Recenzje książki "Corrado"

Dodaj swoją recenzję

CIEKAWA

14.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzeci i ostatni tom serii Gangsterzy Nowego Jorku czytało mi się niezwykle przyjemnie i z ogromną fascynacją śledziłam losy bohaterów. Może nie była to lektura z tak dynamiczną i zmienną akcją jakiej nie brakuje w dwóch wcześniejszych częściach, jednak tutaj otrzymujemy ogrom emocji, które aż nas rozsadzają od środka. Corrado to potomek jednej z... {} Recenzja książki Corrado

Corrado

8.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na wstępie napiszę tak: żal, płacz i łzy, że to już koniec wspaniałej serii „Gangsterzy Nowego Jorku”. Idealny mafijny klimat. Doskonałe gorące sceny. Powieść „Corrado” przeznaczona jest wyłącznie dla czytelników pełnoletnich. Poznajemy dwóch bohaterów. Alcina Parisi – za jej głowę wyznaczono wysoką nagrodę. Jak dotąd dobrze się ukrywała. Wszystko... {} Recenzja książki Corrado

Corrado

4.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Corrado nie znał litości, był bezwzględny i niebezpieczny jak skorpion, którym go nazywali. Nie miał w planach się żenić, jednak musiał je zmienić. Jeśli chciał zająć miejsce dziadka i stanąć na czele jednej z rodzin mafijnych, musi to zrobić. Tym bardziej że nie tylko on był szkolony, aby nią się stać. Nie ma zamiaru sam szukać, dla niego to ma b... {} Recenzja książki Corrado

Corrado...

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po Lupo i Cash'u przyszedł czas na Corrado- trzeci i zarazem finałowy tom serii ,,Gangsterzy z Nowego Jorku". Corrado -Skorpion- Capitani to członek mafii, który twardo i bezwzględnie kroczy przez świat. Brutalność, niezależność oraz konsekwencja w działaniu, to jego znaki rozpoznawcze. Do momentu, gdy spogląda w oczy Alciny Parisi. Ten moment, t... {} Recenzja książki Corrado

Zemsta czy rodzina?

27.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Warto jest żyć i umrzeć za wszystko, co okupiliśmy własną krwią.” I przyszedł czas na zakończenie przygody z „Gangsterami z Nowego Yorku” i ostatnią historią o miłości w świecie mafii. Historie lubią się powtarzać, a dzieci powtarzają błędy rodziców. Tylko, że każdy jest kowalem swojego losu. Pytanie czy Corrado na czas zrozumie co może strac... {} Recenzja książki Corrado

Recenzja przedpremierowa

26.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, Dzisiaj opowiem Wam kilka słów na temat, książki, której premiera ma miejsce 27 października. Tak dobrze słyszycie, to już jutro! Mowa tutaj o najnowszej książce Belli di Corte pt. „Corrado” - ostatnia część z serii Gangsterzy z Nowego Jorku🤓 Zanim przybliżę Wam fabułę, muszę Wam powiedzieć, że w tej książce działo się i to sporo - j... {} Recenzja książki Corrado

Recenzja

19.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❤❤❤Recenzja przedpremierowa 🗡🗡🗡 Premiera 27.10.2021 "Corrado" - Bella Di Corte Ostatni tom "Gangsterzy Nowego Jorku" i to zakończony z dużym przytupem. Pełnym namiętności, niespodziewanej miłości, takiej która pali jak ogień ale daje ukojenie niczym zimne krople deszczu oraz o zemście która jest tak silna, że zasłania wszystko co jest najważnie... {} Recenzja książki Corrado

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl