Recenzje książki "Busem przez świat. Wyprawa pierwsza"

Dodaj swoją recenzję

Busem przez świat

24.07.2015

Książka "Busem przez świat" została napisana przez Karola Lewandowskiego pomysłodawcy i głównego organizatora wyprawy. Cała historia słynnej ekipy, interesowała mnie już od bardzo dawna. Przeczytanie książki było bardzo dobrym pomysłem, ponieważ chciałam poznać ich od jednego miejsca. A słyszałam od kilku osób że przy niej nie powinnam się nudzić. ... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Europo, nadchodzimy!

23.02.2015

Swego czasu było o projekcie Busem Przez Świat dość głośno, więc być może coś obiło wam się o uszy i kojarzycie tę inicjatywę. W gruncie rzeczy chodzi o to, że grupa facetów zebrała się i w zwykłym busie przejechała pół Europy. No dobra, może nie w takim zwykłym busie, ale jednak w busie... tak po prostu. Krzysiek, Karol, Michał, Marek i Wojtek. ... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Busem przez świat. Wyprawa pierwsza - Karol Lewandowski

6.10.2014

. Na początku trzeba wspomnieć , że jest to książka kapitalnie napisana , przepełniona po brzegi marzeniami , humorem i jednocześnie dramatem. Myślę , że każdy podróżnik duży czy ten mniejszy powinien zapoznać się właśnie z tą książką. W książce poznajemy życie pięciu facetów, którzy postanowili busem kupionym za grosze wyruszyć w podróż swojego ... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Busem przez świat

20.08.2013

Pewnie większość z Nas marzy o tym, aby zwiedzić świat, jednak główną przeszkodą w spełnieniu przez nas tego planu, jest sprawa budżetu:) To głównie pieniądze odstraszają przed tego typu przedsięwzięciami, jednak nie wszystkich. Są ludzie, którzy z niskim budżetem potrafią spełnić swoje marzenia i ruszyć w nieznane. Takimi właśnie ludźmi są Karol, ... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Busem przez świat

9.04.2013

Uwielbiam ludzi pozytywnie zakręconych, pełnych pozytywnej energii i pasji, lubię też książki podróżnicze więc pozycja pt. „Busem przez świat” była dla mnie idealna. Co zrobić by napisać dobrą książkę podróżniczą? Odpowiedź jest szalenie prosta, wystarczy mieć tylko dobrą historię która zainteresuję czytelników. Mogę przyznać, że udało się t... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

' (...) wyprawy są przecież jak życie. Słodko-gorzkie'

27.03.2013

Jednym z moich największych marzeń jest zwiedzanie świata. Poznać nowe obyczaje, religie, ludzi. Aby tego dokonać trzeba mieć chęć i odwagę, dlatego podziwiam chłopaków, którzy wyremontowali starego busa i ruszyli nim przez świat nie zważając na niebezpieczeństwa jakie mogą na nich czekać. Czy jesteście gotowi razem z nimi pojechać busem przez świa... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

16.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobra historia to podstawa do tego, by napisać książkę podróżniczą. Jest to wyjście do czegoś, co może okazać się strzałem w dziesiątkę. Chłopakom ze Świdnicy się to udało! Wpadli na pomysł, który na pierwszy rzut oka wydawał się niemożliwy do realizacji, włożyli wszystkie siły w to, by marzenia się spełniły, spisali historię i wydali książkę. Z ja... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

Nasza recenzja książki "Busem przez świat"

20.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja pochodzi z naszego bloga MyBooks - Nasze recenzje Piątka studentów postanawia wyruszyć hippisowskim busem kupionym za 2000zł w podróż przez Europę. Ze Świdnicy aż na Gibraltar. Chłopaki odnawiają busa, pakują mnóstwo konserw i wyruszają busem przez świat. Wciągająca Bardzo wciągająca opowieść o przyjaźni i spełnianiu marzeń pomimo wielu ... {} Recenzja książki Busem przez świat. Wyprawa pierwsza

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl