Recenzje książki "Głosy z zaświatów"

Dodaj swoją recenzję

Tateł powraca

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znowu jesteśmy w Żeromicach z naszymi bohaterami Burzą i Zaorskim. Tym razem miasteczkiem wstrząsa okropna zbrodnia. Zostaje odnalezione ciało kilkuletniej dziewczynki. Burzyńska ściąga Zaorskiego, żeby przyglądnął się ciału. Podczas oględzin Seweryn nie zauważa na ciele dziewczynki zupełnie nic, jest czysta, schludnie ubrana i żadnych oznak zb... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

„Gdy ciało umiera, życie w nim rozkwita.”

6.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Obawiać należy się żywych, nie zmarłych." Życie ludzkie to pasmo różnorodnych splotów okoliczności. Ten stan wielu naukowców uważa za dar. Z drugiej strony, jakby w kontraście, istnieją również takie osoby, które najlepiej czują się, mając styczność ze zmarłymi. Tę postawę reprezentuje po raz kolejny bohater powieści Remigiusza Mroza „Głosy ... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

Kryminalne morze łez

25.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do zakładu patomorfologii w Żeromicach trafiają ciała małych dzieci z okolicy. Nikt nie wie, jaka jest przyczyna ich śmierci. Wyglądają, jakby spały. Kto i dlaczego zabija niewinne dzieci? I jaki ma to związek z tajemniczymi wiadomościami, jakie dostaje Seweryn? Kaja też musi sobie poradzić z komplikującym się życiem rodzinnym. Łatwo nie będzie. 📱... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

@_thrillove@_thrillove {}× 2

Głosy z zaświatów

18.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W końcu przeczytałam drugi tom o patomorfologu Sewerynie Zaorskim. Kupiłam sobie książkę i niestety komuś pożyczyłam, zapomniałam komu i ten ktoś wcale nie kwapi się żeby oddać. Najzwyczajniej w świecie zapomniałam o Głosach z zaświatów, ale na szczęście już jest trzecia część, więc musiałam nadrobić braki . Autora nie trzeba nikomu przedstawiać,... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 6

Ta książka wżera się w dno duszy niczym substancje smoliste w płuca palacza, osiada na jej dn...

7.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka wżera się w dno duszy niczym substancje smoliste w płuca palacza, osiada na jej dnie i nie da się już wyrwać. Odnoszę wrażenie, że zaczął pisać ją Remigiusz Mróz, który z jakiegoś powodu nie miał czasu dokończyć i ostatni rozdział dopisał Stephen King. Jest to drugi tom cyklu o Sewerynie Zaorskim, niemniej jednak z powodzeniem można t... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

@phd.joanna@phd.joanna {}× 1

Przeszłość nie zapomina

12.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Głosy z zaświatów to pierwsza powieść jaką udało mi się wydłuchać jako audiobook, ale także pierwsze zetknięcie się z tomem napisanym przez Remigiusza Mroza. Wcześniej nie czytałam nic jego, co po tej lekturze, myślę że zmienię. Całość słuchało się bardzo dobrze. Akcja bardzo mnie zaciekawiła. Pod koniec miałam ochotę na więcej i więcej. Myślę że... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

Głosy z zaświatów

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Głosy z zaświatów” Autor: Remigiusz Mróz Cykl: Seweryn Zaorski (tom 2) Wydawnictwo: Filia Data wydania: 29 stycznia 2020 Ilość stron: 448 stron Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Seweryn Zaorski stara się na nowo ułożyć sobie życie, kiedy do zakładu patomorfologii w Żeromicach zaczynają trafiać ciała małych dzieci z okolicy. Nikt nie... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Kolejne zagadki przygotowane dla Seweryna i Kai

13.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Głosy z zaświatów" jest to kontynuacja losów bohaterów z książki "Listy zza grobu", a zakończenie sugeruje pojawienie się kolejnego tomu. Książka opisuje dalszą historię Seweryna Zaorskiego oraz Kai Burzyńskiej. Na samym początku dowiadujemy się, że Seweryn został odtrącony przez społeczność małego miasteczka, jest to wynik wydarzeń z poprzedniej... {} Recenzja książki Głosy z zaświatów

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl