Recenzje książki "Dziewczynka z Widow Hills"

Dodaj swoją recenzję

NAWET TWÓJ SEN NIE JEST DLA CIEBIE BEZPIECZNY

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Megan Miranda jako absolwentka Massachusetts Institute od Technology urodziła się. Napisała takie książki jak „Pamiętaj o mnie” czy „Co o mnie wiesz?”. Jej nowa powieść „Dziewczynka z Widow Hills” pokazuję jak styl autorki przeszedł na wyższy level. Niespokojna noc w małym miasteczku. Podczas szalejącej burzy, sześcioletnia Arden Maynor podczas l... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@eliwerka@eliwerka {}× 2

Echa przeszłości

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziękuję Chilli Books za przekazanie mi egzemplarza do recenzji. Przyznam, że ani o Megan Mirandzie ani o „Dziewczynce z Widow Hills” wcześniej nie słyszałam. Opis fabuły zaintrygował mnie jednak wystarczająco. Główna bohaterka, Arden zmienia nazwisko po tym jak ciągnie się za nią historia z dzieciństwa. Pewnej burzowej nocy lunatykowała,... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@canis.luna@canis.luna {}× 1

Uwaga, niebezpiecznie drażni zmysły!!

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wydarzenia z przeszłości powracają ze zdwojoną mocą i mają ogromny wpływ na obecną sytuację bohaterki. Nie spodziewała się, że po dwudziestu latach powrócą tamte traumatyczne chwile i pojawią się w jej życiu ponownie ludzie, o których starała się zapomnieć … Sześcioletnia bohaterka w czasie nocnej burzy nagle zniknęła. Wart uwagi jest fakt, że dz... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@malgosialegn@malgosialegn {}× 2

Dziewczynka, która przeżyła

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Każdy chciał ratować swój tyłek i przedstawić się w jak najlepszym świetle. Koniec końców wszyscy jesteśmy produktami przeznaczonymi w ten czy inny sposób do konsumpcji”. „Dziewczynka z Widow Hills” to thriller psychologiczny o dziewczynie, której historia stała się sensacją, gdy zaginęła, jako dziecko, a potem w cudowny sposób się odnalazła... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@gala26@gala26 {}× 25

Dziewczynka z pierwszych stron gazet

15.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś kobieta, która pragnie jedynie spokoju, stabilizacji i bezpieczeństwa. Niegdyś dziecko, o które modliły się setki ludzi. Każdy zna szczegóły tego wydarzenia - poszukiwania dziewczynki, która lunatykowała i zaginęła w czasie burzy. Tylko ona nic z tego nie pamięta i nawet nie chce, z tym wiąże się za duża trauma. Niestety przeszłość do niej wr... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@mysilicielka@mysilicielka {}× 2

Czy można uwolnić się od przeszłości?

11.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Megan Miranda to autorka bestsellerowych thrillerów, które znalazły wielu fanów na całym świecie. "Dziewczynka z Widow Hills" to jej najnowsze dzieło. Sześcioletnia Arden Maynor lunatykuje. Pewnej nocy we śnie podczas szalejącej burzy w Widow Hills wychodzi z domu i znika bez śladu. Akcja poszukiwawcza przybiera ogromne rozmiary, a poczynania rato... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

IS
@iszmolda
{}× 3

Najlepszy thriller Megan Mirandy?

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

​Tytułową dziewczynkę z Widow Hills poznajemy, gdy jest już młodą kobietą, która próbuje odciąć się od dawnego życia oraz traumatycznych przeżyć z dzieciństwa. Jako dziecko Arden Maynor podczas nocnego lunatykowania została porwana przez nurt wody, który powstał na skutek panującej nad miasteczkiem burzy. Po trzech dniach intensywnych poszukiwań, ... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

Kiedy dopada cię przeszłość

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Za każdym razem, kiedy przychodziło do rozmów o przeszłości, reagowałam emocjonalnie. Już dawno przestałam się starać, by nad tym zapanować. Najpierw zaczynały mi drżeć palce u rąk, a potem drgawki ogarniały całe ciało, choć najwyraźniej nikt poza mną tego nie dostrzegał. To było preludium do ataku paniki, która wkrótce opanowywała moje ciało i u... {} Recenzja książki Dziewczynka z Widow Hills

@Nina@Nina {}× 23
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl