postanawia pewnego dnia zmienić swoje życie. Rozwodzi się z agresywnym i roszczeniowym mężem i zaczyna wychodzić na prostą, układając sobie życie z dwoma córkami. Pewnego bardzo śnieżnego dnia, jadąc dość niebezpiecznym od... {} Recenzja książki Zimowe serca

@pola841@pola841 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl