Recenzje książki "Anielski puch"

Dodaj swoją recenzję

Pada śnieg, czas się zakochać

17.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Taka sobie pogodna świąteczna bajeczka. Trzy pokolenia jednej rodziny, czyli trzy samotne kobiety, czekające na Miłość przez duże M. W życiu każdej pojawia się wreszcie - i oczywiście namiesza - jakiś facet. Dla miłośniczek (-śników ewentualnie też, jeśli takowi istnieją) komedii romantycznych i filmów na Gwiazdkę. W swojej klasie znośna. Byłoby n... {} Recenzja książki Anielski puch

@Airain@Airain {}× 11

Pokonać demony z przeszłości.

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zofia, Anna i Natalia to trzy pokolenia kobiet. Każda z nich jest inna, niepowtarzalna, każda podejmuje próbę pokonania demonów z przeszłości. Razem podtrzymują na pierwszy rzut oka dziecinną tradycję pisana listów do Św. Mikołaja. I wszystkie proszą o to samo: miłość. Ale nie jest to cukierkowa opowieść o tym, jak świąteczny klimat rozwiązuje po... {} Recenzja książki Anielski puch

@milena9@milena9 {}× 2

Recenzja z bloga Wind of renewal

19.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W grudniu przeczytałam swoją pierwszą świąteczną powieść i tak bardzo mi się spodobała, że postanowiłam sięgnąć po jeszcze jakąś książkę z magią świąt. Zdecydowałam się na ,,Anielski puch”, ponieważ zainteresował mnie opis, który znajduję się tylnej okładce powieści. Powieść została napisana przez Panią Marikę Krajniewską, o której mogliście wyżej... {} Recenzja książki Anielski puch

Miłość pod śniegiem wspomnień

10.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nowy sweter, kilka książek, a może perfumy? Listy do Mikołaja pełne są marzeń, zarówno bardzo konkretnych, jak i tych trudniejszych w realizacji. W końcu wigilijna noc to czas cudów. Ale czy aby na pewno? Czy dla świętego Mikołaja nie ma rzeczy niemożliwych? Anna, Zofia i Natalia, czyli matka, babcia i wnuczka. Przedstawicielki trzech różnych ... {} Recenzja książki Anielski puch

Anielski puch

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anielski puch kojarzy się z ciepłem, czymś dobrym i przyjemnym. To coś, czego się pragnie. Coś, o czym można marzyć, zwłaszcza w Święta. Książkę otrzymałam w wigilijny poranek, jednak przygotowania do świąt, nie pozwoliły mi zabrać się za nią od razu. Święta to czas bliskości, rodzinnych spotkań, śpiewania kolęd, obdarowywania prezentami i dzielen... {} Recenzja książki Anielski puch

@elcia17@elcia17 {}× 8

Anielski puch

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Gdy pojmiesz, że to przypadki rządziły twoim światem, tworząc mapę szczęścia, zbliżysz się do etapu zwanego szczęśliwym zakończeniem." Każdy człowiek ma marzenia. Jeden mniejsze, drugi większe. Czasami przyziemne pragnienia są tymi, które nas definiują bo to za nimi podążamy pragnąc ich spełnienia. Zdrowie, szczęście, miłość to tylko niektóre z n... {} Recenzja książki Anielski puch

Anielski puch i jego magia

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś chcę Wam gorąco polecić powieść Mariki Krajniewskiej "Anielski puch", która w osobliwie ciepły i nastrojowy sposób wprowadza nas w świąteczny klimat i pozwala uwierzyć, że marzenia naprawdę się spełniają. Co prawda Boże Narodzenie już za nami, ale moim zdaniem magia tej bardzo uniwersalnej opowieści obyczajowej działa zawsze, nie tylko w okre... {} Recenzja książki Anielski puch

Pada śnieg, pada śnieg...

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Wszystko się może zdarzyć, jeżeli tylko pozwolisz sobie na marzenia..." ,,Anielski puch" to moja pierwsza styczność z Autorką @marika_krajniewska Uważam ją za bardzo udaną i mam nadzieję, że jeszcze nie raz i nie dwa się spotkamy. ,,Anielski puch" to historia trzech kobiet Anny, Zofii i Natalii. Zofia to babcia, Anna to córka i matka, a Natalia... {} Recenzja książki Anielski puch

@paulinkaw@paulinkaw {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl