Recenzje książki "Dama Paxtona"

Dodaj swoją recenzję

Niebezpieczny motocyklista i pyskata dziewczyna

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nikki Preston postanawia uciec od obłudy, która na co dzień ją otacza. W tym celu dziewczyna przyjeżdża do miasteczka Prescott, w którym przed laty spędzała wakacje. Chce zamieszkać w domu odziedziczonym po dziadkach. Jej entuzjazm szybko gaśnie, gdy dowiaduje się, że tereny otaczające posiadłość zostały wykupione i obecnie są własnością klubu mot... {} Recenzja książki Dama Paxtona

Jakby sam diabeł mnie dopadł i powiedział : Mam Cię.

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wkraczamy w świat gangu motocyklowego Sinners & Reapers. Niebezpieczni, seksowni, groźni i bezwzględni motocykliści dla których klub to świętość, tak jak rodzina którą tworzą wspólnie. Dla dobra klubu i ochrony rodziny i braci są wstanie iść na wojnę ze wszystkimi. Nikki Preston postanawia wrócić do miasteczka Prescott w którym spędzała wakacje... {} Recenzja książki Dama Paxtona

Dama Paxtona

4.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Dama Paxtona Tytuł: Dama Paxtona Autor: Agnieszka Siepielska Wydawnictwo: Niezwykłe Ocena: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5/5 Dama Paxtona to książka autorki Agnieszki Siepielskiej . Nikki Preston,przyjeżdża do miasteczka Prescott,tam w dzieciństwie spędziła bardzo dużo miłych chwil spędzając wakacje u babci. Teraz jednak wraca,poni... {} Recenzja książki Dama Paxtona

@monika032890@monika032890 {}× 2

Dama Paxtona

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Prescot jest miejscem, gdzie spędzała wakacje, z których ma wspaniałe wspomnienia, miejscem, gdzie miała przyjaciół i wrogów, miejscem, które staje się formą ucieczki po rozczarowaniach. Odziedziczony po babci domek ma być dla Nikki azylem, nowym początkiem. Niestety od początku wszystko idzie inaczej, niż miała zaplanowane. Domek miał czekać goto... {} Recenzja książki Dama Paxtona

KLUB MOTOCYKLOWY RODEM Z PIEKIEŁ

22.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość autorki poznałam dzięki jej debiutanckiej powieści, która jest początkiem świetnie zapowiadającej się serii mafijno-gangsterskiej, pod tytułem „Rhys. Synowie Zemsty”. Gdyż w tej książce pojawia sie wątek o gangu motocyklowym „Sinners&Reapers”, więc byłam strasznie ciekawa tego wątku. A wracając do powieści mafijnej, która była debiutem a... {} Recenzja książki Dama Paxtona

Recenzja książki "Dama Paxtona"

27.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I teraz otwarcie mogę powiedzieć, że ta książka bardzo mi się podobała i miała w sobie "to coś"... A czasami bywa tak, że książka ciągnie się niemiłosiernie, brak fabuły, bohaterowie nijacy, a tu naprawdę, ta książka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie... Mowa tutaj o "Damie Paxtona" od @asiepielska ... motocykle, miłość, nienawiść, mafia, pewno... {} Recenzja książki Dama Paxtona

@syl_wia_88@syl_wia_88 {}× 2

Sexowna Dama przystojnego Paxtona

27.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

@Link TYTUŁ : Dama Paxtona AUTOR : Agnieszka Siepielska WYDAWNICTWO : Wydawnictwo Niezwykłe OCENA : 8 / 10 😈😈😈😈 "Na pierwszy rzut oka nie pasuje do reszty grupy i jest w nim coś, co mnie cholernie przyciąga, jakby wołało mnie z jego wnętrza. Coś w mojej głowie jednak krzyczy, żebym natychmiast wstała i wyszła stąd, nie oglądając się za siebie" 🏍🏍️... {} Recenzja książki Dama Paxtona

Akcja goni akcję

11.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Podeszłam do niej z rezerwą ponieważ ideałem autorki dla mnie jest Rhys i myślałam, że to po prostu kolejna książka napisana na siłę i bez polotu. Jednak już po pierwszych stronach byłam tak zafascynowana, że nie mogłam się oderwać. Czytałam kilka godzin co jest plusem ponieważ książka napisana jest prostym językiem i nie ma zbędnych opisów , ale ... {} Recenzja książki Dama Paxtona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl