Recenzje książki "Będę tobą"

Dodaj swoją recenzję

Będę tobą

24.01.2023

"Będę tobą" to trzecia powieść Janelle Brown wydana w Polsce. O autorce zrobiło się głośno za sprawą "Oszustki" - dobrze przyjętego thrillera. Czy "Będę tobą" okaże się równie dobrą powieścią? Sam i Elli to siostry bliźniaczki, które kiedyś łączyła niezwykła więź. Jednak, kiedy zostały nastoletnimi gwiazdami Hollywood ich relacje stopniowo się roz... Recenzja książki Będę tobą

Bliźniaczki

12.01.2023

Zdarza się Wam czytać książkę na raty? W sensie zaczynacie czytać, kilkadziesiąt stron lektury za Wami, nic się nie dzieje i postanawiacie książkę na razie odłożyć? Ja kilka książek już tak potraktowałam. Tak było również z "Będę tobą". Przeczytałam 80 stron, odłożyłam i zaśpiewałam jej "Kiedyś do ciebie wrócę..." Czasami jest tak, że po prostu ni... Recenzja książki Będę tobą

„Identyczne bliźnięta muszą być wychowywane osobno, jeśli mają stać się tym, kim naprawdę są”.

1.11.2022

No to z Sam i Elli było zupełnie odwrotnie. Były razem. Całe dzieciństwo, całą młodość. Sławne już od najmłodszych lat spędzały razem czas w przyczepie campingowej pomiędzy zdjęciami do kolejnego odcinka serialu. Grały jedną osobę, ale ponieważ były identyczne, można było kręcić wiele godzin, nie bacząc, że to jeszcze dzieci. Bo jedna z nich w teo... Recenzja książki Będę tobą

I'll Be You

23.10.2022

Historie o bliźniętach zawsze mnie fascynowały – czy to prawda, że bliźnięta łączy niepowtarzalna więź, czy współodczuwanie to prawda czy fikcja, czy potrafią porozumiewać się telepatycznie? Sam i Elli jako nastolatki były gwiazdami telewizji. W dzieciństwie były nierozłączne, a wraz z rozwojem kariery ich więź zaczęła stopniowo pękać. Duży wpł... Recenzja książki Będę tobą

@justyna_@justyna_ × 8

W sieci uzależnień

20.10.2022

W ubiegłym miesiącu swoją premierę miała powieść Janelle Brown „Będę tobą”. Zaintrygowana tytułem postanowiłam ją przeczytać. Bo przecież tak wiele pod nim się może skrywać. Historia na początku wydawałoby się z pozoru banalna. Dziewczynki – bliźniaczki zostały „odkryte” przez łowczynię talentów, gdy bawiły się na plaży. Zostały im obiecane zło... Recenzja książki Będę tobą

@mag-tur@mag-tur × 7

Będę tobą

18.10.2022

"Będę tobą" Janelle Brown to doskonały psychologiczny thriller, powieść obyczajowa i szpiegowska w jednym. Nie wiedziałam, że biorąc do ręki to dzieło, otrzymam tak genialny mix. W powieści "Będę tobą" przyglądamy się życiu dwóch identycznych bliźniaczek Sam i Elli. Dzięki pewnemu zbiegowi okoliczności nasze bohaterki stały się dziecięcymi gwiazd... Recenzja książki Będę tobą

Bliźniacza więź

18.10.2022

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Lubicie motyw bliźniaków w literaturze, kinematografii? Ja nie ukrywam, że lubię i chętnie sięgam po książki czy filmy poruszające ten motyw. Dlatego z wielkim zaciekawieniem czytałam powieść Janelle Brown, traktuje ona bowiem o dwóch siostrach, bliźniaczkach, Sam i Ellie, które k... Recenzja książki Będę tobą

„Jak dla mnie Bóg nie jest siłą, która sprawia, że coś się dzieje ..."

17.10.2022

Ja będę tobą, a ty mną … Spróbujemy się zabawić, tak jak za dawnych szkolnych czasów … Ale teraz jesteśmy dorosłe, wiele przeżyłyśmy, i czy tak przystoi się zabawiać? Można zaryzykować … Bliźniaczki. Sam i Elli zawsze były razem, były z sobą bardzo zżyte, jak to często bywa w przypadku bliźniaczek. Będąc dziećmi zostały gwiazdami Hollywood, gości... Recenzja książki Będę tobą

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl