Recenzje książki "Ekscentryczka"

Dodaj swoją recenzję

Ekscentryczka

27.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Melisy Bel miałam możliwość poznać przy książce ,,Bezczelna” w booktourze organizowanym przez Agnieszkę ( swoją drogą recenzja ,,Bezczelnej” również pojawi się u mnie na profilu ). Kiedy zobaczyłam, że pojawił się nabór recenzencki na drugą część, nie wahałam się ani chwili. Ogromnie chciałam poznać dalsze losy bohaterów, ale tego, co na... {} Recenzja książki Ekscentryczka

Ekscentryczka

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Słowa potrafią dotykać. Wybrzmiewają w nas na długo po tym, jak zostaną wypowiedziane. Dotykają nie ciała, ale wnętrza człowieka, jego najintymniejszej, a zarazem najbardziej nieuchwytnej części natury". Jakiś czas temu miałam przyjemność zapoznać się z piórem autorki, czytając książkę "Bezczelna". Już wtedy byłam pod wielkim wrażeniem dojrzałoś... {} Recenzja książki Ekscentryczka

Ekscentryczka

1.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak może wiecie, z erotykami i romansami jest mi trochę nie po drodze. Słysząc o nowej książce Melisy Bel, byłam bardzo zaintrygowana. Jej "Bezczelna" jest książką, z którą bardzo łatwo jest mi się identyfikować. Autorka ma świetny styl, potrafi zrozumieć i opisać to, co zżera człowieka wewnętrznie. Nic dziwnego, że byłam tak ciekawa "Ekscentryczk... {} Recenzja książki Ekscentryczka

Ekscentryczka

29.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„𝓔𝓴𝓼𝓬𝓮𝓷𝓽𝓻𝔂𝓬𝔃𝓴𝓪” Kinga wychowywała się w tradycjonalistycznej rodzinie. Zawsze musiała ubierać się i zachowywać tak by ludzie „nie gadali”. Wszelkie nieposłuszeństwo karane było fizycznie. Kinga ma teraz dwadzieścia osiem lat i mimo że wyprowadziła się z rodzinnego domu to zasady wpajane od dziecka mocno zakorzeniły się w jej głowie. Dziewczyna na... {} Recenzja książki Ekscentryczka

@Za_czy_ta_na@Za_czy_ta_na {}× 1

"Ekscentryczka"

15.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I jak moje misie kolorowe gotowi na weekend? Jakieś szczególne plany macie? Dzisiaj wieczór mam zarezerwowany dla Rocky 4😍 Kolejna odsłona losów Kingi, tym razem wracamy do niej po 10 latach. Dziewczyna która stała się kobietą, stara się na nowo ułożyć sobie życie, po odseparowaniu się od toksycznej matki. Całą przeszłość zostawia za sobą, nie mo... {} Recenzja książki Ekscentryczka

Nowa szansa

5.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rozczarowanie, jakie niosą za sobą nieudane związki jest najczęstszym przykładem tego, co czujemy po zakończeniu danej relacji. Niestety często temu towarzyszy poczucie winny, iż to z nami jest coś nie tak – nie zawsze uzasadnione. Człowiek pogrążony w smutku z tego powodu powinien się opamiętać albo posłuchać rad bliskich przyjaciół, którzy znają... {} Recenzja książki Ekscentryczka

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 11

Wreszcie romans z klasą

31.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z wielkim oporem sięgam po książki z gatunku romans, erotyk, ponieważ nie jest to zdecydowanie moja bajka jeśli chodzi o preferencje czytelnicze. "Ekscentryczce" dałam szansę, ponieważ czytałam już "Bezczelną", która również wyszła spod pióra Melisy Bel i zdecydowanie byłam ją zachwycona. Jak tym razem wypadła nowa książka autorki w mojej opinii? ... {} Recenzja książki Ekscentryczka

@werka751@werka751 {}× 3

Ekscentryczka

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli podobnie jak ja macie za sobą już sporo erotyków, oczekujecie czegoś innego, świeżego, to lektura "Ekscentryczki" będzie strzałem w dziesiątkę. Seks, przyjemność zwykle kojarzą się nam z cielesnością. A przecież prawdziwa rozkosz zaczyna się w głowie - prawda? Melisa Bel Wam to udowodni. Mało tego, pokaże jak stworzyć sceny intymności, by cz... {} Recenzja książki Ekscentryczka

@iza.81@iza.81 {}× 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl