Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

Znajdź mnie

10.09.2022

Kochani macie książki, które już od dłuższego czasu nawołują do was ze stosów wstydu? 💙🖤💙 Samotne macierzyństwo to nie koniec świata. Ewa – pewna siebie i bez pamięci zakochana w córce kobieta – nie traci nadziei, że po trudnych doświadczeniach w jej życiu pojawi się jeszcze miłość. Przypadkowa znajomość zawarta przez internet staje się dla niej ... Recenzja książki Znajdź mnie

"Znajdź mnie" Dorota Śliwa

31.07.2022

Lubicie bardziej romanse, czy kryminały? A może dwa w jednym? Jeśli tak, to się bardzo dobrze składa, bo mam dzisiaj dla Was recenzję romansu kryminalnego, jakim jest "Znajdź mnie" Doroty Śliwy. Tak więc zapraszam do czytania! Ewa jest piękną, pewną siebie kobietą wychowującą samotnie swoją córkę Polcię, w której jest bez pamięci zakochana. Kobie... Recenzja książki Znajdź mnie

Za dużo, za szybko...

6.06.2022

Przyznam się, że pisząc tę opinię nie wiedziałam od czego zacząć, bo w mojej głowie krążyło tyle myśli, że ułożenie ich zajęło mi sporo czasu. Tak też czułam się czytając prawie całą książkę. Ale od początku... „Znajdź mnie " to historia samotnej matki, która pragnie jeszcze zaznać trochę szczęścia i miłości u boku właściwego mężczyzny. W osiągni... Recenzja książki Znajdź mnie

Ile można poświęcić w imię miłości?

23.05.2022

Ile można poświęcić w imię miłości? Ewa to pewna siebie i bez pamięci zakochana w córce samotna matka. Jedak nie traci nadziei na miłość i okazuje się, że przypadkowa znajomość zawarta w internecie może okazać się być czymś więcej. Jednak czy znajomość ta ma szansę przetrwać? Czy niesie ona za sobą niebezpieczeństwa? Czy nowo poznany mężczyzna pr... Recenzja książki Znajdź mnie

„Znajdź mnie” Dorota Śliwa

22.05.2022

Czy portal randkowy to dobre miejsce na szukanie miłości? To jedno z zagadnień, które Dorota Śliwa porusza w powieści Znajdź mnie. Ewa, samotna matka, wydaje się być kobietą zadowoloną z życia. Jednak do pełni szczęścia brakuje jej mężczyzny przy boku. Poszukuje partnera na internetowych portalach randkowych. Przypadkowa znajomość z czeskim polic... Recenzja książki Znajdź mnie

@Sylwia.B@Sylwia.B × 1

Szukając miłości można znaleźć coś zupełnie innego...

21.05.2022

"Do łóżka trafiliśmy bardzo szybko, wręcz nie było innej możliwości. Wydawał mi się niebywale atrakcyjny i po prostu nie mogłam się powstrzymać." Ewa jest samotną matką, ale z pomocą rodziców świetnie sobie daje radę z wychowywaniem córki. Jednak kobieta ciągle szuka nowej miłości, bardzo lubi seks, więc ciągle ma jakieś przygody z mężczyznami. J... Recenzja książki Znajdź mnie

@maciejek7@maciejek7 × 24

Znajdź mnie

18.05.2022

W ostatnim czasie zetknęłam się z książką pod tytułem "Znajdź mnie" autorstwa Doroty Śliwy. Książka przedstawia historię Ewy, która poszukuje miłości na portalach randkowych. Pewnego razu styka się z mężczyzną, który zasieje w jej życiu zamęt. Niczego nieświadoma Ewa brnie w tę znajomość, aż jej życiu zagrozi niebezpieczeństwo. Stanie się ofiarą p... Recenzja książki Znajdź mnie

W imię miłości

12.05.2022

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. „Jak wiele poświęcisz w imię miłości?” Dzisiaj mam dla Was recenzję książki Doroty Śliwy. „Znajdź mnie” to połączenie kryminału i romansu, które to bardzo mi się spodobało. Główna bohaterka Ewa to samotnie wychowująca dziecko kobieta, która po trudnych doświadczeniach w życiu, wci... Recenzja książki Znajdź mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl