Recenzje książki "Do ostatniej kropli krwi"

Dodaj swoją recenzję

Do ostatniej kropli krwi

2.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Leo wychodzi z więzienia, gdzie odsiadywał wyrok za rozbój. Chce stanąć na nogi, odnowić relacje z młodszym bratem, który obecnie wychowywany jest przez rodzinę zastępczą. Pochodzą z patologicznej rodziny. Leo chce jak najlepiej dla Michała i stara się ze wszystkich sił zdobyć pieniądze, by za trzy lata, gdy brat będzie miał już osiemnaście lat, w... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 2

Miłość jest jak ring, na którym nie zawsze jesteśmy w stanie wygrać

11.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"ON wychowany w patologicznej rodzinie zdobywa świat pięściami." "ONA wrażliwa i zdolna fotografka, poszukuje modela do swojego projektu artystycznego." Główna postać męska odbiega od porządnego człowieka. Skrzywdzony przez los, krzywdzi równie mocno. Bycie pięściarzem, nielegalne walki i działanie w grupie przestępczej doprowadzają go do pobytu... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Walka o wszystko albo nic

24.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Powiadają, że jeśli miłość jest prawdziwa, to przetrwa wszystko. Pokona każdą przeszkodę, wytrzyma każde cierpienie, stłamsi w sobie żal i tęsknotę, ale nigdy nie zgaśnie”. Nasturcja jest z zawodu fotografem i ma swój salon. Swoim talentem chce pokazać ojcu i bratu, że sama na siebie potrafi zarobić i utrzymać się bez ich pomocy. Nastka zn... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Do ostatniej kropki krwi

15.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ktoś kiedyś przyznał, że z miłości można zabić. A co ze zdradą? Jeśli jest ona w imię miłości, to czy zasługuje na wybaczenie? Mówią też, że najgorsza prawda jest lepsza niż kłamstwo. Ale co jeśli wyjawienie pewnych sekretów może doprowadzić do tragedii? Czy ochrona poprzez tajemnice może zostać usprawiedliwiona? "Powiadają, że jeśli miłość jest ... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Wzruszająca!

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🌸ℜ𝔢𝔠𝔢𝔫𝔷𝔧𝔞🌸 „Do ostatniej kropli krwi” to książka o tym, że nawet jeśli całe życie masz pod górkę, nawet jeśli nie możesz wybrnąć z bagna, w którym utknąłeś, to nie możesz tracić nadziei! 🙃 Leo właśnie wyszedł z więzienia. Nie ma grosza przy duszy, wynajmuje obskurny kawałek podłogi, upomina się o niego mafia, a w dodatku zawiódł najbliższych. Je... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

🥊🥊🥊Recenzja🥊🥊🥊

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Do ostatniej kropli krwi" - Monika Cieluch Książka przepełniona ogromną miłością, przeszłością, która nie daje o sobie zapomnieć, teraźniejszością która jest na prawdę trudna ale i piękna, oraz o marzeniach wspólnej przyszłości. Nasturcja, kobieta bardzo wrażliwa, delikatna, troskliwa ale niewyobrażalnie silna i waleczna. O kogoś, kogo bardzo k... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Nie wolno się poddać!

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię wracać do Autorów, którzy nie boją się pisać. Lubię, gdy nie poddają się i z każdą kolejną powieścią i każdą kolejną książką rozbudowują swój warsztat pisarski. Jedną z takich osób jest właśnie Monika Cieluch. Miałam przyjemność czytać inną powieść spod jej pióra i już wtedy wiedziałam, że będę do niej wracać. Myślę, że dołączyła ona do gron... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

Do ostatniej kropli krwi

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawiam się co czytać. Patrzę na jeden ze stosów książek, przeglądam tytuły i okładki. Zatrzymuję się. To połączenie kolorów na okładce, z wyróżniającą się żywą czerwienią pośród czerni, bieli i szarości, zawsze przyciąga mój wzrok! Patrzę. Patrzę na tego mężczyznę, jego dłonie i już wiem. Sport. Sztuki walki. Właśnie tego teraz potrzebuję. Za... {} Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

@Angel@Angel {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl