Recenzje książki "Bożonarodzeniowa księga szczęścia"

Dodaj swoją recenzję

Przyjacielem być...

18.01.2022

Co dla Was jest tradycją? Dla Tomka, Rafała, Asi, Leny i Marii, czyli bohaterów książki to coroczne pisanie do siebie listów bożonarodzeniowych. Rok w rok wyczekują na koperty, których zawartość chociaż odrobinę przybliży im ostatnie miesiące z życia przyjaciół. Dlatego właśnie, gdy list od Leny nie przychodzi, a każda próba kontaktu z nią jest n... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Bożonarodzeniowa księga szczęścia

12.01.2022

Za każdym razem gdy sięgam po nową powieść Jolanty Kosowskiej, czuję olbrzymią ekscytację, bo wiem, że czeka na mnie kolejna wspaniała i porywająca przygoda. "Bożonarodzeniowa księga szczęścia" to przepiękna opowieść o prawdziwej i szczerej przyjaźni, która pokona wszystkie próby, na które została wystawiona. Historia opowiada o piątce przyj... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Są decyzje, których żałuje się całe życie...

3.01.2022

„Bożonarodzeniowa Księga Szczęścia „Jolanty Kosowskiej to piękna opowieść, która bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Chociaż rzadko daję się tak bardzo porwać pierwszym wrażeniom, jest to jedna z tych książek gdzie byłam pewna, że ocenię ją wysoko jeszcze zanim dobrnęłam do końca historii. Początkowo spodziewałam się, że będzie to typowa świąteczna... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Zawsze można napisać scenariusz własnego życia, a wtedy los nie ma za dużo do powiedzenia

28.12.2021

Być może milczenie najpiękniej opowiada historię miłości, jednak jeśli chodzi o „Bożonarodzeniową Księgę Szczęścia”, milczeć nie można. Jeśli w tym roku mielibyście sięgnąć jedynie po jedną powieść obyczajową utrzymaną w klimacie zbliżających się świąt Bożego Narodzenia, zdecydujcie się koniecznie na najnowszą powieść Jolanty Kosowskiej! Tradyc... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Listy szczęścia

15.12.2021

"Bożonarodzeniowa księga szczęścia" to książka o sile prawdziwej przyjaźni oraz o miłości. Czytało mi się ją bardzo dobrze, a było to moje pierwsze spotkanie z piórem Pani Joanny Kosowskiej. Rafał, Tomek, Lena, Aśka i Maria przyjaźnią się ze sobą od lat. Wspierają się ile tylko mogą. Ich tradycją jest pisanie do siebie listów świątecznych, w któr... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Bożonarodzeniowa księga szczęścia

15.12.2021

Już niedługo święta, a u mnie pasja pozycji tematycznych nadal trwa i dzisiaj opowiem Wam o kolejnej. A wy jak czytacie, a może dopiero je zaczniecie? A może nie lubicie powieści świątecznych? Jest u was śnieg? U mnie niestety już się roztopił! A teraz do rzeczy! „Bożonarodzeniowa księga szczęścia” jest powieścią, do której zachęciła mnie @Link ... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Czy czeka nas szczęśliwe życie?

12.12.2021

Niedługo nadchodzi Boże Narodzenie, czyli czas, który dużej części z nas kojarzy się jako czas dobry, wyjątkowy i wnoszący magię do naszego życia. Mam wrażenie, że akurat święta Bożego Narodzenia wywołują w nas skrajne emocje. Wiele z nas raduje się w tym okresie i stara cieszyć z obecności rodziny i bliskich. Jednak wyobrażam sobie, że niektórzy ... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

Potęga miłości i uzdrawiająca moc przyjaźni

7.12.2021

„Bożonarodzeniowa księga szczęścia” to historia piątki przyjaciół, z których dwójkę z nich połączyła miłość, uczucie choć silne nie przetrwało i drogi Rafała i Leny rozeszły się. Kiedy jednak Rafał dowiaduje się, że z byłą dziewczyną, teraz już dojrzałą kobietą nie ma kontaktu od dłuższego czasu, postanawia wyruszyć w drogę do uroczego, chorwackie... Recenzja książki Bożonarodzeniowa księga szczęścia

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl