Temat

Kto pyta, nie błądzi

Postów na stronie:
@canis.luna
@canis.luna
587 książek 24 posty
2021-08-12 11:48 #
Cześć :) jeśli wolę przesyłkę do paczkomatu niż pocztą, a wiem, że książka nie została jeszcze wysłana to mogę jeszcze podać adres paczkomatu czy już za późno? :)
# 2021-08-12 11:48
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
211 książek 531 postów
2021-08-12 12:22 #
A skąd wiesz, że nie była jeszcze wysłana?
Wszystko zależy od wydawcy, nie każdy wysyła paczkomatem. Napisz do mnie na priv to posprawdzam :)
# 2021-08-12 12:22
{}
Odpowiedz
@canis.luna
@canis.luna
587 książek 24 posty
2021-08-12 13:04 #
Powiedzmy, że miałam cynk, że nie była wysłana ;) sprawa już ogarnięta, ale dziękuję za chęć pomocy :)
# 2021-08-12 13:04
{}× 1
Odpowiedz
@canis.luna
@canis.luna
587 książek 24 posty
2021-09-18 08:17 #
Czy mając nieściągnięty zwiększony limit, można skorzystać i zamówić książkę, która datę premiery i wysyłki ma za miesiąc czy raczej starać nie korzystać ze zwiększonego limitu? ;)
# 2021-09-18 08:17
{}
Odpowiedz
@Fredkowski
@Fredkowski
186 książek 8221 postów
2021-11-09 08:23 #
Ej ludziska, czy ktoś z Was trzyma książki w kuchni lub łazience? Chodzi mi o otwartą przestrzeń, a nie w szafie jakiejś czy co. Chcę wiedzieć, czy warunki atmosferyczne z tych pomieszczeń jakoś realnie wpływają na fizykę książki.
# 2021-11-09 08:23
{}
Odpowiedz
@BagatElka
@BagatElka
3202 książki 217 postów
2021-11-09 08:45 #
Ja mam salon połączony z kuchnią i książki leżą wszędzie gdzie się da. Nic nie pleśnieje ani nie kwitnie 😉. Często też włączam nawilżacz powietrza że względu na dobrostan zarośli doniczkowych. Od wielu lat tak sobie koegzystujemy i nikt mchem nie porósł 😀😉
# 2021-11-09 08:45
{}× 4
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
371 książek 1004 posty
2022-01-08 12:18 #

Mam nadzieję że to dobre miejsce na to pytanie :)

 

Chodzi mi dokładniej o ten zapis pod wyzwaniem: "Na koniec każdego wyzwania, czyli na początku kolejnego roku otrzymacie od nas spersonalizowane podsumowanie swojego wyzwania oraz informację, w jaki sposób odebrać naszą autorską zakładkę. "

 

W tamtym roku nie byłam na tyle "doświadczonym" Kanapowiczem, żeby zwrócić na to uwagę ale teraz rzuciło mi się to w oczy ;)

 

Kiedy i w jakiej formie (mail/wiadomość prywatna a może jeszcze coś innego) można spodziewać się podsumowania? Jestem ciekawa jak to wygląda, czy może pominęłam maila i dlatego nic nie wiem. :)

 

Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje :D

# 2022-01-08 12:18
{}× 3
Odpowiedz
@Airain
@Airain
856 książek 4068 postów
2022-01-08 23:43 #

O ile pamiętam, dostajesz prywatną wiadomość.

# 2022-01-08 23:43
{}× 1
Odpowiedz
@recenzowelovee
@recenzowelovee
68 książek 32 posty
2022-01-12 15:26 #

Też jestem tego ciekawa, bo brałam udział w akcji pierwszy raz w tamtym roku  :) trzeba czekać 

# 2022-01-12 15:26
{}× 1
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl