Recenzje książki "Anioł Coltona"

Dodaj swoją recenzję

Kolejna część Sinnersów

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sinners & Reapers to twardziele. To ostrzy faceci. Colton jest jednym z nich – w pierwszym ze swoich wcieleń. W drugim jest doskonałym chirurgiem, ratującym ludzkie życie. Kiedy traci pracę, zostaje sam na sam ze swoją mroczną stroną… i nie potrafi sobie z tym poradzić. Na szczęście pojawia się ona: jego wybawienie, jego anioł. Problem polega na t... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Opis tej książki mówi, że będzie to mafijny romans, w którym wiele się dzieje. Dużo zaskakujących akcji i namiętnych uczuć. Jeśli liczysz na dużo problemów mafii i gorącą miłość, prawdopodobnie zawiedziesz się tak jak ja. Aby sprecyzować opis: bohaterowie zakochują się od pierwszego wejrzenia. Zanim Lexi otworzy usta, Colton wie, że to ... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“ Może ten świat faktycznie nie jest dla mnie, a przede mną jeszcze długa droga do tego, bym odnalazła własne miejsce na ziemi - bez zbędnych oczekiwań, które na końcu zawsze przynoszą rozczarowanie. “ Już od pierwszego tomu pokochałam serię Sinners & Reapers, chyba nawet bardziej jak Synów Zemsty. Trzeci tom jak i poprzednie skradł moje serce... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najbardziej ciekawiło mnie na samym początku poznanie nazwy cyklu: Sinners & Reapers (tom 3) oraz twórczość nieznanej mi do tej pory autorki Pani Agnieszki Siepielskiej. Nie ukrywam tego faktu, że lubię odkrywać tajemnice związane z losami bohaterów, którzy posiadają mocną i słabą stronę charakterów. Kiedy rozpoczęłam czytać tę książkę pt. '' An... {} Recenzja książki Anioł Coltona

@Anna30@Anna30 {}× 10

Anioł Coltona

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Czytałam wiele romansów mc. Większość z nich była na tyle średnia, by nie przyznać, że słaba. Po prostu do zapomnienia. Zrobiłam sobie długą przerwę od tych romansów. Aż do książki pani Agnieszki Siepielskiej. Czy był to dobry powrót? Ku mojemu smutkowi niespecjalnie. Wid... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Anioł Coltona

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ANIOŁ COLTONA” Agnieszka Siepielska Wydawnictwo Muza Wydawnictwo Akurat Czy lubicie powieści o motocyklowych braciach? Dzisiaj przychodzę do was z recenzją najnowszej powieści Agnieszki Siepielskiej „Anioł Coltona”. Jest to trzeci tom z cyklu „Sinners & Reapers”. Książka napisana jest nie tylko dla kobiet. Książkę skwalifikowałabym jako obyczaj... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Sinners&Reapers #3

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wątek MC to obok mafijnego , jeden z moich ulubionych. Doktora Coltona mieliśmy okazję poznać już w obu wcześniejszych częściach, ale wtedy był bohaterem drugoplanowym, choć znacząco dał się zauważyć. Teraz dostaje własną historię i daje się poznać od innej strony, mniej zawodowej. Bo doktor Colton to chirurg, który o ironio nie tylko ratuje życie... {} Recenzja książki Anioł Coltona

Recenzja książki Anioł Coltona

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Kochani. Mam dla Was dzisiaj recenzję książki Agnieszki Siepielskiej "Anioł Coltona". Bardzo dziękuję wydawnictwu Muza - Grzeszne książki za możliwość przeczytania i zrecenzowania tej historii. "Anioł Coltona" to trzecia część serii Sinners & Reapers. Ten cykl to opowieść o ostrych mężczyznach, bikerach. O twardzielach, którzy nie cof... {} Recenzja książki Anioł Coltona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl