Recenzje książki "Finale"

Dodaj swoją recenzję

Na reszcie finał!

9.08.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak poznałam serię Hush, Hush. "Szeptem" czytałam lata temu i pamiętam, jak bardzo mi się nie spodobało. Zastanawiałam się, co ludzie tu widzą, a czego ja nie dostrzegłam? Postanowiłam jednak kontynuować serię, bo gdy miałam ku temu sposobność, to czemu nie skorzystać, a poza tym wolę dokańczać, to co zaczęłam. Nie wiem, czy liczyłam na to, że coś ... {} Recenzja książki Finale

Finale - Becca Fitzpatrick

12.12.2013

"Finale " jest już ( niestety ! ) ostatnią częścią z sagi Szeptem autorstwa Becki Fitzpatrick. Mimo , że jest ostatnią częścią, na którą z utęsknieniem czekałam nie zawiodłam się . Zazwyczaj autorzy piszą tak zwanie "na odwal " te ostatnie części, ponieważ im się już nie chce czy coś, ale u pani Fitzpatrick tego na pewno nie da się odczuć. Wszyst... {} Recenzja książki Finale

Finale

27.09.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W ostatnim tomie serii Szeptem z każdą stroną zbliżamy się ku upragnionemu zakończeniu, który będzie zwieńczeniem czterotomowej przygody z Norą i Patchem w roli głównej. Po tym jak dziewczyna poznała swoje pochodzenie i stała się kimś całkiem nowym, musi stanąć na czele konfliktu nefilów i upadłych aniołów. Ze względu na to co łączy ją z Patchem ni... {} Recenzja książki Finale

Koniec epickiej miłości

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pokochałam historię Nory i Patcha całym sercem i choć pierwszą część przeczytałam, a raczej pochłonęłam tuż po premierze, to mimo wszystko odeszła w zapomnienie. Jakiś tydzień temu przypomniałam sobie o tej serii, z wielką przykrością muszę stwierdzić, że zniknęła ona wśród innych książek. Jednak, pomijając to, wciąż pamiętałam wydarzenia z pierwsz... {} Recenzja książki Finale

Prawdziwa miłość przetrwa wszystko

31.01.2013

Becca Fitzpatrcik jest amerykańską pisarką. Uczyła się na Uniwersytecie Brighama Younga. Po zakończeniu nauki rozpoczęła pracę w innej wyższej szkole w Provo. Sławę zyskała dzięki napisaniu serii "Szeptem". Jej pierwsza powieść tej serii również nosiła nazwę "Szeptem" i została przetłumaczona na kilkadziesiąt języków. Seria składa się z czterech cz... {} Recenzja książki Finale

{}

Do piekła i z powrotem, czyli "Finale" Becci Fitzpatrick

18.01.2013

Nora jeszcze nigdy nie była tak pewna swej miłości do Patcha. Upadły czy nie, to on jest tym jedynym. I choć wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ta dwójka stanowi dla siebie śmiertelne zagrożenie, dziewczyna nie ma zamiaru rezygnować z ukochanego. Teraz muszą połączyć siły, by stoczyć ostateczną walkę o życie. Starzy wrogowie powrócą, po... {} Recenzja książki Finale

Finale

7.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Becca Fitzpatrick dla pisarstwa rzuciła pracę w służbie zdrowia. "Szeptem" to jej pierwsza książka. Od razu po premierze znalazła się na liście bestsellerów "The New York Times". Becca pracuje już nad kontynuacją przygód Nory, a w wolnych chwilach oddaje się swoim pasjom: uprawia jogging, kupuje buty i ogląda seriale kryminalne. Moje pierwsze spotk... {} Recenzja książki Finale

@Aly102@Aly102 {}

Finale

10.12.2012

Seria "Szeptem" to bez wątpienia jedna z moich ulubionych serii. "Finale" to ostatnia część serii o miłości upadłego anioła i dziewczyny. Wydawałoby się, że taka miłość nie ma prawa istnieć, a jednak nie! Bo miłość jest silniejsza niż strach i wszystko inne. Miłość może pokonać wszystkie trudności, jeśli obie strony tego chcą. A główni bohaterowie ... {} Recenzja książki Finale

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe