Recenzje książki "Do ostatniej kropli krwi"

Dodaj swoją recenzję

Do ostatniej kropli krwi

8.03.2021

On i Ona. Dwa różne światy. Dwie różne osobowości. Skrajne zainteresowania, style życia. Kobieta równie wyjątkowa jak jej imię. Jej wygląd przeczy charakterowi, ponieważ kruchość i delikatność zewnętrznej powłoki zaprzecza silnemu charakterowi, samozaparciu i uporowi. Leo i Nasturcja spotykają się w dość niecodziennych i krępujących dla mężczyzny... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Walka o życie

1.03.2021

Przypadek może nasze życie odmienić, czasem tylko na chwilę, a bywa, że i na całe życie, wszystko zależy jakiej jest natury. Pytanie stanowi, czy zawsze nam to wychodzi na dobre? Odpowiedź jest tylko jedna, przeważnie zależy to od tego, jak takie zdarzenie sami odbieramy i czy poddamy się biegowi wydarzeń, a może wręcz przeciwnie będziemy z tym wa... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Walka o miłość.

28.02.2021

Na początku swojej recenzji muszę zaznaczyć, że bardzo rzadko sięgam po książki o tematyce erotycznej. Ostatnio było to "365 dni" Blanki Lipińskiej, także możecie się domyśleć że nie mogę tego "czytelniczego spotkania" zaliczyć do udanych. Myślę, że czytanie "erotyków" wiąże się z wieloma opisami scen seksualnych, które najczęściej przyprawiają o ... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Do ostatniej kropli krwi

24.02.2021

🔥Recenzja premierowa🔥 „A jeszcze niedawno zapewniali się o swojej miłości, splatali ciała w uścisku pożądania, planowali wspólną przyszłość, po której dziś pozostało już tylko zwęglone przez ból serce.” Niestety nie zawsze to co sobie zaplanujemy ma szanse się spełnić. Niekiedy bywa tak, że mimo dobrych chęci i planu nic nie idzie po naszej ... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Do ostatniej kropli krwi

23.02.2021

Leo wychodzi z więzienia, szuka pracy i lokum, w którym mógłby się zatrzymać. Kiedy widzi ogłoszenie Nasturcji o poszukiwaniu modela i decyduje się, aby tam iść, jeszcze nie wie, jak to zmieni jego życie. Pierwsze spotkanie wcale nie należało do udanych, jednak kobieta widzi w nim coś więcej, niż zwykłego zbira, nawet jak przychodzi pobity. Chce p... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

"Do ostatniej kropli krwi"

23.02.2021

Jak tylko przeczytałam informację, o zbliżającej się premierze kolejnej książki Moniki Cieluch to wiedziałam, że koniecznie muszę ją przeczytać. To nie było moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki, bo czytałam już dwie jej poprzednie książki i przyznam, że jestem nimi zachwycona. Jak było tym razem? „Do ostatniej kropli krwi” to książka, ... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Kolejna genialna pozycja autorki!

22.02.2021

„Do ostatniej kropli krwi” to jedna z tych książek, które wywołują całą masę emocji i pozostają w pamięci na baaardzo długo. To już moje trzecie spotkanie z twórczością Moniki Cieluch i z każdą kolejną książką, autorka coraz bardziej zagnieżdża się w moim sercu. Seria Niepokornych – „Mężczyzna z tuszem na dłoni” i „Mężczyzna z ogniem w sercu” – kt... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

@justus228@justus228 × 1

Czy wrażliwa kobieta może zmiękczyć serce gangstera? Mhhmm...

21.02.2021

Dwoje ludzi z różnych światów. On – z patologicznej rodziny, uwielbiający walki bokserskie, gangster, sprawy załatwiający siłowo. Ona – ambitna fotograf szukająca modela do pracy na konkurs fotograficzny. I przypadkiem ich drogi się spotkają. Leo, po wyjściu z więzienia szuka pracy i odpowiada na ogłoszenie Nasturcji. Ich pierwsze spotkanie wydaje... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl