Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1182 posty
2023-12-15 14:32 #

Na przyszłość w sprawie opóźnień piszcie w wątku z opóźnieniami :) A póki co nowość:

 

https://nakanapie.pl/ksiazka/fizyka-rowna-smierci

https://nakanapie.pl/ksiazka/serce-noelle

 

# 2023-12-15 14:32
× 4
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1682 książki 262 posty
2023-12-15 15:12 #

.

# 2023-12-15 15:12
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 32 książki 1182 posty
2023-12-18 14:55 #

Nowości od Wydawnictwa Mova. Wysyłka w połowie stycznia:

https://nakanapie.pl/ksiazka/kontratak-935384

https://nakanapie.pl/ksiazka/nadbrzeznik

 

# 2023-12-18 14:55
× 4
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster 1232 książki 3039 postów
2023-12-18 18:03 #

Och! Nie zdążyłam! :(

# 2023-12-18 18:03
× 2
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
302 książki 87 postów
2023-12-18 15:32 #

# 2023-12-18 15:32
× 3
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
276 książek 534 posty
2023-12-20 11:34 #

# 2023-12-20 11:34
× 4
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1314 książek 3491 postów
2023-12-20 12:43 #

🙃

# 2023-12-20 12:43
× 1
Odpowiedz
@Kate77
@Kate77
151 książek 348 postów
2023-12-20 14:51 #

😌

# 2023-12-20 14:51
× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
1041 książek 228 postów
2023-12-21 11:11 #

Wspaniałych, zaczytanych świąt Bożego Narodzenia, wszelkiego dobra, miłości i radości w rodzinnej atmosferze! 

 

# 2023-12-21 11:11
× 7
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1682 książki 262 posty
2023-12-21 12:02 #

# 2023-12-21 12:02
× 6
Odpowiedz
@Danuta_Chodkowska
@Danuta_Chodkowska
947 książek 72 posty
2023-12-21 13:53 #

Wesołych Świąt!

 

# 2023-12-21 13:53
× 8
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1682 książki 262 posty
2023-12-21 13:59 #

Ale cudeńka!!!

# 2023-12-21 13:59
× 3
Odpowiedz
@Kate77
@Kate77
151 książek 348 postów
2023-12-21 14:42 #

Zdrowych, radosnych świąt, z dala od polityki i jak najbliżej bliskich. 😀

I książek, oczywiście! Najlepiej pod choinką. 🤗

# 2023-12-21 14:42
× 6
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1233 książki 1224 posty
2023-12-25 10:09 #

To i ja tu złożę wszystkim zyczenia swiąteczne.z ksiązEk to kupiłam sobie dwie fajne. A ozdoby, które zrobilam, pokażę na blogu. 

Wesolego obzarstwa

Ps. Piszcie kto tak jak ja jada gołąbki z chlebem?

# 2023-12-25 10:09
× 6
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1682 książki 262 posty
2023-12-25 18:13 #

Gdy byłam głodna to też tak jadłam gołąbki z chlebem...

# 2023-12-25 18:13
× 1
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1233 książki 1224 posty
2023-12-25 21:00 #

Ja inaczej nie lubię. Po msmie to mam. Tato i brat jedli bez chleba. Mąż tez bez. Na imprezach to kuzynka spod granicy tak jada i żona kuzyna z Poznania. Ponoć to dziwny zwyczaj.

# 2023-12-25 21:00
× 2
Odpowiedz
@Danuta_Chodkowska
@Danuta_Chodkowska
947 książek 72 posty
2023-12-26 09:52 #

Mi się zdarzało 😁, wolę  chyba nawet z chlebem niż z ziemniakami i nic dziwnego w tym nie widzę.

Dziwnym natomiast wydaje się jedzenie ziemniaków z chlebem - koleżanka czy je same ziemniaki czy ziemniaki z kotletem i surówką to musi przy tym jeść i chleb ...

 

# 2023-12-26 09:52
× 2
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
147 książek 91 postów
2023-12-26 23:33 #

# 2023-12-26 23:33
× 1
Odpowiedz
@gala26
@gala26
721 książek 101 postów
2023-12-27 11:41 #

Wszystkiego dobrego po świętach dla wszystkich kanapowiczów❤️

# 2023-12-27 11:41
× 3
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1233 książki 1224 posty
2023-12-28 11:41 #

Luźnych gumek w spodniach i pojemnych zamrażarek.

# 2023-12-28 11:41
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1314 książek 3491 postów
2023-12-27 13:10 #

🙃

# 2023-12-27 13:10
× 1
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
276 książek 534 posty
2023-12-27 21:39 #

# 2023-12-27 21:39
× 2
Odpowiedz
MO
@szulinska.justyna
9 książek 83 posty
2023-12-28 08:55 #

Moi Drodzy Kanapowicze,

Dodałam do Klubu książeczkę Pana Tabletki dla dzieci:

https://nakanapie.pl/ksiazka/to-ja-goraczka

Zapraszam zainteresowanych

Miłego dnia☺️

# 2023-12-28 08:55
× 3
Odpowiedz
@paulina2701
@paulina2701
297 książek 59 postów
2023-12-28 09:31 #

Po wybraniu książki pojawił się komunikat, by czekać na potwierdzenie w jej sprawie. Nie było opcji wpisania adresu do wysyłki. Czy tak ma być?

# 2023-12-28 09:31
Odpowiedz
MO
@szulinska.justyna
9 książek 83 posty
2023-12-28 12:35 #

Tak, ze względu na duuuuże opóźnienia w recenzowaniu poprzedniej książki Pana Tabletki rezerwacje będę potwierdzała. Chciałabym uniknąć podobnych sytuacji tym razem🙂

# 2023-12-28 12:35
× 3
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
147 książek 91 postów
2024-01-21 08:58 #

Powinno się w tej sytuacji poczekać na potwierdzenie czy coś powinnam coś zrobić?

# 2024-01-21 08:58
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
541 książek 153 posty
2023-12-28 21:48 #

.

# 2023-12-28 21:48
× 1
Odpowiedz
@atypowy
@atypowy
154 książki 79 postów
2023-12-29 14:25 #

.

# 2023-12-29 14:25
× 1
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
594 książki 1060 postów
2023-12-29 14:42 #

🌲🎅

# 2023-12-29 14:42
× 2
Odpowiedz
@Szarym.okiem
@Szarym.okiem
392 książki 68 postów
2023-12-30 12:20 #

.

# 2023-12-30 12:20
× 1
Odpowiedz
@ania_gt
@ania_gt
542 książki 1830 postów
2023-12-30 12:30 #

.

# 2023-12-30 12:30
× 1
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1314 książek 3491 postów
2023-12-30 16:04 #

🥳

# 2023-12-30 16:04
× 3
Odpowiedz
@Kate77
@Kate77
151 książek 348 postów
2023-12-31 18:00 #

Dużo zabawy🥳🎶

I jeszcze więcej milosci💞

W Nowym 2024 roku! 

# 2023-12-31 18:00
× 3
Odpowiedz
MO
@szulinska.justyna
9 książek 83 posty
2023-12-31 18:49 #

Moi Drodzy Kanapowicze,

Dziękujemy Wam za ten kończący się rok. Cieszymy się, że byliście z nami.

Życzymy Wam owocnego 2024 roku, bogatego w piękne przeżycia, spełnione marzenia i zrealizowane plany.

I oczywiście zostańcie z nami☺️

🍾🥂🎉🎇

# 2023-12-31 18:49
× 15
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1682 książki 262 posty
2023-12-31 20:09 #

# 2023-12-31 20:09
× 2
Odpowiedz
@gala26
@gala26
721 książek 101 postów
2023-12-31 23:09 #

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Wspaniałych lektur i jeszcze większego rozwoju serwisu. 🎉💞😘

# 2023-12-31 23:09
× 4
Odpowiedz
@Renax
@Renax
1233 książki 1224 posty
2024-01-01 08:45 #

# 2024-01-01 08:45
× 5
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
363 książki 837 postów
2024-01-01 15:25 #

Do Klubu wpadł "Feniks".

 

Książki są dość obszerne.

 

Autorce zależy na recenzji na Instagramie. Dlatego po zgłoszeniu się do recenzowania proszę o przesłanie mi swojego profilu. Prześlę go autorce, a po akceptacji potwierdzę recenzentowi możliwość recenzowania.

 

Mile widziane również recenzje zewnętrzne.

# 2024-01-01 15:25
× 3
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
1041 książek 228 postów
2024-01-01 20:40 #

Po ile stron mają te książki i czy są to wersje papierowe czy ebook?

# 2024-01-01 20:40
× 1
Odpowiedz
@withmybooks
@withmybooks
254 książki 24 posty
2024-01-01 16:54 #

.

# 2024-01-01 16:54
× 1
Odpowiedz
@jagodabuch
@jagodabuch
544 książki 350 postów
2024-01-02 01:21 #

😊

# 2024-01-02 01:21
× 2
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
363 książki 837 postów
2024-01-03 09:53 #
# 2024-01-03 09:53
× 4
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
© 2007 - 2024 nakanapie.pl