Avatar @WystukaneRecenzje

Wystukane Recenzje

@WystukaneRecenzje
40 obserwujących. 49 obserwowanych.
Kanapowicz od 2 lat. Ostatnio tutaj około 7 godzin temu.
{} wystukanerecenzje
{} www.wystukanerecenzje.pl
{} Napisz wiadomość
40 obserwujących.
49 obserwowanych.
Kanapowicz od 2 lat. Ostatnio tutaj około 7 godzin temu.

Dyskusje na grupach książkowych

13 postów
niedziela, 20 czerwca 2021 w temacie:
Spotkanie z Samanthą Shannon! (21 czerwca - poniedziałek - 20:00), na grupie Ciekawe wydarzenia literackie
Będę 🤭
wtorek, 11 maja 2021 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta

...
środa, 24 marca 2021 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
Niestety, Oficynka tak ma. Współpracuję z nimi od dłuższego czasu i niemal zawsze czekam po 2-3 miesiące na książki.
Już nieco ukróciłam tę współpracę, bo ciężko planować zapowiedzi, recenzje kiedy się nie wie czy i kiedy książka dotrze.
środa, 7 października 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
zdrówka!
piątek, 25 września 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
ja dostałam tylko przy pierwszej zamówionej książce z klubu recenzenta :)
czwartek, 10 września 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
świetna książka :)
czwartek, 10 września 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
tak, wiem :)
środa, 9 września 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
nie o to chodzi ;) i tak bym z tych nie zamawiała, ale powiadomienia przychodzą z opóźnieniem to jaki sens je włączać? między 23:00 a 9:00 jest spora różnica.
środa, 9 września 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
Mnie nieco irytują powiadomienia ostatnio bo dostałam dopiero teraz a nie w nocy 😞
poniedziałek, 31 sierpnia 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
. :)
poniedziałek, 24 sierpnia 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
gratulacje :)
niedziela, 2 sierpnia 2020 w temacie:
Zapowiedzi nowości w Klubie, na grupie Klub Recenzenta
Hej, zamawiałam "Wyspę zero" i książka do tej pory nie dotarła. Kiedy mogę się jej spodziewać?
środa, 6 listopada 2019 w temacie:
Helpdesk! Problem z datowaniem, na grupie Dyskusje uciekinierów z Lubimy Czytać
Mi też to wadzi, nie pamiętam daty więc nie wpisuję i mam w tej chwili wszystko doliczone do 2019. A przesiadam się z Lubimy Czytać tutaj i nieco mi to wadzi. Ciężko przenieść ponad 2000 książek.

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe