Recenzje książki "Alibi na szczęście"

Dodaj swoją recenzję

Przyjemna kobieca książka

25.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na tę książkę wpadłam przypadkowo. Po prostu poszłam odwiedzić bibliotekę znajdującą się w miejscowości obok i za namową zaprzyjaźnionej bibliotekarki, wyszłam z książką Pani Anny. "Pełna nadziei opowieść o tym, że nic nie zamyka nam drogi do szczęścia. Bo szansa na nowe życie jest zawsze i tylko od nas zależy, czy zechcemy ją wykorzystać." - Myśl... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

Alibi na szczęście

13.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie lubię tak grubych książek, bo zawsze mam wrażenie, że są nudne. Sięgając po tę część "Alibi na szczęście "z trylogii Pani Anny tak właśnie myślałam. Jednak tyle czasu już leży na półce, to wezmę i przeczytam w końcu. Musicie wiedzieć, że nie żałuję żadnej minuty spędzonej nad lekturą. Powieść wciągnęła mnie bardzo szybko i bardzo szybko też, p... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

Niekiedy potrzeba nie lada odwagi, aby być szczęśliwym

11.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę "Alibi na szczęście" skończyłam czytać dosłownie kilka chwil temu. Może to za wcześnie na rzetelną recenzję, jednak ona układała mi się w głowie już do pierwszych stron powieści. Rzadko przyznaję książce więcej niż sześć gwiazdek, tym razem nie zawahałam się ani chwili i przyznałam 9 (bo 10 jest dla książki, która zachwyci mnie totalnie i ... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

Alibi na szczęście

9.05.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to pierwsza część serii tej autorki. Główną bohaterką jest dwudziestosześcioletnia Hania, która jest polonistką i pracuje w jednym z warszawskich liceum. Młoda nauczycielka wydawało by się, że ma wszystko piękny dom z ogrodem, pracę, pasję,urodę. Lecz pod tym wszystkim skrywa się ból, strach i straszne wspomnienia. Na jej drodze pojawia się p... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

"Alibi na szczęście"

11.05.2014

Hania Lerska, to dwudziestosześcioletnia nauczycielka języka polskiego, która na co dzień pracuje w warszawskim liceum. Główną bohaterkę poznajemy u kresu wakacji, kiedy to samotnie spaceruje plażą Morza Bałtyckiego, próbując chłonąć resztki spokoju i wyciszenia bijące z tego miejsca. Żal wyjeżdżać, opuszczać ukochane rejony, z którymi wiąże się wi... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

@ksiazkianny@ksiazkianny {}× 2

Alibi na szczęście

6.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna Ficner-Ogonowska - jest nauczycielką, Alibi na szczęście to jej debiutancka powieść, napisana „do szuflady”. Na szczęście mąż pani Anny potajemnie wysłał książkę do wydawnictwa, a ta bardzo szybko podbiła serca czytelników. Pewnego sierpniowego dnia Hania, główna bohaterka powieści, straciła wszystko. Jej dotąd szczęśliwe i poukładane życie ... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

Alibi na szczęście

22.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

”Przepiękna historia o największym i najsilniejszym uczuciu – o miłości. Opowieść o nadziejach, o radzeniu sobie z przeciwnościami losu oraz o sile życia. Niezapomniany klimat pozwolił mi zatracić się w tej książce. Bohaterowie pozwolili się pokochać. Ja natomiast pozwoliłam się ponieść jednej z lepszych historii miłosnych jakie czytałam. Kocham ... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

Nadeszło szczęście w nieodpowiednim momencie

26.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraźmy sobie, że są wakacje. Siedzimy na plaży z kubkiem ulubionego napoju w ręku i rozkoszujemy się szumem fal bałtyckiego morza. Obok leży zaczęta książka, na której widok uśmiechamy się i sięgamy po nią ponownie, aby znów zatracić się w świecie bohaterów, dzięki którym zapominamy o naszych troskach i problemach. Nie chcemy, żeby ktoś nam prze... {} Recenzja książki Alibi na szczęście

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe