Recenzje książki "Dublerka"

Dodaj swoją recenzję

Dublerka

31.10.2020

Cztery bestsellerowe pisarki postanowiły stworzyć wspólne dzieło – czy udało im się osiągnąć zamierzony cel? Przekonajcie się, czytając moją opinię, zapraszam! Bell, Ruby, Sadie oraz Jess to uczennice prestiżowej Akedemii Orli Flynn, przyszłe aktorki. Dziewczęta do niedawna tworzyły zgraną paczkę. Było tak, dopóki Ruby nie zaczęła prześladować Je... Recenzja książki Dublerka

@blog@blog × 1

„Przez chwilę widzisz samo piękno. Jest tak dlatego, że oko wędruje, dokąd chce, ku temu, co ...

3.10.2020

Po raz pierwszy czytałam książkę, która miałaby aż czterech autorów. Dublerka to dzieło brytyjskich i amerykańskich pisarek – B. A. Paris, Clare Mackintosh, Sophie Hannah oraz Holly Brown. Byłam bardzo ciekawa, jaki wyszedł efekt ich współpracy. Jak daleko się posuniesz, by chronić swoją córkę? Cztery matki muszą ustalić, co naprawdę zagraża ich... Recenzja książki Dublerka

Dublerka

17.09.2020

 Historia czterech córek opowiedziana przed cztery matki. 🍃 Jess w szafce znajduje udekorowaną czerwoną farbą pozytywkę baletnicy z oderwaną ręką. Groźba jest doskonale widoczna, a winę za nią matka dziewczyny — Carolyn; od razu obarcza przyjaciółkę córki — Ruby. W zeszłym roku przez zazdrość ta już zna Ęcała się nad przyjaciółką, więc wszyst... Recenzja książki Dublerka

@mewaczyta@mewaczyta × 1

Co zrobisz, żeby uratować swoje dziecko?

13.09.2020

Witajcie Kochani 💚 Dzisiaj przychodzę do was z recenzją książki #Dublerka . Tym razem mamy aż cztery bestsellerowe autorki #BAParis Clare Mackintosh Sophie Hannah #HollyBrown . 🥰 Za egzemplarz ślicznie dziękuję Wydawnictwo Albatros ❤😘🥰🌹. Lubicie seriale: "Wielkie kłamstewka" oraz "Gotowe na wszystko"? Jeżeli tak to polubicie "Dublerkę". Mamy tutaj... Recenzja książki Dublerka

Rola godna Oscara? A może Złotej Maliny?

13.09.2020

Już przy pierwszym rozdziale poczułam swego rodzaju blokadę. Choć intrygowała mnie historia, gdzie podskórnie czułam, że, skoro mam do czynienia z dziełem AŻ czterech autorek równocześnie, niejednokrotnie zrobi mi się zimno lub poczuje zdezorientowanie, to i tak nie umiałam się wgryźć w fabułę. Dobrnęłam do trzeciego rozdziału i – z głośnym westch... Recenzja książki Dublerka

Dublerka na cztery ręce

9.09.2020

Cztery autorki, cztery główne bohaterki, cztery perspektywy narracji. Czy to może się udać? W teorii raczej marne szanse. Każdy autor ma swój niepowtarzalny styl i połączenie czterech niezależnych spojrzeń może okazać się samobójstwem. W tym przypadku nawet zbiorowym. Jednak byłam mile zaskoczona. Czytając tę historię miałam wrażenie jakbym ukł... Recenzja książki Dublerka

Dublerka

2.09.2020

Witam Was w świecie tajemnic. Witam w świecie najbardziej prestiżowej akademii sztuk scenicznych w Londynie. Co jesteś w stanie zrobić, aby ratować swoje dziecko? Co jesteś w stanie zrobić, aby zapewnić dziecku bezpieczeństwo i przyszłość. Cztery dziewczyny: Ruby, Jess, Sadie i Bel różnią się znacząco między sobą, jednak trzymają się razem. Wybac... Recenzja książki Dublerka

Dublerka

31.08.2020

Akademia teatralna Orli Flynn, to szkoła prestiżowa i ciesząca się doskonałą opinią. Dostać się tutaj jest marzeniem wielu młodych dziewcząt, śniących o sławie w showbiznesie. Nie inaczej jest w przypadku czterech nastoletnich bohaterek: Ruby, Jess, Sadie i Bel. Każda z nich ma zdolności, ambicję i motywację, a przynajmniej dwie z nich bezkompro... Recenzja książki Dublerka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl