Recenzje książki "Dublerka"

Dodaj swoją recenzję

A więc przedstawienie czas zacząć...

28.08.2020

Zawsze, gdy na scenę wchodzą bestsellerowe i wysławione marketingowo tytuły wprowadzają wokół siebie mnóstwo dyskusji oraz zazwyczaj dzielą grono czytelników. Zazwyczaj do takich powieści podchodzę z dużym dystansem i ostrożnością, a w przypadku, gdy głosów będących "przeciw" było zdecydowanie więcej postanowiłam na własnej skórze sprawdzić na czy... Recenzja książki Dublerka

@ilona_m2@ilona_m2 × 1

Troje to już tłum...

24.08.2020

Co może wyniknąć z literackiego mariażu czterech poczytnych autorek thrillerów psychologicznych? Po czterokroć dobry thriller czy "co za dużo to niezdrowo"? Cztery najlepsze przyjaciółki stają się konkurentami w walce o główną rolę w szkolnym przedstawieniu. Ma ona niebagatelne znaczenie, bowiem może otworzyć drzwi do ogromnego sukcesu i karier... Recenzja książki Dublerka

Thriller bez napięcia?

21.08.2020

Cztery zaprzyjaźnione córki, które uczą się w Akademii Sztuk Scenicznych… Cztery matki, które muszą dowiedzieć się, co grozi dziewczynom, nim będzie za późno… W szkole pojawia się nowa, “ta piąta”, która od samego początku nie wzbudza zaufania. Matki wezmą sprawy w swoje ręce. Żadna z nich nie spodziewa się, że przy tej okazji światło dzienne ujrz... Recenzja książki Dublerka

Gdzie kucharek sześć...czyli więcej to wcale nie lepiej.

13.08.2020

Od pierwszej zapowiedzi z niecierpliwością czekałam na premierę tej książki. Jako fanka twórczości B.A. Paris czekałam na kolejny tytuł, którego jest współautorką. Niestety z przykrością przyznam, że sama powieść, mimo że zapowiadała się bardzo dobrze, mnie osobiście zawiodła. 🎭 Fabuła oparta jest na wzajemnej relacji czterech nastolatek, uczennic... Recenzja książki Dublerka

„Dublerka” B.A. Paris, Clare Mackintosh, Sophie Hannah, Holly Brown

11.08.2020

Gabinet dyrektora w akademii Orli Flynn w jednej chwili bardzo się zapełnił. Siedziały w nim cztery matki i ich córki, które z pewnymi minami spoglądały jedna na drugą. Zebrały się na życzenie dyrektora, gdyż do szafki Jess ktoś włożył pozytywkę przedstawiającą okaleczoną baletnicę. Czy to groźba ze strony którejś z pozostałych dziewczynek? Ruby,... Recenzja książki Dublerka

@ReniBook@ReniBook × 1

Wszyscy jesteśmy aktorami

10.08.2020

FABUŁA: W tej książce przenosimy się do świata czterech nastolatek i ich matek, których życie toczy się wokół występów dziewczyn w prestiżowej akademii sztuk scenicznych w Londynie. Do tej pory i starsze i młodsze pokolenie tworzyło swoją bandę czterech, ale historię poznajemy w momencie, gdy między matkami dochodzi do rozłamu. Zdrowa rywalizac... Recenzja książki Dublerka

Im więcej, tym lepiej?

8.08.2020

Nastolatki uczące się w prestiżowej akademii sztuk scenicznych w Londynie starają się o główną rolę w przedstawieniu, przez co rywalizacja stawia na szali ich lata przyjaźni. Matki dziewczyn nie pozostają w tyle i również konkurują ze sobą na każdym kroku. Presja bycia lepszą bierze górę nad rozsądkiem i każda kobieta spogląda na drugą, widząc w n... Recenzja książki Dublerka

@Bookmaania@Bookmaania × 10

Dublerka - ogromny zawód

6.08.2020

" Jedna powieść, cztery bestsellerowe autorki " taki napis istnieje na okładce książki. Pani. B. A. Paris jest mi dobrze znaną pisarką, a jej książki bardzo lubię. Pozostałe trzy pisarki są mniej znane na rynku polskim. Zacznijmy od krótkiego opisu: Córki Carolyn, Bronnie, Elise i Kendall przyjaźnią się i uczą w Akademii Sztuk Performatywnych ... Recenzja książki Dublerka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl