Recenzje książki "Dziewczyna, która patrzyła w słońce"

Dodaj swoją recenzję

Kolejna pozycja, która daje do myślenia

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy dwoje bestsellerowych pisarzy zdecyduje się na to, aby zacząć zupełnie nowy rozdział w swoim życiu? Michał Tarkowski – pisarz, autor popularnych horrorów – przeprowadza się do nowo zakupionego mieszkania w toruńskiej kamienicy. Przed nim niewielki, ale konieczny remont i bliski termin oddania kolejnej książki. Gdy z pomocą kreatorki przestrzen... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

Dziewczyna, która...

31.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"-Dziewczyna, która patrzy prosto w słońce...-wymamrotał pod nosem Michał" "Pamiętaj, że patrzenie w stronę światła może oznaczać wybór jaśniejszy strony życia i nieskupianie się na tym, co złe, ale przecież nieuchronne. To drugie nie musi determinować naszej obecności na tym świecie". Macie czasami tak, że okładka książki kusi Was, aby ją przec... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

JA
@ja.czytam
{}× 1

"Dziewczyna, która patrzyła w słońce"

27.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kluczem do szczęścia jest otaczanie się odpowiednimi ludźmi, których towarzystwo dodawało skrzydeł”. Michał Tarkowski to autor poczytnych horrorów. Właśnie kupił nowe mieszkanie, do którego z dużą radością zamierza się przeprowadzić. Wynajmuje panią od projektowania wnętrz i już wkrótce jego nowe lokum zmienia się. Staje się dokładnie takie jak ... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

Książka, która przenosi do krainy łagodności.

16.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już jakiś czas temu odkryłam, że są książki, które działają na mnie kojąco. Sprawiają, że staję się łagodniejsza, że się uśmiecham, że z przyjemnością zatapiam się w lekturze. Po prostu otulają mnie optymizm i sprawiają, że odnajduję wewnętrzną równowagę. Lubicie takie książki? Takie ciepłe i pozytywne historie tworzy @anna_szczesna_autorka Pan... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

Słoneczna historia na deszczowe dni.

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💭"Czekolada nie ma pretensji, nie wymaga, nie kłamie, jest na wyciągnięcie ręki, cierpliwa, wyrozumiała, nadająca życiu słodkiej lekkości."💭 Na początku mam do Was pytanie, czy jeszcze przed pandemią, uczestniczyliście w targach książki? Pytam też dlatego, bo ciekawi mnie pewna rzecz, czy to prawda, że na takich targach ludzie przyjeżdżają z w... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

Spodziewałam się czegoś lekkiego i wiosennego. Czy tak było?

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Michał Tarkowski – autor popularnych horrorów – przeprowadza się do nowo zakupionego mieszkania. Pewnego dnia w jego ręce trafia źle zaadresowana paczka z książkami, którą miała otrzymać autorka bestsellerów. Poirytowany, nie ma innego wyjścia i musi oddać przesyłkę właścicielce. Zaczęłam czytać tę książkę z neutralnym podejściem. Wiecie, taka ... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

Dziewczyna, która patrzyła w słońce

13.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dziewczyna, która patrzyła w słońce" jest pierwszym tomem seriiMiędzy stronamiżycia. Patrząc na okładkę i tytuł książki, spodziewałam się raczej słodkiej historii. Jednak zostałam pozytywnie zaskoczona, gdyż za tą optymistyczną otoczką kryło się coś znacznie więcej. To ważne tematy i problemy, jak chociażby trudne relacje rodzinne czy samotność w... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

@iza.81@iza.81 {}× 3

Dziewczyna, która patrzyła w słońce

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ręka do góry, kto lubi lekkie i przyjemnie książki? Na pewno znajdzie się wielu. Więc jak tylko lubicie tego typu książka, to na pewno spodoba Wam się również nowa książka Anny Szczęsnej. „Dziewczyna, która patrzyła w słońce” to historia młodej, ale za to już bardzo popularnej pisarki Justyny, autorki licznych romansów oraz Michała, pisarza pow... {} Recenzja książki Dziewczyna, która patrzyła w słońce

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe