Temat

Opóźnienia w dostawie książek z Klubu

Postów na stronie:
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-01-31 13:19 #

Dzień dobry, 

Mam pytanie w sprawie książki "Jak sprzedać nawiedzony dom". 9 stycznia dostałam e-maila o przekazaniu adresu do wydawnictwa i od tamtej pory cisza. Na stronie Klubu Recenzenta nie mogę zgłosić opóźnienia, gdyż wyskakuje komunikat, że nie minęły jeszcze 2 tygodnie (choć już minęły). Wiadomo coś kiedy można się spodziewać wysyłki?

# 2024-01-31 13:19
× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1176 postów
2024-02-01 15:03 #

Hej, Twoje zgłoszenie opóźnienia widnieje u nas w systemie, jednak książka miała swoją premierę dopiero wczoraj (31.01), więc jeszcze dajemy wydawnictwu chwilę na wysyłkę, zanim zaczniemy interweniować.

 

Bardzo proszę, szczególnie w przypadku wydawnictwa Zysk, sprawdzajcie daty premiery, gdyż ich książki są wysyłane zazwyczaj po premierze właśnie.

# 2024-02-01 15:03
× 4
Odpowiedz
@spirit
@spirit
583 książki 178 postów
2024-02-01 16:17 #

Oni coś chyba kombinowali z tą datą premiery. Zerkałam na ich oficjalną stronę i widnieje 26.01. Niby tylko parę dni różnicy, ale jak się czeka prawie od samego początku stycznia to każdy dzień pogłębia wzrost frustracji i niecierpliwości 😌😇 (choć wiadomo, że to Zysk, który uczy cierpliwości tak czy siak :D ) 

# 2024-02-01 16:17
× 2
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-01 16:57 #

Dziękuję za odpowiedź 😊 poprostu się martwiłam, że już może była próba doręczenia, a ja nic nie wiem 🙈. Gdyż słyszałam, że Znak wysyła Pocztą Polską, a z moim listonoszem to zawsze jest wielką niewiadomą czy zostawi choćby awizo.

# 2024-02-01 16:57
× 2
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1718 książek 265 postów
2024-02-05 08:28 #

Premiera książki "Nadbrzeżnik" była 31.01.24, czy coś wiadomo o jej wysyłce?

# 2024-02-05 08:28
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1189 postów
2024-02-05 18:04 #

zapytałam w wydawnictwie, czekam na odpowiedź

# 2024-02-05 18:04
× 1
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1718 książek 265 postów
2024-02-05 19:01 #

Dziękuję.

# 2024-02-05 19:01
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-06 08:53 #

Hej. Czy coś wiadomo o wysyłce "Jak sprzedać nawiedzony dom"?

# 2024-02-06 08:53
× 2
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-08 09:22 #

?

# 2024-02-08 09:22
× 2
Odpowiedz
@kuklinska.joanna
@kuklinska.joanna
244 książki 36 postów
2024-02-08 11:32 #

Zysk i wszystko wiadomo🤦‍♀️Też czekam na książkę od nich i cisza. Mało tego kontaktowałam się z osobą odpowiedzialną za promocję w tym wydawnictwie i też zero odpowiedzi. Nie mam pojęcia co się dzieje w wydawnictwach w tym roku,ale to jakaś porażka. E-maile pozostają bez odpowiedzi totalna zlewka😐Od nas wymagają a sami nawet słowa nie odpiszą.

# 2024-02-08 11:32
× 2
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-08 12:14 #

Też zastanawiam się czy nie napisać do kogoś na priv, bo tutaj już 2 dni brak jakiejkolwiek odpowiedzi 😔

# 2024-02-08 12:14
× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1176 postów
2024-02-08 13:50 #

Ja niestety też odbijam się od ściany czasem, mimo iż piszę w imieniu serwisu. Faktycznie z wydawnictwami bywa różnie. Zazwyczaj większość książek docelowo dociera, ale ten czas dotarcia jest bardzo różny.

# 2024-02-08 13:50
× 1
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-08 14:06 #

A są jakieś konkretne informacje apropo książki "Jak sprzedać Nawiedzony Dom?"?

# 2024-02-08 14:06
× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1176 postów
2024-02-08 15:22 #

Wciąż czekamy. Mam nadzieję, że do jutra już dostanę jakiś konkret.

# 2024-02-08 15:22
× 2
Odpowiedz
@alexaluxwell_books
@alexaluxwell_books
134 książki 12 postów
2024-02-08 15:35 #

Super. Dziękuję za informację 😊

# 2024-02-08 15:35
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1189 postów
2024-02-12 14:10 #

Informacja od Zysku:

- Instynkt językowy – wysłane

- Lilavati. Rozrywki matematyczne – ten tytuł został przesunięty na marzec

- Jak sprzedać nawiedzony dom – dzisiaj wysyłka

- Wyćwiczony. Dlaczego coś, czego ewolucja nigdy od nas nie wymagała, jest tak zdrowe i satysfakcjonujące – w tym tygodniu wysyłka

- Rykowisko – w tym tygodniu

- Nacisk śruby i inne opowieści o duchach – w tym tygodniu

- Ani słowa o rodzinie – w tym tygodniu

- Radość nauki – wysłane

# 2024-02-12 14:10
× 6
Odpowiedz
@kuklinska.joanna
@kuklinska.joanna
248 książek 36 postów
2024-02-12 15:59 #

Dzięki

# 2024-02-12 15:59
Odpowiedz
@kuklinska.joanna
@kuklinska.joanna
248 książek 36 postów
2024-02-16 23:15 #

Tydzień minął i książka z Zysku nie dotarła. Czy można z niej zrezygnować?Rykowisko

# 2024-02-16 23:15
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1236 książek 1232 posty
2024-02-18 16:15 #

Dziękuję za informację o Nacisku śruby

# 2024-02-18 16:15
Odpowiedz
@kuklinska.joanna
@kuklinska.joanna
248 książek 36 postów
2024-02-28 13:29 #

Rykowisko dziś dotarło.

# 2024-02-28 13:29
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1189 postów
2024-02-12 14:11 #

"Nadbrzeżnik" i "Kontratak" (Wyd. Mova) – dotrą do recenzentów w tym tygodniu

# 2024-02-12 14:11
× 2
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1718 książek 265 postów
2024-02-12 15:01 #

Dzięki.

# 2024-02-12 15:01
Odpowiedz
@pebro
@pebro
464 książki 5 postów
2024-02-19 08:36 #

"Marysia. Moje życie na przedwojennych Kresach" - co się dzieje z tą książką? Dostałem info, że 16.01 adres został przekazany do wydawnictwa. Opóźnienie zgłoszone, minął ponad miesiąc i cisza :(
Może mogę w jakiś sposób zrezygnować?

# 2024-02-19 08:36
× 3
Odpowiedz
@pebro
@pebro
464 książki 5 postów
2024-02-21 07:40 #

Wczoraj dostałem książkę... po miesiącu.

# 2024-02-21 07:40
× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1189 postów
2024-02-29 10:30 #

Wydawnictwo Insignis poinformowało, że zamówione książki powinny przyjść do połowy marca.

# 2024-02-29 10:30
× 1
Odpowiedz
@stos_ksiazek
@stos_ksiazek
122 książki 53 posty
2024-04-11 13:16 #

Cześć, nie otrzymałam jeszcze książki "Elryk z Melniboné" od Zysk i S-ka. Minął już ponad miesiąc, bo adres do wysyłki przekazano 04.03.2024. Wiadomo co się dzieje z książką?

# 2024-04-11 13:16
× 2
Odpowiedz
@arcadio
@arcadio
89 książek 2 posty
2024-04-22 23:42 #

Cześć, czy są jakieś wiadomości o książce "Jemiolec" z wydawnictwa PulpBooks? Książka została przekazana do wydawnictwa 11.03.2024

# 2024-04-22 23:42
Odpowiedz
@matren
@matren
63 książki 48 postów
2024-05-17 07:49 #

Minął właśnie miesiąc od przekazania mojego adresu do wydawnictwa Mova – książka „Demony Babiej Góry”. I nic, wciąż nic...

# 2024-05-17 07:49
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1189 postów
2024-05-17 14:34 #

Premiera jest 29 maja, więc przypuszczam, że nie mają po prostu egzemplarzy przedpremierowych i wysyłka będzie bliżej tej daty.

# 2024-05-17 14:34
× 1
Odpowiedz
@book_wszechmogacy
@book_wszechmogacy
147 książek 8 postów
2024-06-10 21:50 #

Cześć! Czy wiadomo co z książką ,,Sprawa Lorda Roseworth'a" od wydawnictwa Labreto? Minęły 3 tygodnie od przekazania adresu.😊

# 2024-06-10 21:50
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1236 książek 1232 posty
2024-06-21 14:14 #

Dzień dobry. Czy wiadomo coś o książce "" Praga"?  

# 2024-06-21 14:14
Odpowiedz
@Allbooksismylife
@Allbooksismylife
264 książki 18 postów
2024-07-04 10:55 #

Czekam na ksiażkę😘 "Samotnia" 

# 2024-07-04 10:55
× 1
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
450 książek 1032 posty
2024-07-12 17:01 #

Wciąż czekam na " Wpadki zdiagnozowanej wariatki" cz.1.

Czy coś wiadomo, skąd takie opóźnienie???

# 2024-07-12 17:01
× 1
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
© 2007 - 2024 nakanapie.pl