Temat:

Kto pyta, nie błądzi

@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-08 11:16 #
Zapraszam Was do zadawania w tym temacie wszelkich pytań dotyczących działania Klubu.
# 2019-11-08 11:16
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-08 17:48 #
A jak przez jakiś czas (ciężko mi to określić w sekundach na sernik kwadratowy) nic nie wybiorę, bo mam tą swoją niszę ekologiczną w której się dobrze czuje i coś tam wiem na temat. Zaś jeśli chodzi o romance, reportaże, paranormale (z chęcią bym wszystkich autorów... może nie napiszę bo wolę  siedzieć w fotelu niźli gdzie indziej), podróżnicze, a już historyczne odmiany wszelakie (no historia to coś co się działo za oknem pięć minut temu, reszta to prehistoria), nie leżą mi, nie mam porównania nie mam do czego odnieść, ani miejsca na półce na te cosie. To będziecie wywalać z klubu?
# 2019-11-08 17:48
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-08 20:37 #
Nie będziemy :)
# 2019-11-08 20:37
@Lubczyk
@Lubczyk
1784 książek · 58 postów
2019-11-08 23:16 #
A czy macie jakąś kanapową wizję dotyczącą ilości książek na głowę na dany czas? 
# 2019-11-08 23:16
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-08 23:22 #
Na głowę to raczej polecam czapkę, kapelusz, toczek, kominiarkę (ale nie w poniedziałek najbliższy), beret, cylinder, szapoklak, sombrero, stetsona, cyklistówkę, uszankę lub jakieś inne dowolne nakrycie głowy, ewentualnie kompres. Książek nie polecam niewygodnie się nosi.
# 2019-11-08 23:22
@Lubczyk
@Lubczyk
1784 książek · 58 postów
2019-11-08 23:31 #
Berety tez bywają niepolityczne. 
# 2019-11-08 23:31
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-08 23:33 #
Ale tylko te z antenką, mnie chodziło o nie zasłanianie twarzy w ten dzień.
# 2019-11-08 23:33
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-09 16:14 #
@Lubczyk, tak. Póki co jest to jedna książka w jednym czasie. Docelowo, gdy książek będzie więcej, wprowadzimy po dwie książki dla zasłużonych ;)
# 2019-11-09 16:14
@Nina
@Nina
191 książek · 11 postów
2019-11-09 19:43 #
A jak ma się sprawa z osobami nie mieszkającymi w PL? Czy mogą one przystąpić do Klubu Recenzenta? Domyślam się, że wysyłka książek byłaby w tym przypadku mocno utrudniona 
# 2019-11-09 19:43
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-09 20:38 #
@Nina aktualnie jesteśmy na etapie szukania opcji niedrogiej dostawy. Chcemy, by to było możliwe. Być może na początek wprowadzimy taką opcję dla bardzo aktywnych (poza Klubem) Kanapowiczów.
# 2019-11-09 20:38
@Nina
@Nina
191 książek · 11 postów
2019-11-09 21:06 #
Dzięki za odpowiedź. Jak zawsze szybko, miło i profesjonalnie :)
# 2019-11-09 21:06
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-09 21:19 #
Nie ma sprawy :)
# 2019-11-09 21:19
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-09 21:19 #
Ebookom nie przeszkadzają granice chyba?
# 2019-11-09 21:19
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-09 21:29 #
Wydaje mi się, że nie :)
# 2019-11-09 21:29
@Asamitt
@Asamitt
343 książek · 46 postów
2019-11-10 02:14 #
Tytuł dyskusji wydaje mi się adekwatny do mojego problemu, więc tu zapytam: czy mogę z opinii uczynić recenzję w sposób nieinwazyjny? (czyli nie psując czegoś). Zwrócono mi uwagę,że moje dłuuugie opinie są raczej recenzjami, np, https://nakanapie.pl/ksiazka/przysiega-otchlani
# 2019-11-10 02:14
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-10 08:48 #
 @Asamitt ja usunąłem opinię, a następnie dodałem ją jako recenzję. Jeszcze nikt na mnie nie krzyczał, to chyba można.
# 2019-11-10 08:48
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-10 09:05 #
@Asamitt możesz zrobić dokładnie tak, jak napisał @fprefect
# 2019-11-10 09:05
@fprefect
@fprefect
1290 książek · 223 postów
2019-11-10 12:12 #
Ile jest osób w Klubie?
# 2019-11-10 12:12
@kazal_ka
@kazal_ka
ADMIN · 29 książek · 88 postów
2019-11-10 15:37 #
Klub w aktualnej wersji istnieje dopiero kilka dni, więc Recenzenci dopiero dołączają. W poprzedniej wersji było to kilkadziesiąt osób, którym w ciągu roku wysłaliśmy ponad 600 książek.
# 2019-11-10 15:37

Grupa: Klub Recenzenta

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się