Recenzje książki "Diabelna prawda"

Dodaj swoją recenzję

Miłość to nie pluszowy miś

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Diabelski układ pierwsza książka P.K. Farion bardzo mi się spodobała. Gangsterski klimat przypadł mi do gustu. Z pewnością była to zasługa postaci. Niestety nie wszystkich. Nie byłabym sobą, gdybym się nie wyłamała. I tak jak wszyscy kibicowali Błażejowi, tak ja byłam przeciwko niemu. Do Diabelnej prawy podeszłam nieco ostrożniej z uwagi na ponown... {} Recenzja książki Diabelna prawda

@Iwona_Nocon@Iwona_Nocon {}× 2

Cała prawda wychodzi na jaw

20.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Diabelna prawda" to drugi tom z serii "Diabelski układ". Błażej nie może sobie poradzić po straci miłości swojego życia, Sary. Wraca do Polski i jest zdeterminowany naprawić swoje błędy. Jest gotów zrobić wszystko, żeby chociaż raz zobaczyć się z ukochana. Może jednak uda mu się wszystko wyjaśnić i może jest jeszcze jakiś cień szansy dla tych dwo... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Diabelna prawda

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„[…] Każdy jej dotyk był dla mnie jak łyk powietrza niezbędnego do istnienia. Każda chwila spędzona z nią jak paliwo potrzebne człowiekowi, by żyć. Ludzie zastanawiają się , co to znaczy koniec świata. Kiedy on nastąpi? Jak się objawi? Dla mnie świat skończył się wraz z jej odejściem. Bez niej nie potrafię żyć tak, jak żyłem(...)[...]” Pełna ład... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Diabelna Prawda

12.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W pierwszych słowach chcę podziękować za możliwość recenzji. Z twórczością P.K Farion spotkałam się na Wattpad, ale jak na razie nie miałam okazji zapoznać się z nią bliżej z powodu braku czasu. Jestem chyba jedyną osobą, która nie czytała pierwszej części i dlatego było to sporym wezwaniem, by wgłębić się w losy Błażeja i Sary. Przez pierws... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Kontynuacja trylogii

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Błażej, targany wyrzutami sumienia, wraca do Polski, by odkupić swoje winy. Stawia na prawdę i wierzy, że ta go wyzwoli. Zbiera kawałki swojego serca, które rozrzucone są gdzieś po świecie. Czy uda mu się zdobyć to, co sobie założył? Czy jego miłość wystarczy, by uzyskać wybaczenie kobiety, którą tak bardzo skrzywdził? . Za egzemplarz dziękuję @Li... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Recenzja

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, PRZYJACIÓŁ TRZYMAJ BLISKO, WROGÓW JESZCZE BLIŻEJ" Błażej nie potrafi pogodzić się ze stratą Sary. Wraz z jego szefem uznali, że musi wrócić do Polski i raz na zawsze pogodzić się z jej stratą lub spróbować ją odzyskać. On oczywiście nie zamierza ustąpić i próbuje ze wszystkich swoich sił, które posiada naprawić wyrządzone błędy. Gdy po powroci... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Wciąga

30.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam zaczytywać się romansami mafijnymi, przeżywać ten dreszczyk niebezpiecznych akcji, zagrożenia i intrygi. Autorka w drugim tomie przedstawiła dalsze losy bohaterów, którzy przeżyli piekło i ponieśli ciężkie obrażenia psychiczne. Początkowo Błażej topił smutki w alkoholu, wyłączył się z życia. Marzył by zakończyć swoją egzystencję na ziemi... {} Recenzja książki Diabelna prawda

Recenzja

26.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka po zakończeniu „Diabelskiego układu” pozostawiła czytelnika w prawdziwym zawieszeniu. Dlatego też nie mogłam już dłużej zwlekać i dzisiaj zostawiam Wam recenzję „Diabelskiej prawdy”. Mam nadzieję, że uda mi się Was, choć trochę zainteresować. Po dramatycznych wydarzeniach w domu Alonza Mendozy Błażej z każdym dniem stacza się coraz bard... {} Recenzja książki Diabelna prawda

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl