Temat:

Zapowiedzi nowości w Klubie

@Mirka
@Mirka
209 książek 29 postów
2019-11-18 14:41 #
Mam propozycję, by informować o nowościach, które pojawią się w Klubie Recenzenta. Ostatnio wciąż widzę te same tytuły ale niestety żaden mnie nie zainteresował i miło byłoby wiedzieć, czy pojawi się wkrótce coś nowego.
# 2019-11-18 14:41
{}× 2
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-18 15:41 #
Ja mam nawet lepszy pomysł: jakby Wam coś Kinga wpadło (tego Stephena od długiego srokatego boku) albo coś starych mistrzów SF jak Le Guine albo Asimov, Heinlein, Aldiss, Strugaccy lub Lem, (nowi od biedy też mogą być zwłaszcza jak szykują ucztę wyobraźni) to możecie bez pytania wysyłać się nie obrażę.
# 2019-11-18 15:41
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-18 16:22 #
Będę Wam tu wklejać linki z nowościami w Klubie.
# 2019-11-18 16:22
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-18 16:22 #
# 2019-11-18 16:22
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-18 20:19 #
ja proszę tutaj też, by się przydało od razu
https://nakanapie.pl/klub-recenzenta/ksiazki
i druga rzecz ja akurat wybrałam literaturę faktu i jest nawet, nawet - niedługo skończę, ale byłabym super zadowolona z kryminałów lub thrillerów ;)
mogą być nawet początkujący w tym fachu ;-)
# 2019-11-18 20:19
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-18 21:19 #
@sandrajasona dodałam książkę do Klubu i tutaj dałam link z informacją o nowości, ale był tylko jeden egzemplarz i został już zamówiony, dlatego nie ma go w Klubie już :) Jutro pojawią się dwa nowe ebooki.
Poprawiamy też w Klubie pokazywanie książek i będzie lepsze rozgraniczenie między ebookami i książkami papierowymi oraz nowości będą wyświetlane jako pierwsze.
# 2019-11-18 21:19
{}× 2
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-18 21:20 #
Ja zabrałem przyznaję się bez bicia :) 640 strony będzie ciężko :)
# 2019-11-18 21:20
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-18 21:25 #
Podałem adres tu przez stronę, a dostałem też na maila informację coby podać ale uznałem, że to już załatwione mam nadzieję, że dobrze pomyślałem (bo nie zawsze mi to dobrze wychodzi)? 
# 2019-11-18 21:25
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-18 21:51 #
dobrze :)
# 2019-11-18 21:51
{}
Odpowiedz
@Harey
@Harey
113 książek 3222 posty
2019-11-19 12:45 #
Ja adres podałam, mam nadzieję, że książka będzie taka, jak myślę :). Czekam na kuriera.
# 2019-11-19 12:45
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-19 12:46 #
Ja już też czekam :)
# 2019-11-19 12:46
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-19 12:53 #
Wysyłka w piątek lub poniedziałek, więc spodziewajcie się kuriera po weekendzie :)
# 2019-11-19 12:53
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-19 12:55 #
(Przebiera z niecierpliwością wszystkimi siedmioma nóżkami)
# 2019-11-19 12:55
{}
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
209 książek 29 postów
2019-11-19 18:03 #
Zarezerwowałam  "Najprawdziwszą fikcję" ale widzę, że zmieniły się warunki przyznawania wybranych książek. Poprzednio miałam gwarancję, że otrzymam wybrany tytuł. Teraz, z tego co rozumiem, nie mam takiej pewności. Na jakiej zasadzie są przyznawane teraz książki?
# 2019-11-19 18:03
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 531 postów
2019-11-19 19:18 #
@Mirka, wtedy nie było gwarancji, bo zawsze ktoś mógł Cię ubiec swoim mailem. Teraz również liczy się kolejność zgłoszeń, ale pozostawiam sobie możliwość przyznania jakiegoś wyjątkowo gorącego tytułu osobie, która jest bardziej zaangażowanym Kanapowiczem (o ile zgłosi się kilka osób jednocześnie oczywiście).
# 2019-11-19 19:18
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-20 11:47 #
# 2019-11-20 11:47
{}× 2
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-11-20 17:55 #
Dziś rano rezerwowałam książkę, ale nie otrzymałam informacji, że to właśnie mi ona przypadnie. A jak wchodzę na stronę klubu to nie mogę zarezerwować żadnej książki jestem przyblokowana. 
# 2019-11-20 17:55
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-20 18:11 #
@ela_r22 sprawdz spam. Powinnaś dostać maila z prośbą o wypełnienie adresu do wysyłki.
# 2019-11-20 18:11
{}× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
209 książek 29 postów
2019-11-20 12:17 #
No tak - są "Zapomniani bogowie", więc muszę się pospieszyć z czytaniem to może jeszcze się załapię :)
# 2019-11-20 12:17
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-25 16:14 #
No ja się rozryczę, byłam bez neta przez tydzień a tu tyle skarbów mi koło nosa przeszło :-(
# 2019-11-25 16:14
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-25 19:05 #
Nie płacz, jutro kolejne nowości, może znajdzie się coś dla Ciebie :)
# 2019-11-25 19:05
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-25 20:11 #
Muszę najpierw napisać recenzję tej co już od Was dostałam, może mi się dziś uda :-), a do tego czasu mam zablokowane :-p
# 2019-11-25 20:11
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-25 20:13 #
Się ciesz, ja cały czas czekam na wysłanie i już mnie nóżki bolą od przebierania nimi z niecierpliwości.
# 2019-11-25 20:13
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-25 20:28 #
@fprefect, kurier dziś zabrał
# 2019-11-25 20:28
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-25 20:32 #
To hip hip hura :)
# 2019-11-25 20:32
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-25 21:00 #
# 2019-11-25 21:00
{}
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-11-25 20:48 #
Szczęściary a ja przez swoje gapowe będę musiała czekać jeszcze tydzień na wysyłkę, przeczytać, napisać recenzję.  A ,,skarbeczki'' rozchodzą się jak świrze bułeczki, co zajrzysz to zarezerwowane- to ,, nonsens'' ale będę musiała klikać szybciej. 
# 2019-11-25 20:48
{}× 2
Odpowiedz
@Justyna_K
@Justyna_K
Bibliotekarz 571 książek 731 postów
2019-11-26 09:03 #
Wczoraj dostałam moją pierwszą klubową paczuszkę. Bardzo dziękuję :) 
Skończę "Zapisane w wodzie" i zabieram się do czytania i recenzowania a potem wybiorę następną :) 


# 2019-11-26 09:03
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-26 09:11 #
A ja właśnie prosto od drzwi, przez które kurier podał mi moją paczkę z naklejkami, zakładkami i jakąś książką :)
Teraz tylko muszę poprawić jej dane w bazie i mogę już siadać czytać, bo ma to kilka stron ten Thrawn.
# 2019-11-26 09:11
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-26 11:49 #
# 2019-11-26 11:49
{}× 2
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-26 13:53 #
Kurka te co mnie by interesowały czytałam :-( 
nie macie czegoś spod lady :-)
# 2019-11-26 13:53
{}
Odpowiedz
@Nina
@Nina
793 książki 118 postów
2019-11-26 20:05 #
Jak cudnie! Pojawiają się ebooki w wersji mobi :) 
# 2019-11-26 20:05
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-26 20:10 #
Chwilowo to tyle, ale co kilka dni mamy dostawy od wydawnictw :)
# 2019-11-26 20:10
{}× 1
Odpowiedz
@Harey
@Harey
113 książek 3222 posty
2019-11-26 13:43 #


# 2019-11-26 13:43
{}× 4
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-26 13:45 #


# 2019-11-26 13:45
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-26 13:51 #
Recenzja u nas, na insta i na kilku grupach na fb plus u mnie na wampirku na fb 
# 2019-11-26 13:51
{}× 2
Odpowiedz
@Ewelina229
@Ewelina229
352 książki 78 postów
2019-11-26 15:05 #

 Dziękuję Kasiu :) 
# 2019-11-26 15:05
{}× 4
Odpowiedz
@Babi
@Babi
816 książek 128 postów
2019-11-26 23:10 #
te zakładki są super! dziś książkę odebrałam i zaczęłam czytać, dzięki! 
# 2019-11-26 23:10
{}× 3
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-26 23:43 #
A czy ja mógłbym na przyszłość prosić tylko o tę  z puszkami zup campbella rozlanymi nakanapie, ta druga się na mnie patrzy cały czas, a kot nasikał mi do butów i przyniósł jakiegoś na wpół strawionego ptaka. Za to naklejek zawsze do oporu :)
# 2019-11-26 23:43
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-27 08:03 #
Jak rok temu ruszyliśmy z nowym wyglądem, to zrobiliśmy konkurs na odgadnięcie jak największej liczby tytułów książek, które kryją się za obrazkami na tej zakładce z okiem. W ramach rozrywki możesz pozgadywać, skoro tak intensywnie na Ciebie patrzy. Może wtedy przestanie ;)
# 2019-11-27 08:03
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-27 09:15 #
A to dobrze, że mówisz - ktoś odgadł wszystkie ??
# 2019-11-27 09:15
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-27 09:17 #
Nie :)
Trzeba mieć na uwadze, że jest to osobista interpretacja naszego grafika i nie musi się zgadzać z indywidualnym pomysłem ;)
# 2019-11-27 09:17
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-27 10:50 #
Jak rozumiem Wasz grafik ma pięć lat i trzy z dwoma z plastyki?
# 2019-11-27 10:50
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-27 11:08 #
@fprefect zaprojektuj ładniejsze, damy na kolejne zakładki 
# 2019-11-27 11:08
{}× 3
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-27 11:59 #
Ja miałem dwa z trzema i zakaz używania czarnej kredki.
# 2019-11-27 11:59
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-27 12:29 #
A kto mówi o czarnej. Tutaj dozwolona cała paleta.
# 2019-11-27 12:29
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-27 12:30 #
Ja mówię o czarnej, bo ją najbardziej lubiłem, potrafiłem zużyć całą na jeden rysunek.
# 2019-11-27 12:30
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-27 12:36 #
No to zakładka z kotem powinna Ci być bliska kolorystycznie.
# 2019-11-27 12:36
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-27 12:47 #
Za dużo serduszek i zwierze nie to co trzeba. Ja jestem z tych wyszczekanych, a nie miauczących.
# 2019-11-27 12:47
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-11-28 13:45 #
Dziś tylko jedna nowość w Klubie:
https://nakanapie.pl/ksiazka/sielski-zakatek

zapraszam :)
# 2019-11-28 13:45
{}
Odpowiedz
@Monika_8
@Monika_8
50 książek 5 postów
2019-11-29 20:03 #
a zerknę 
# 2019-11-29 20:03
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-12-02 13:06 #
# 2019-12-02 13:06
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-12-04 13:14 #
# 2019-12-04 13:14
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-12-04 14:48 #
Coś dla mnie :-) Zobaczymy - widzę, że chyba debiut  :-)
# 2019-12-04 14:48
{}
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
209 książek 29 postów
2019-12-04 15:07 #
Jak dotąd według nowych zasad wszystko przebiega wzorcowo. Rezerwuję książkę, otrzymuję maila a wkrótce potem książkę, ostatnio w PDF albo MOBI, ale ważne że jest :)
# 2019-12-04 15:07
{}× 1
Odpowiedz
@Ewelina229
@Ewelina229
352 książki 78 postów
2019-12-05 13:38 #
W klubie recenzenta będą widoczne żeby móc zarezerwować? :)
# 2019-12-05 13:38
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 539 postów
2019-12-05 13:39 #
Oczywiście. Część już jest dostępna.
# 2019-12-05 13:39
{}
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-12-05 17:23 #
Jak to działa, wczoraj otrzymała zamówioną książkę i rozumiem, 1-że czytam,2- piszę recenzję; i wtedy mogę zamówić nową. Ale w jaki sposób, bo gdy wchodzę do Klubu recenzenta to przy wszystkich książkach widnieje (limit rezerwacji został wyczerpany). 
# 2019-12-05 17:23
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-12-05 17:36 #
Odblokuje Ci się jak zamieścisz recenzję - wtedy dopiero możesz wybrać nową :-)
Tam masz zakładkę "Moje książki" zobaczysz statut swojej 
# 2019-12-05 17:36
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 148 książek 161 postów
2019-12-05 17:38 #
Dokładnie :)
# 2019-12-05 17:38
{}× 1
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-12-05 17:38 #
Ok Dzięki
# 2019-12-05 17:38
{}
Odpowiedz
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}