Avatar @ksiazkawautobusie

Książka w autobusie

@ksiazkawautobusie
7 obserwujących. 5 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj 9 dni temu.
ksiazkawautobusie
ksiazka.blogowo.eu
Napisz wiadomość
Obserwuj
7 obserwujących.
5 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj 9 dni temu.

Recenzje książek

225 recenzji, w tym 1 recenzja wyróżniona przez redakcję

Recenzja

5.07.2024

#Współpraca reklamowa Hejka Autobusikowe Moliki! Dzisiaj zapraszam Was na do zapoznania się z moimi wrażeniami na temat książki Natalii Wiktor „Rozpalasz moje serce”. Zgłaszając się do naboru recenzenckiego, nawet nie wiedziałam, że to dzięki czytelnikom Wattpada, została wydana. Fakt ja jako całkowity ignorant wattpadowy, nawet tam nie zagl... Recenzja książki Rozpalasz moje serce

Recenzja przedpremierowa

1.07.2024

Hejka Moliki! Dziś przychodzę, a może trafniejszym określeniem byłoby, przyjeżdżam do Was z krótką recenzją mojego patronatu. Bardzo dziękuję Idze za szansę i zaufanie oraz gratuluję kolejnej genialnej książki. Niezmiernie cieszę się, że mogłam wziąć ją pod swoje małe skrzydełka i przyznaję, że była to dla mnie naprawdę dużaaaa rzecz. Ale może ... Recenzja książki Odnaleźć przeszłość

Recenzja

1.07.2024

#Współpraca reklamowa Kochane Moliki! Dzisiaj zapraszam Was do mojego czytelniczego autobusu na wycieczkę w całkiem inny wymiar, a to za sprawą najnowszej książki Jennifer L. Armentrout. Choć znam twórczość autorki, to w takim wydaniu spotkałam się z nią pierwszy raz i przyznaje, że kierowana ciekawością nie mogłam się jej doczekać. W ostatn... Recenzja książki Upadek i gniew

Recenzja

19.06.2024

Nie zwalniając tempa, przedstawiam Wam dzisiaj interesującą i zdecydowanie wyróżniającą się historię. Przyznaję, że z twórczością autorki spotkałam się pierwszy raz i byłam strasznie ciekawa, co w niej otrzymam. Poznajemy młodą dziewczynę — Adę — początkującą dziennikarkę, która panicznie boi się wszystkiego, co w jakimkolwiek stopniu może jej zag... Recenzja książki Zostań na zawsze

Recenzja

16.06.2024

#Współpraca reklamowa Moi Kochani nie obniżając poprzeczki, zabieram Was na spotkanie z kolejną fajną lekturą. Z twórczością Pani spotkałam się już nie raz i nie dwa, zarówno z całymi seriami, jak i jednotomówkami. Możecie wierzyć lub nie ale zawsze z przyjemnością po nie sięgałam. W tym przypadku również tak było. Wraz z nowymi bohaterami p... Recenzja książki Piekielna umowa

Piorun

16.06.2024

#Współpraca reklamowa Moi Kochani, moja passa do świetnych lektur trwa! Ach co to była za historia! No uwielbiam tę serię!! Za sprawą Pani Agnieszki powracamy do trójki przyjaciół, którzy ponad wszystko uwielbiają ryk silników i szybką jazdę i nielegalne wyścigi. Tajfun, Piorun i Błysk to mężczyźni, którzy oprócz swojej największej pas... Recenzja książki Piorun

Recenzja

12.06.2024

Dzisiaj za sprawą książki „Glass Hills” chciałabym Was zaprosić na wycieczkę w pokryte zieloną barwą górskie tereny oraz „pokazać” bardzo interesujące budynki architektoniczne, charakterystyczne właśnie dla tego regionu. Przeniesiemy się do urokliwej i malowniczej Szklarskiej Poręby, gdzie miałam to szczęście, widzieć ją na własne oczy, co prawda ... Recenzja książki Glass Hills

Recenzja

2.06.2024

Sięganie po kolejną nową historię to dla mnie zawsze ekscytująca przygoda, bo w zasadzie nigdy nie wiemy, co tam może się skrywać. Każda książka już na samym początku ma ogromny potencjał, który może przerodzić się w kolejne świetne odkrycie, zapewniające nie tylko dobrą rozrywkę, ale także możemy odkryć w niej jakąś cząstkę nas samych. I tak się ... Recenzja książki Pokaż mi kim jesteś

Sinnersi powracają

1.06.2024

Jakże ja tęskniłam za tą szaloną rodzinką, nawet nie wiedziałam jak bardzo, póki nie sięgnęłam po ten najnowszy tom. Pani Agnieszka wraca do nas z szóstą odsłoną perypetii o tajemniczych i niebezpiecznych bikerach z „Sinners & Reapers” i ich drugich połówkach. Ponownie wkraczamy w świat pełen niebezpieczeństw i wielkich namiętności, jednak w tym p... Recenzja książki Wybór Huntera

Tajemnicze bractwo

26.05.2024

Dzisiaj moi mili chciałabym Was zaprosić do poznania intrygującej historii z motywem elektryzującej relacji hate-love na tle tajemniczego akademickiego bractwa. To jak, zaintrygowani? Anabelle Winters po tragicznych wydarzeniach sprzed kilku miesięcy wkracza do prestiżowej uczelni White’a z nadzieją, że jej życie w jakiś sposób uda się poskleja... Recenzja książki Cornered

Alex

20.05.2024

Dzisiaj wraz z moim czytelniczym autobusem chciałabym Was zabrać na ponowne spotkanie z Victorią, młodą kobietą, którą życie nigdy nie rozpieszczało. Po tragicznej śmierci rodziców ukrywała nie tylko swoje istnienie, ale także opiekowała się swoim problematycznym bratem. Po latach życia w ukryciu została porwana i przymuszona do ślubu z tajemniczy... Recenzja książki Nieposkromiona. Alex

Przysięga

11.05.2024

Hejka moje Kochane Moliki, dzisiaj zabieram Was moim czytelniczym autobusem do bezwzględnego świata przestępczego, gdzie oprócz złych i niedobrych gangsterów mamy spotkać gorącą namiętność i rodzące się prawdziwe uczucie. Co ciekawe to moje pierwsze spotkanie z twórczością Pani Moniki i przyznaję, że byłam strasznie ciekawa tej opowieści. Nie wiem... Recenzja książki Przysięga wierności

Król Pik

5.05.2024

Ile jesteśmy, w stanie znieść dla najpiękniejszego uczucia na ziemi? Dla każdego z nas jest to pewnie indywidualna i osobista zdolność, zależna również od adresata naszego afektu. Niemniej jednak z pewnością jesteśmy zdolni do wytrzymania wielu rzeczy, prawda? Monika Madej lubiana przeze mnie autorka, która umiejętnie tworzy interesujące his... Recenzja książki Król Pik

Recenzja

2.05.2024

Przyjaźń to zaraz po miłości jedno z najpiękniejszych uczuć. Spokojnie można ją uznać za najcenniejszą formę relacji z innymi osobami, która opiera się na zaufaniu, szacunku i sympatii. Pozwala na dzielenie się swoimi smutkami, radościami czy doświadczeniami. A zdobywanie jej w okresie nastoletnim jest bardzo ważne. Przyjaźnie zawarte właśnie w ty... Recenzja książki Bądź moją gwiazdą

Serce czy rozum?

1.05.2024

Miłość i rozum, tak całkiem odmienne i rzadko zgodne aspekty naszego życia, które od wieków są dylematem wykorzystywanym nie tylko w książkach czy filmach, ale przede wszystkim w naszym codziennym życiu. Z jednej strony mamy serce, które kieruje się swoimi najskrytszymi pragnieniami i marzeniami. Z drugiej zaś mamy rozum, który rozkłada wszystko n... Recenzja książki Na przekór rozumowi

Black Moon

27.04.2024

„Distraction” to książka, która od samego początku mnie intrygowała i to wcale nie chodzi o promocje czy przyciągające wzrok zapowiedzi. To historia, która wręcz zarysowywała się na moich oczach. Otóż autorka zdecydowała się na nietypowe podejście i wpadła na bardzo ciekawy pomysł. Postanowiła spisać opowieść z pomocą swoich czytelników i fanów. R... Recenzja książki Distraction

Love & wine

23.04.2024

Hej hej moje Kochane moliki, dawno nie przewiozłam Was swoim literackim autobusem. Dlatego też zabieram Was na spotkanie z jednym z moich ukochanych rodzeństw — rodzina Tumblerów wita nas serdecznie w klimatycznym i sympatycznym Redwood. Tym razem kolej sprawowania pieczy nad pensjonatem i winnicą przypada Seily — mężatce, której w ostatnim czasie... Recenzja książki Desire

REcenzja

10.04.2024

Sama okładka to temat wałkowany już niejednokrotnie. Jest takim pierwszym elementem, który wabi potencjalnego czytelnika, aby wziąć ją do ręki. A Wy zwracacie na nią uwagę czy niekoniecznie jest Waszym odnośnikiem? Ja jak dobrze wiecie, często na nie zerkam i przyznaję, to ona musi mieć w sobie to coś, żeby mnie zaintrygować. Czasami dopiero późni... Recenzja książki Złodziej mojego serca

Recenzja

6.04.2024

Książka, o której chciałabym Wam dzisiaj troszeczkę opowiedzieć, to nie tylko kolejna interesująca historia, ale przede wszystkim jest dla mnie wyjątkowa i ma osobiste znaczenie. Gdy parę tygodni temu napisał do mnie autor z pytaniem, czy zechciałabym objąć patronatem jego kolejne „książkowe dziecko”, nie posiadałam się z radości i nie wahałam się... Recenzja książki Cienie przeszłości

Recenzja

18.03.2024

„Armin” to kolejna książka, która zdecydowanie przyciąga wzrok swoją intrygującą okładką i kusi lekką domieszką tajemniczości, dzięki braciom van Lander. Muszę przyznać, że byłam jej strasznie ciekawa, rzekłabym nawet, że nawet więcej niż bardzo. Jak myślicie, była warta mojego czasu? Oczywiście, że tak!!! Po tragicznych wydarzeniach nad pew... Recenzja książki Armin

Nieposkromiona

17.03.2024

Jak bardzo będziecie zdziwieni, jak powiem Wam, że mam dla Was kolejna interesującą lekturę? Zapewne nie bardzo, jednak rzeczywiście mam dla Was coś ciekawego. Otóż przedstawiam Wam historię Victorii — młodej kobiety, której życie z początku toczyło się spokojnie u boku kochającej rodziny. Jednak jak można się tego domyślić, sielanka nie trwa z... Recenzja książki Nieposkromiona. Slade

Recenzja

6.03.2024

Przyjaźń, to jedna z piękniejszych i wyjątkowych relacji w naszym życiu. Jedne przyjaźnie są krótkotrwałe, a inne trwają niezachwianie przez lata. Tak solidnych i mocnych więzi nie buduje się w kilka sekund. Potrzeba do tego na prawdę dużo czasu, cierpliwości i wzajemnego zaangażowania. Przyjaciel, a przynajmniej dla mnie, to trochę taki człone... Recenzja książki Miłość wbrew regułom

On jest prawem

2.03.2024

Za sprawą Pani Kingi po raz trzeci wracamy do intrygującego i tajemniczego klubu Mistic. Miejsca skrywanego przed światem, o którym wiedzą tylko nieliczni. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że to nie jest zwykły lokal rozrywkowy, lecz miejsce spotkań ludzi o podobnych i specyficznych upodobaniach. Czy razem ze mną przekroczycie jego próg? Zapras... Recenzja książki On jest prawem

Australia

25.02.2024

Chciałabym Was dzisiaj zabrać na wycieczkę do słonecznej Australii i to wcale nie takiej, o jakiej zapewne pomyśleliście. Zapraszam Was do miejsca, gdzie każdy dzień rozpoczyna się wraz z pierwszymi promieniami słońca. Nie znajdziecie tam luksusowych plaż ani ekskluzywnych kurortów. To miejsce jest o wiele bardziej fascynujące. Tutaj, o świcie, za... Recenzja książki Noah

Recenzja

7.02.2024

Dzisiaj chciałabym się z Wami podzielić wrażeniami z lektury, która zdecydowanie różni od tego, co zwykle gości w moich czytelniczych progach. Była to dla mnie bardzo ciekawa zmiana, ponieważ dawno nie miałam okazji zanurzyć się w takiej historii. Zapraszam serdecznie na krótką recenzją. Autorka zabrała nas na spotkanie z Biancą Miller — kobiet... Recenzja książki Serca ze śniegu i płomieni

© 2007 - 2024 nakanapie.pl