Recenzje książki "Był sobie pies 2"

Dodaj swoją recenzję

Najlepszy przyjaciel człowieka

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kocham psy. W zasadzie to zdanie powinno wystarczyć za całą recenzję książki W. Bruce’a Camerona „Był sobie pies 2”. Pamiętam swój zachwyt i rozczulenie, czytając pierwszą część. Później trafiłam jeszcze na dwie inne książki tego autora, (oczywiście też o pieskach), aż wreszcie ruszyłam ze stosu hańby drugą część przygód psa, który kiedyś miał ... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

@canis.luna@canis.luna {}× 1

Wyciskacz łez.

3.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Morze wylanych łez, uporczywe wspominanie każdej sceny z książki, co skutkowało kolejnymi łzami. Tak u mnie wyglądała codzienność po lekturze książki „Był sobie pies 2.” Uważam, że moje serce jest bardziej otwarte na zwierzęta, niż na niektórych ludzi, dlatego tak mocno poruszyła mną książka, gdzie narratorem jest pies i to nie byle jaki pies. M... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

Był sobie pies 2 - pies o wielu imionach powraca !!!

19.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię psy, więc koło kolejnego tomu o psie. O kilku wcieleniach nie mogłam przejść obojętnie. Tym razem autor zaskoczył mnie rozwojem wydarzeń. W poprzednich tomie, książka skupiała się głównie na przedstawieniu nam różnych historii. Należących do pobocznych bohaterów, których na swojej drodze spotykał Bailey. Pies o bardzo wielu imionach i za raz... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

Bailey ma jeszcze coś do załatwienia

11.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy sięgnęłam po pierwszą powieść W. Bruce’a Camerona pt.”Był sobie pies” moim zachwytom nie było końca. Historia Bailey’a i jego następnych wcieleń zapadła mi głęboko w serce. W myśl zasady, że „WSZYSTKIE PSY IDĄ DO NIEBA… CHYBA ŻE MAJĄ NIEDOKOŃCZONE SPRAWY NA ZIEMI” z taką samą ekscytacją sięgnęłam po kolejną część psich przygód w pomerdanym ś... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

Był sobie pies 2

8.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Choć nie przeczytałam pierwszej części nie było to przeszkodą aby niejako ciąg dalszy historii był nieczytelny. Jest to niewątpliwie atut dla czytelników. W książce poznajemy Molly sympatycznego psiaka, który wspomina zmarłego właściciela . Jest to wspomnienie związane z poprzednim wcieleniem, w którym to wabi się Koleżka. Wtedy także poznał małą ... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

O wielkim psim sercu - część druga

13.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bailey, bohater książki "Był sobie pies", powraca! I ma nowe zadanie. Musi towarzyszyć CJ, dziewczynce z rodziny Ethana. Jednak będzie to jeszcze trudniejsze, bo matka CJ nienawidzi psów. Na dodatek sama Clarity często po zjedzeniu czegoś idzie do łazienki, a tam Bailey słyszy niepokojące dźwięki... Opowieść ta jest niesamowicie wzruszająca i do... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

Nowy sens życia

7.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sensem życia każdego pieska jest bycie przy swoim ukochanym właścicielu. Bailey to pies, który odradzał się kilkukrotnie i przeżywał naprawdę wiele przygód. Gdy zmarł Ethan, sądził że jego misja dobiegła końca. Jednak los miał dla niego kolejne zadanie. Teraz będzie musiał zająć się wnuczką swojego chłopca Clarity, która lubi wpadać w kłopoty. ... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

Psie szaleństwo

29.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo dobrze pamiętam czasy mojego dzieciństwa, gdy praktycznie wszystkimi książkami, jakie czytałam, były przeróżne historie o psach i kotach (choć te o tych pierwszych o wiele bardziej przypadały mi do gustu). Z biegiem lat mój czytelniczy gust ulegał zmianie, a ja po tytuły, których bohaterami były zwierzęta, przez bardzo długi czas w ogóle ni... {} Recenzja książki Był sobie pies 2

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl