Recenzje książki "Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię"

Dodaj swoją recenzję

Czy aby na pewno nie ten czas?

10.03.2022

Dwa zupełnie różne charaktery, inne cele i pragnienia a jednak ich drogi zostały połączone. Jak do tego doszło? Tak po prostu miało być, musieli oni spojrzeć na świat i życie inaczej niż dotychczas aby się w nim na nowo zakochać. Josephine to wzorowa uczennica i dziewczyna z dobrego domu, na którą rodzice przelewają wszystkie swoje ambicje. Dziewc... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Opowiedz mi naszą historię

7.03.2022

RECENZJA „...nieważne, jak długo dane ci będzie kogoś kochać. Miesiące czy całe lata, to nie ma znaczenia. Ostatecznie nie liczy się to, ile, ale czy kochałaś”. "Flaw(less) Opowiedz mi naszą historię” Marty Łabęckiej to bez wątpienia historia, która roztopi serce czytelnika i wzruszy do łez. To opowieść, która sprawiła, że moje serce rozpadło si... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Opowiedz mi naszą historię

14.02.2022

„Zakochiwanie się w nim było jak stanie na krawędzi klifu i wpatrywanie się we wzburzone morze ze świadomością, że wystarczy zaledwie jeden krok, by szalejący żywioł pochłonął cię bezpowrotnie (…)”. ,,Moment, który ze sobą dzielili, zniknął bezpowrotnie, pozostawiając po sobie jedynie ślad w ich umysłach i jeszcze więcej pytań. Znalezienie na nie... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Flaw(less)

11.02.2022

„Nieważne, jak długo dane ci będzie kogoś kochać. Miesiące czy całe lata, to nie ma znaczenia. Ostatecznie nie liczy się to, ile, ale czy kochałaś”. „W prawdziwym życiu miłość – choćby wielka – wcale nie rozwiązywała wszystkich problemów i nie pokonywała przeszkód. Niczego nie zmieniała ani niczego nie ułatwiała. Nie wygładzała ścieżki, którą się... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Flaw(less) Opowiedz mi naszą historie recenzja

31.01.2022

Książka cudowna . Czas ,który spędziłam na czytaniu tej książki był cudowny. Historia Josephine i Chase to było coś pięknego .Książka pobudza wiele emocji ja prawie oszalałam ze słodkości ale i ze smutku . Koniec książki jest smutny ale uważam że słuszny .Fajnie była pisana i przyjemna .Jeżeli jeszcze jej nie kupiłeś lub leży na półce to biegnij p... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Niby zwyczajna, ale jednak wyjątkowa!

30.01.2022

Nie każda podróż kończy się szczęśliwie. Nie oznacza to jednak, że ktoś zabierze nam wspomnienia, które zyskaliśmy w ciągu jej trwania. Josephine jest wzorową dziewczyną z dobrego domu. Stara się ze wszystkich sił, aby spełnić oczekiwania swojej wymagającej matki, dla której jest tylko nieplanowanym błędem z przeszłości. Jedynym marzeniem nasto... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Totalne zaskoczenie!

11.01.2022

Dzisiaj mam dla Was recenzję książki, która okazała się być zupełnie inna niż myślałam. Zupełnie mnie zaskoczyła i to w tym pozytywnym znaczeniu. Mowa o „Flaw(less)” autorstwa @Link , która urzekła mnie swoją twórczością i jestem pewna, że zostanę z jej piórem na dłużej. Bardzo chętnie sięgnę po kolejne pozycje autorki i z szerokim uśmiechem będę ... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

Opowiedz mi nasza historie

8.01.2022

Książka należy do gatunku literatura młodzieżowa. Książka jednak zauroczy czytelnika w każdym wieku. Na początku myślałam, że będzie to zwykła historia o dwójce nastolatków, którzy zakochali się w sobie i mimo przeciwności uda im się obronić własną miłość. Ale tu mamy zupełnie inna dość skomplikowaną relację, która z każdą stroną odkrywa przed nam... Recenzja książki Flaw(less). Opowiedz mi naszą historię

@Lalka1@Lalka1 × 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl