Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@Aleksandra_B
@Aleksandra_B
227 książek 25 postów
2020-10-01 08:49 #
Z góry przepraszam za powiadomienie, które narobi nadziei na nowe książki w Klubie Recenzenta – ja tylko zostawiam taktyczną kropkę, zaopiekujcie się nią. :)
.
# 2020-10-01 08:49
{}× 2
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-10-01 12:41 #
Zgłaszam, że recenzja Mrocznego Rewersu już czeka na akceptację :)
# 2020-10-01 12:41
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5235 postów
2020-10-01 13:07 #
Czy naprawdę jest potrzeba pisania takich postów? Przecież chyba adminki widzą, że coś czeka na akceptację?
# 2020-10-01 13:07
{}× 7
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
371 książek 3358 postów
2020-10-01 13:15 #
Coś mi się wydaję, że niedługo będą tu posty pt: "jestem na 187 stronie książki, którą mam z Klubu Recenzenta" 😂😂😂
# 2020-10-01 13:15
{}× 8
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-10-01 14:04 #
A czy naprawdę jest potrzeba pisania uszczypliwych komentarzy? Dawno się tu nie odzywałam i przestałam dostawać powiadomienia, ten post miał pełnić rolę również strategicznej kropki.
# 2020-10-01 14:04
{}× 4
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
371 książek 3358 postów
2020-10-01 14:27 #
To nie był uszczypliwy komentarz. To było tylko stwierdzenie faktu. Dostajesz książkę z Klubu Recenzenta, za którą nie płacisz, nie płacisz też za przesyłkę. W dobrym guście jest nie ponaglać Adminów do zaakceptowania Twojej recenzji, bo oprócz tej Twojej mają jeszcze dziesiątki innych. A oprócz tych dziesiątek, mają też ogarnięcie strony, wyróżnione recenzje i zapowiedzi. Aaaa, zapomniałabym, mają też rodziny i mogą tymczasowo zwyczajnie nie mieć czasu. A taki post, z prośbą o akceptację nie jest pierwszy. Wszyscy tu uwielbiamy czytać, ale naprawdę... chęć zarezerwowania kolejnej książki z Klubu nie musi prowadzić do ciągłych "meldunków" o recenzji do zaakceptowania.
# 2020-10-01 14:27
{}× 9
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-10-01 14:37 #
Nikogo nie ponaglam,chciałam być po prostu na bieżąco z tym, co się dzieje w tym wątku. Dobrze, nie będę więcej komentować, gratuluję wygranej walki w internecie i życzę miłego dnia.
# 2020-10-01 14:37
{}
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5235 postów
2020-10-01 15:47 #
To można było postawić strategiczną kropkę, jak to robi całkiem sporo osób. Tyle. Foch o niekomentowaniu też zbędny.
# 2020-10-01 15:47
{}× 1
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-10-01 16:41 #
Wiesz, to nie jest foch, zrobiło mi się po prostu przykro, bo w moim odczuciu zostałam bezpodstawnie zaatakowana. Może wiele osób zostawia jedynie kropki zamiast napisać coś więcej właśnie dlatego, że pewne osoby poczuwają się do tego, żeby je krytykować, właściwie bez większego powodu.
Jeśli mój komentarz był zbędny, to Twój również. Nie ciągnijmy dalej tej dyskusji, bo to nie ma sensu.
# 2020-10-01 16:41
{}× 5
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
371 książek 3358 postów
2020-10-01 16:53 #
@pleasebetasty, nikt tu nikogo nie atakuje. Ciebie również. Nikt też nie chciał Ci sprawić przykrości, zapewniam. Ale pomyśl, że recenzję wstawiłaś dziś i już napisałaś o tym tu, w tym wątku. W założeniu więc można się spodziewać, że zależy Ci na tej akceptacji od razu.
A my dostajemy książki i mamy czas na przeczytanie i napisanie recenzji... i to aż 21 dni. Dajmy ten czas też Adminom ;)
# 2020-10-01 16:53
{}
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5235 postów
2020-10-01 17:14 #
Nie miałam zamiaru nikogo atakować, mój pierwszy komentarz był, jak mi się zdaje, dość rzeczowy i uzasadniony.
Drugi, skoro faktycznie był przykry - to przepraszam. Może właściwie należało się tylko roześmiać z tego tupania nóżką i "grożenia" niekomentowaniem.
I nie sądzę też, że ktoś tu się obawia pisać coś więcej niż tzw. strategiczne kropki.
# 2020-10-01 17:14
{}
Odpowiedz
@Airain
@Airain
704 książki 3514 postów
2020-10-01 23:04 #
@Tanashiri, @LetMeRead, najechałyście na osobę, która napisała tu jedno zdanie (ekwiwalent kropki), i z tego zrobił się cały, i do tego niezbyt przyjemny, wątek. Obie was lubię, ale zróbcie sobie kawę lub herbatę i dajcie sobie na wstrzymanie. Admini to dorośli ludzie, jak się poczują pod presją, potrafią się sami bronić. A skoro to forum nie zawala się pod naporem naszych zabaw w skojarzenia czy ostatnie litery, to od jednego postu tez nie dozna uszczerbku.
# 2020-10-01 23:04
{}× 8
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5235 postów
2020-10-01 23:08 #
Ech, nie będę się już powtarzać, to bez sensu.
# 2020-10-01 23:08
{}
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
121 książek 134 posty
2020-10-01 16:11 #
Zostawiam komentarz, by być na bieżąco :)
# 2020-10-01 16:11
{}× 2
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5273 posty
2020-10-01 17:21 #
I można? Można! :)
# 2020-10-01 17:21
{}× 2
Odpowiedz
@mewaczyta
@mewaczyta
400 książek 30 postów
2020-10-02 02:23 #
Zbędne. Proszę nie robić tutaj napiętej atmosfery.
# 2020-10-02 02:23
{}× 4
Odpowiedz
2020-10-02 05:53 #
To już w cenzurę wchodzimy na kanapie? Szok! 😨 nie kawę tylko melisę mnie tu pić!!!
# 2020-10-02 05:53
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
261 książek 1712 postów
2020-10-02 07:27 #
Gdzie ta cenzura? Poważnie pytam, bez ironii.
# 2020-10-02 07:27
{}× 6
Odpowiedz
2020-10-02 08:13 #
Dyskusja pod postem @pleasebetasty z wczoraj z 12:41.
# 2020-10-02 08:13
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
261 książek 1712 postów
2020-10-02 08:23 #
Na pewno chodziło Ci o cenzurę? Admini tam usuwali niewygodne wypowiedzi? Ktoś manipulował treścią postów odnosząc z tego korzyść?
# 2020-10-02 08:23
{}× 4
Odpowiedz
2020-10-02 08:27 #
Cenzura to nie tylko usuwanie. To ogólnie ograniczanie możliwości wypowiedzi. Fakt - może inne słowo byłoby bardziej odpowiednie. Ale nie użyję go. Bo zadałam pytanie a nie stwierdziłam fakt.

# 2020-10-02 08:27
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
261 książek 1712 postów
2020-10-02 08:29 #
Cóż, nie zgadzam się z tobą. I na tym poprzestanę, żebyś nie musiała używać tego odpowiedniejszego słowa.
# 2020-10-02 08:29
{}× 6
Odpowiedz
2020-10-02 08:36 #
Co niektórym na mózg już się coś rzuca. @pleasebetasty została bezpodstawnie zaatakowana (jak słusznie zauważyła).
Szanujcie się ludzie.
# 2020-10-02 08:36
{}× 3
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
361 książek 3277 postów
2020-10-02 11:26 #
@Harey, czy Ty sugerujesz, że mi i @LetMeRead rzuciło się na mózg? Przecież to my odpisałyśmy na jej post i rzekomo to był atak na nią. Więc uważasz, że "rzuciło nam się na mózg"?
# 2020-10-02 11:26
{}× 2
Odpowiedz
2020-10-02 11:36 #
Sugeruję, że złośliwości są niepotrzebne. A rzucanie na mózg to przenośnia.

Ale dokładnie chodzi mi o Wasze podejście.
# 2020-10-02 11:36
{}
Odpowiedz
2020-10-02 11:39 #
Zrobiłaś wykład o dobrym guście dziewczynie, która dodała JEDEN POST informujący o dodaniu recenzji.
# 2020-10-02 11:39
{}
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
361 książek 3277 postów
2020-10-02 11:44 #
@ Harey, nie robiłam wykładu. I już pod postem tej dziewczyny dopisałam, że naprawdę nie miałam zamiaru nikogo atakować. Jest wolność wypowiedzi, ja też się wypowiedziałam. Nie mniej jednak, za moją odpowiedź nie sądzę, żeby obrażanie mnie przenośnią "rzucaniem się na mózg" było sprawiedliwe. Tym bardziej od Ciebie, Harey, która zawsze postuluje za tym, żeby się dogadać i szanować.
# 2020-10-02 11:44
{}× 2
Odpowiedz
2020-10-02 11:55 #
To ja odpowiem Ci tak, jak Ty @pleasebetasty - nikt tu nikogo nie obraża. I nie atakuje.

Czy drwienie z kogoś jest wyrażaniem własnego zdania? Użyłam tego mechanizmu co Ty (Wy) i siwy dym. O co chodzi?
# 2020-10-02 11:55
{}× 1
Odpowiedz
2020-10-02 12:02 #
A tak już na koniec - jesteście dorosłe, wykształcone, oczytane, kulturalne, więc róbta se co chceta.
# 2020-10-02 12:02
{}× 1
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
361 książek 3277 postów
2020-10-02 12:08 #
@Harey, doczytaj proszę o co tak naprawdę chodziło w początku tej dyskusji. Myślę, że nie ma co już więcej kontynuować tego tematu. Poprosimy z @LetMeRead administratorów portalu o jakieś ładne znaczki pod nickiem z dopiskiem "te, którym rzuciło się na mózg w przenośni" ;)
# 2020-10-02 12:08
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
359 książek 4571 postów
2020-10-02 12:24 #
Tylko żeby naprawdę ładne były.
# 2020-10-02 12:24
{}
Odpowiedz
2020-10-02 12:54 #
To weźcie też dla mnie! :)
# 2020-10-02 12:54
{}
Odpowiedz
@skazani_na_czytanie
@skazani_na_czytanie
49 książek 23 posty
2020-10-03 11:11 #
Robisz spam
# 2020-10-03 11:11
{}
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
359 książek 4571 postów
2020-10-03 11:12 #
Kto robi spam?
# 2020-10-03 11:12
{}
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1028 książek 1862 posty
2020-10-02 08:50 #
Na świeczki i wilki, ja tylko przypomnę, że stworzyłam osobny wątek FAQ w którym odpowiadam na część najczęściej zadawanych pytań i w którym proszę o zadawanie pytań kolejnych, jeśli coś jest niejasne.
Wspominałam i odsyłałam do niego już kilka razy, ale widzę, że wątek pozostaje martwy i wszyscy na ogół piszą tutaj, po czym robi się albo bałagan, albo pojawiają się nieprzyjemne dyskusje (które biorą się z tego, że wątek ,,Zapowiedzi nowości w Klubie'' powstał dla zapowiedzi, a nie - powiedzmy - w celach towarzyskich).

@Harey - to ,,rzucanie się na mózg'' nie było teraz potrzebne.
# 2020-10-02 08:50
{}× 4
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 08:56 #
Dokładnie. Odpowiem za siebie tylko: jak ktoś ma problem, to logicznym jest, że szuka odpowiedzi pytając. Tak samo jak potrafię zrozumieć, że ktoś przeczytał książkę i chce się tym faktem pochwalić, ale wszytko ma swoje miejsce i ten wątek nim nie jest. Druga sprawa, że przeczytanie FAQ autorstwa @Chass, naprawdę może okazać się w większości przypadków pomocne - wystarczy chcieć.
# 2020-10-02 08:56
{}× 3
Odpowiedz
2020-10-02 08:56 #
Tak, zgadzam się. Nie było potrzebne. Tak samo jak reakcja koleżanek na post @pleasebetasty
Można było np. na pw do niej napisać. Tak jak przed chwilą koleżanka do mnie napisała w kwestii cenzury.

Poza tym nie wszyscy zaglądają we wszystkie wątki na kanapie. Więc takie kwiatki zawsze będą się pojawiać.
# 2020-10-02 08:56
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 09:06 #
Odniosłem się do Twojego posta na temat cenzury na forum, tylko dlatego, że na forum był zamieszczony, stąd nie widziałem potrzeby pisać do Ciebie w tej sprawie prywatnej wiadomości.
# 2020-10-02 09:06
{}× 2
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 09:44 #
W ogóle ten wątek jest do zresetowania i jeśli technicznie to możliwe zablokowania możliwości komentowania dla użytkowników - tak żeby tylko Admini mogli wrzucać tutaj posty z informacjami o "nowościach w Klubie Recenzenta" oczywiście :-)
# 2020-10-02 09:44
{}× 5
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5273 posty
2020-10-02 09:45 #
Popieram. Może taka sugestia?
# 2020-10-02 09:45
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 09:46 #
Chyba już było coś podobnego.
# 2020-10-02 09:46
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 10:00 #
Ale zrobię.
# 2020-10-02 10:00
{}× 1
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
121 książek 134 posty
2020-10-02 10:05 #
I wtedy byłoby super. Pozostaje jeszcze kwestia powiadomień - u mnie np. Nie zawsze się one pojawiają.
# 2020-10-02 10:05
{}× 2
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 10:09 #
A to już trzeba rozmawiać z górą, bo ja jestem tylko forumowym krzykaczem :)
# 2020-10-02 10:09
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5273 posty
2020-10-02 10:24 #
@Mackowy, ależ, chyba nie mniejszym niż ja. :)
# 2020-10-02 10:24
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1963 posty
2020-10-02 10:33 #
@Let Ty to powiedziałaś :P Ja po prostu (jak nasz były minister obrony narodowej) zamknąłem się w szafie i nie odzywam :D (za dużo)
# 2020-10-02 10:33
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5273 posty
2020-10-02 10:35 #
Niewykluczone, że wezmę z Ciebie przykład. ;-)
# 2020-10-02 10:35
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-02 10:53 #
Drodzy moi rozgadani :)
Informuję, że intensywnie myślimy, w jaki sposób Was powiadamiać o nowościach, żeby każdy był zadowolony. Myślimy, myślimy i wymyślimy :) Niebawem zmieni się troszkę sam Klub, żeby wszystkim nam było łatwiej, żeby był większy wybór. Proszę Was o jeszcze chwilę cierpliwości :)
# 2020-10-02 10:53
{}× 16
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5273 posty
2020-10-02 10:56 #
To dobre wieści. :)
# 2020-10-02 10:56
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-02 11:40 #
A póki co wrzucam na szybko:
https://nakanapie.pl/ksiazka/ja-potepiona
# 2020-10-02 11:40
{}× 2
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
225 książek 708 postów
2020-10-02 11:50 #
Bardzo dobre wieści. Czekamy
# 2020-10-02 11:50
{}× 1
Odpowiedz
@jorja
@jorja
424 książki 6 postów
2020-10-03 12:30 #
Dzień dobry!
Jestem początkująca i nie chciłałabym popełnić gafy. Zamówiłam ebook i do dziś czekam na wiadomość z możliwością pobrania książki. Nadal nic nie mam na poczcie, ale w statusie nakanapie mam, że "oczekuje na recenzję" i czas już tylko z zmienił się na 20 dni. Proszę o pomoc co z tym fantem zrobić :(
# 2020-10-03 12:30
{}
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1028 książek 1862 posty
2020-10-03 12:42 #
Sprawdź folder spam, albo oferty (jeśli masz konto na gmailu). Powinnaś dostać maila, którego nadawcą jest elibri.com.pl
Mail wygląda niepozornie, dlatego mogłaś go przegapić. :)

PS. Dopiszę twoje pytanie do FAQ, a żeby był porządek w tematach po raz kolejny bardzo proszę zadawać pytania TUTAJ. Dziękuję. :3
# 2020-10-03 12:42
{}× 2
Odpowiedz
@jorja
@jorja
424 książki 6 postów
2020-10-04 05:21 #
Sprawdziłam i niestety nie mam. Jak ja się teraz wywiążę z zrcenzji :(
# 2020-10-04 05:21
{}
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1028 książek 1862 posty
2020-10-04 10:39 #
Spokojnie, w takim razie napisz na PW do @kazal_ki, bo ja już nie jestem w stanie pomóc, a ona na pewno wszystkim się zajmie. :)
# 2020-10-04 10:39
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-05 14:56 #
# 2020-10-05 14:56
{}× 1
Odpowiedz
@evisbook
@evisbook
172 książki 42 posty
2020-10-05 19:45 #
Będzie jeszcze "Od pierwszego wejrzenia"? 😭
# 2020-10-05 19:45
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
286 książek 1959 postów
2020-10-05 20:49 #
Od pierwszego wejrzenia zdarza się tylko raz, tak jak raz można zrobić pierwsze wrażenie ...
# 2020-10-05 20:49
{}× 8
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 809 postów
2020-10-05 22:11 #
już niestety raczej nie będzie :/
# 2020-10-05 22:11
{}
Odpowiedz
@kat.czyta
@kat.czyta
241 książek 70 postów
2020-10-05 20:45 #
.
# 2020-10-05 20:45
{}
Odpowiedz
@mewaczyta
@mewaczyta
400 książek 30 postów
2020-10-06 03:07 #
Och, jak szybko wszystko się rozeszło! Wielka szkoda, że nie udało mi się złapać Poza mną, ale będę czekać na Wasze recenzje! Miłej lektury ❤️
# 2020-10-06 03:07
{}× 6
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
205 książek 106 postów
2020-10-09 12:04 #
Poza mną jest dostępna :)
# 2020-10-09 12:04
{}
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
205 książek 106 postów
2020-10-07 10:38 #
Koło nosa przeszła miHomo Sapiens:(
# 2020-10-07 10:38
{}× 1
Odpowiedz
@julcias01
@julcias01
172 książki 51 postów
2020-10-07 22:42 #
Mnie tak samo:(
# 2020-10-07 22:42
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 176 książek 312 postów
2020-10-07 14:24 #
Moi mili, niestety z przyczyn zdrowotnych wysyłka będzie dopiero w przyszłym tygodniu.


# 2020-10-07 14:24
{}× 6
Odpowiedz
@WystukaneRecenzje
@WystukaneRecenzje
501 książek 14 postów
2020-10-07 14:49 #
zdrówka!
# 2020-10-07 14:49
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 176 książek 312 postów
2020-10-07 15:13 #
dziękuję 😊
# 2020-10-07 15:13
{}
Odpowiedz
@kat.czyta
@kat.czyta
241 książek 70 postów
2020-10-07 15:14 #
dużo zdrowia! :)
# 2020-10-07 15:14
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-07 22:01 #
Kuruj się! :)
# 2020-10-07 22:01
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 176 książek 312 postów
2020-10-07 22:55 #
Dzięki!
# 2020-10-07 22:55
{}
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
205 książek 106 postów
2020-10-07 23:11 #
Zdrówka!
# 2020-10-07 23:11
{}× 1
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
225 książek 708 postów
2020-10-07 15:37 #
Dużo zdrowia!
# 2020-10-07 15:37
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-07 22:36 #
Drodzy Klubowicze, zgodnie z zapowiedzią Klub Recenzenta będzie się małymi kroczkami zmieniał (oczywiście na korzyść ;) ). Przedstawiam zatem pierwsze zmiany.
Do opieki nad Klubem dołącza Dominika (@dominika.nawidelcu). Dominika przyjmuje na siebie rolę kanapowej lwicy, która będzie walczyć z wydawnictwami o jak najwięcej ciekawych tytułów dla Was. Idzie za tym kolejna zmiana - większa część wysyłek będzie szła właśnie z wydawnictw i o tę wysyłkę również będzie dbała Dominika :)



# 2020-10-07 22:36
{}× 20
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-07 23:00 #
Moja to ta włochata łapka :-) Ma pazurki!
# 2020-10-07 23:00
{}× 9
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
205 książek 106 postów
2020-10-07 23:11 #
Gratulacje ❤️
# 2020-10-07 23:11
{}× 1
Odpowiedz
@Possi
@Possi
155 książek 4 posty
2020-10-08 00:48 #
Gratulacje i powodzenia!
# 2020-10-08 00:48
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-08 13:54 #
Dzięki! :)
# 2020-10-08 13:54
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-07 22:58 #
# 2020-10-07 22:58
{}× 6
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-08 11:59 #
@Ewelina229
@Ewelina229
402 książki 80 postów
2020-10-08 12:24 #
Witajcie, ostatnio ktoś pytał czy książka "Od pierwszego wejrzenia" jeszcze się pojawi, mam własny egzemplarz recenzencki, który mogę komuś odstąpić :) jeżeli będzie ktoś chętny zapraszam na priv.
# 2020-10-08 12:24
{}× 2
Odpowiedz
@evisbook
@evisbook
172 książki 42 posty
2020-10-08 13:37 #
Napisałam 😍
# 2020-10-08 13:37
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-08 14:48 #
# 2020-10-08 14:48
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 479 postów
2020-10-08 22:18 #
# 2020-10-08 22:18
{}× 2
Odpowiedz
@Dominikaa
@Dominikaa
36 książek 1 post
2020-10-09 10:41 #
Od tygodnia „ przygotowano do wysyłki” eh... :(
# 2020-10-09 10:41
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 810 postów
2020-10-09 10:52 #
Jeśli książka nie dotarła, napisz proszę w wiadomości prywatnej, jaka jest sytuacja, wtedy postaramy się coś więcej dowiedzieć o przyczynach.
# 2020-10-09 10:52
{}× 2
Odpowiedz
@Wiesia
@Wiesia
558 książek 2558 postów
2020-10-09 17:15 #
Tydzień to nie długo
# 2020-10-09 17:15
{}× 2
Odpowiedz
@skazani_na_czytanie
@skazani_na_czytanie
55 książek 23 posty
2020-10-10 20:44 #
Czy w klubie pojawią sie nowe ebooki? Bo co patrzę to tylko nowości papierowe :(
# 2020-10-10 20:44
{}
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1019 książek 1731 postów
2020-10-10 20:47 #

Kiedy będą nowe książki w Klubie?

Jak wyżej: nie wiadomo. Tak naprawdę docierają do Klubu wtedy, kiedy wyślą je Wydawnictwa, a Wydawnictwa... no, mają czas. ;)
Uwaga: dotyczy to także e-booków!
# 2020-10-10 20:47
{}× 5
Odpowiedz
@jatymyoni
@jatymyoni
Bibliotekarz 2670 książek 2618 postów
2020-10-10 20:53 #
Grzecznie czekam 😁
# 2020-10-10 20:53
{}× 4
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
201 książek 472 posty
2020-10-10 23:27 #
Nie wiadomo, wszystko zależy od wydawnictw. Jednak po tym, ile ebooki wisi sądziłam, ze nie ma większego zainteresowania. Niemniej i za takimi książkami się rozglądam ;)
# 2020-10-10 23:27
{}× 1
Odpowiedz
@Nina
@Nina
932 książki 133 posty
2020-10-24 19:03 #
Zainteresowanie jest, czekamy na jakieś nowości :) Ci mieszkający za granicą nie mają niestety szansy na książki papierowe :)
# 2020-10-24 19:03
{}× 1
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
154 książki 141 postów
2020-10-12 07:53 #
cześć wszystkim, zostawiam taktyczną kropkę :)

---> . <---

Dużo uśmiechu w poniedziałek!!

# 2020-10-12 07:53
{}× 5
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
196 książek 260 postów
2020-10-12 09:12 #
. 🙂
# 2020-10-12 09:12
{}× 2
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe