Recenzje książki "Do ostatniej kropli krwi"

Dodaj swoją recenzję

Do ostatniej kropli krwi

13.04.2021

Zastanawiam się co czytać. Patrzę na jeden ze stosów książek, przeglądam tytuły i okładki. Zatrzymuję się. To połączenie kolorów na okładce, z wyróżniającą się żywą czerwienią pośród czerni, bieli i szarości, zawsze przyciąga mój wzrok! Patrzę. Patrzę na tego mężczyznę, jego dłonie i już wiem. Sport. Sztuki walki. Właśnie tego teraz potrzebuję. Za... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

@Angel@Angel × 1

Do ostatniej łzy

6.04.2021

Nie chciałabym opowiadać tutaj historii głównych bohaterów, dlatego tylko w maleńkim kawałku wspomnę o zetknięciu się dwóch różnych światów - On chłopak wywodzący się z biedy i patologii, Ona - dziewczyna z dobrego domu pełnego miłości i rodzinnego ciepła. Spotykają się przypadkiem - jak to zresztą zawsze bywa. I tyle z mojego streszczenia. Powie... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

@Ewelina229@Ewelina229 × 15

,,Do ostatniej kropli krwi" Monika Cieluch recenzja

1.04.2021

❗ RECENZJA ❗ Tytuł: Do ostatniej kropli krwi Autor: Monika Cieluch Wydawnictwo Amare Nasturcja Wrońska to ambitna pani fotograf z Grudziądza. Kobieta wie czego chce od życia. Pragnie być niezależna finansowo od nikogo. Pragnie sama osiągać sukcesy za pomocą własnej ciężkiej pracy, przy okazji rozwijając swoją pasję, jaką jest fotografia. ... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Erotiko, romantiko i nie tylko

21.03.2021

Nie znałam do tej pory twórczości pani Moniki Cieluch. Nie przepadam za książkami erotycznymi, ani typowymi romansami. Nie wiem, dlaczego zdecydowałam się na przeczytanie książki "Do ostatniej kropli krwi". Ale wiem jedno, nie żałuję tego. Zacznijmy od początku. Cała historia rozgrywa się w Grudziądzu. I tu pierwsze pozytywne zaskoczenie. Nie była... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Coś innego niż mafia, tutaj rządzą walki

18.03.2021

On – wychowany w patologicznej rodzinie zdobywa świat pięściami. Ona – wrażliwa i zdolna fotografka, poszukuje modela do swojego projektu artystycznego. Kiedy drogi Leo i Nasturcji się przetną, cały świat stanie w ogniu. Coraz silniejsze pożądanie, seks tak zmysłowy, że niemal nierealny i pragnienie, by wciąż sięgać po więcej… Ale przeszłość w koń... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

"Do ostatniej kropli krwi"

15.03.2021

„Bo w miłości nie chodzi o to, żeby być idealnym, lecz by kochać drugą osobę mimo jej wad”. Poznajemy Leo, dwudziestosześciolatka, który właśnie opuszcza mury więzienne, daje sobie słowo, że nigdy więcej tu nie wróci. Leo pochodzi z patologicznej rodziny, ma młodszego brata, matka nie żyje, a ojciec odsiaduje wyrok dożywocia. Jego rodzina zosta... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Jest taka walka, której nie możesz przegrać!

9.03.2021

„W miłości nie chodzi o to, żeby być idealnym, lecz by kochać drugą osobę mimo jej wad”. Leo wychodzi warunkowo z więzienia po osiemnastu miesiącach odsiadki za rozbój. Postanawia zacząć wszystko od nowa, zmienić swoje życie,bo ma dla kogo. Chce przejąć opiekę nad młodszym bratem Michałem, który teraz przebywa w rodzinie zastępczej. W poszukiw... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Do ostatniej kropli krwi.

8.03.2021

„(..)zrozumiał, że stając na ringu, będzie musiał walczyć już nie tylko dla siebie, ale przede wszystkim dla niej. Dla kobiety, która uwierzyła, że żyjąc u jego boku, może być szczęśliwa”. „W miłości nie chodzi o to, żeby być idealnym, lecz b y kochać drugą osobę mimo jej wad”. Monika Cieluch to autorka doskonale mi znana z dwóch tomów serii „Ni... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl